bugün
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- tai lung vs gocu22
- guterres ten iki devletli çözüm açıklaması2
- asrın soygunu6
- true nickli yazar18
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- kullanıcı adı değişmiyor2
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- kürtler asimile edilmelidir11
- habire1227
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- teslimiyet4
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- bu ne soğuk amk5
- manisada okul saldırısı17
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- sözlükte kavga olacak hissi4
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- et döner dürüm9
- sarı poşet kudurtması13
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- evliliği ayakta tutan güçler13
- gocusuz bir sözlük5
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- krt tv4
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- özel den turgutlu saldırısı öğrencilerine telefon2
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- sözlükten soğumak için fırsat gözleyen yazarlar3
- türkiye de muhalefet var mı9
- ikizler burcu kadını olmak7
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- götünden tanırım seni7
- sözlüğe renk katan yazarlar7
- kendinden bile sakladığın şey5
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler7
- çok hastayım sözlük6
- ölümden korkuyor musunuz34
hindistan menşeili motosiklet markası. türkiye pazarına kuralkan motosiklet tarafından getirildi. şimdilik pulsar ve dıscovery modelleri bayilerde satışlarda. kanuni bayi ve servisleri tarafından da hizmet sağlanmakta olup, pazardaki etkisi biraz zaman geçtikten sonra belli olacaktır.
şimdide gündeme türkiye pazarına çıkaracağı motorsiklet motorlu otomobil ile geliyor. 15 bin tl olacakmış fiyatı. yokuş çıkar mı sorusu akıllarda.
camlarını şeffaf poşetten yapmışlar. 217cc motoru var. 50cc kaportayı kaldırır. 150cc 4 kişiyi kaldırır 17cc lastikleri hesaplarsak rahat çıkar yokuş. hava sogutmalı 4 zamanlı motoru var. çevre dostu motoru var demek.
eğer 2 zamanlı motoru olsa bilinçli kişiler almazdı.
motorun enjeksiyonlu üç tane bujisi olduğundan bahsediliyor doğrumu yoksa şehir efsanesimi.
sözcü tv de su soğutmalı diyor. web sitesinde hava soğutmalı yazıyor.
http://www.sozcu.com.tr/2...ozcu-tv-test-etti-987741/
eğer 2 zamanlı motoru olsa bilinçli kişiler almazdı.
motorun enjeksiyonlu üç tane bujisi olduğundan bahsediliyor doğrumu yoksa şehir efsanesimi.
sözcü tv de su soğutmalı diyor. web sitesinde hava soğutmalı yazıyor.
http://www.sozcu.com.tr/2...ozcu-tv-test-etti-987741/
Hindistan menşeili motosiklet üreticisi.
Türkiye'ye kuralkan holding tarafından getiriliyor. Boxer, discover, pulsar 200ns, pulsar 200rs gibi fiyat performans canavarı motorları var.
Kalite olarak bir japon olmasa da çinli'den kat kat iyi motosikletler üretiyor bajaj. Ayrıca ktm'nin motorlarını da üreten firmadır.
Kalite olarak bir iddiaları yok. Sadece sağlam, az yakan ve rakiplerine oranla uygun ürünler satma peşindeler. Müşteri konusunda da oldukça hassas oldukları söyleniyor. Motordaki sorun Ne olursa olsun garantiden değiştirip birebir ilgileniyorlarmış.
Bajaj'ın ülkemizdeki motosiklet pazarını canlandırdığını düşünüyorum. özellikle 10 yıllık cbf'e neredeyse 6000 lira isteyen honda'ya bu klasmanda ciddi bir rakip geldi diyebiliriz.
Türkiye'ye kuralkan holding tarafından getiriliyor. Boxer, discover, pulsar 200ns, pulsar 200rs gibi fiyat performans canavarı motorları var.
Kalite olarak bir japon olmasa da çinli'den kat kat iyi motosikletler üretiyor bajaj. Ayrıca ktm'nin motorlarını da üreten firmadır.
Kalite olarak bir iddiaları yok. Sadece sağlam, az yakan ve rakiplerine oranla uygun ürünler satma peşindeler. Müşteri konusunda da oldukça hassas oldukları söyleniyor. Motordaki sorun Ne olursa olsun garantiden değiştirip birebir ilgileniyorlarmış.
Bajaj'ın ülkemizdeki motosiklet pazarını canlandırdığını düşünüyorum. özellikle 10 yıllık cbf'e neredeyse 6000 lira isteyen honda'ya bu klasmanda ciddi bir rakip geldi diyebiliriz.
Sen yıllarca ingiliz sömürgesi ol. Gel.böyle bir marka yarat.
Türkiye mi, yıllardır özgür bir ülke ama nedense böyle şeyler yapmak götümüze zor geliyor.
Türkiye mi, yıllardır özgür bir ülke ama nedense böyle şeyler yapmak götümüze zor geliyor.
yerli araba üretsek şartlardan dolayı satabileceğimiz ülke yok. ancak afrikaya satabilirsin. üçüncü ülke olduğumuz için bu durum böyle. ben bir alman vatandaşı olsam bmw, mersedes, opel araba alırdım. bajaj hidistanda üretiliyor senin ürettiğin arabayı hindistan vatandaşı alamaz. fakir halk. alman arabasıda alamaz.
bajaj 100km 15 tl benzin harcıyor çok fazla değilmi. motor hacmi çok küçük olduğu için çabuk yıpranır motor.
hesap kitap yaparsan rekabet şarları zorluyor çok sağlam paran olması lazım. ticaretle ugraşıp batan firmalar var sonunda adam beş parasız kalıyor intihar ediyor.
evde pasta yap. satabileceğin müşteri bul. eger başarılı olursan araba üretimini düşünebilirsin.
evde sararmayan boya üret başarılı olursan araba üretimini düşünebilirsin.
bajaj 100km 15 tl benzin harcıyor çok fazla değilmi. motor hacmi çok küçük olduğu için çabuk yıpranır motor.
hesap kitap yaparsan rekabet şarları zorluyor çok sağlam paran olması lazım. ticaretle ugraşıp batan firmalar var sonunda adam beş parasız kalıyor intihar ediyor.
evde pasta yap. satabileceğin müşteri bul. eger başarılı olursan araba üretimini düşünebilirsin.
evde sararmayan boya üret başarılı olursan araba üretimini düşünebilirsin.
kötü bir motosiklet olmadığını duydum. kendim kullanmadım. ancak cbr 250 ile kıyaslamak yanlış olur. ybr 125 ile kıyaslanabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar