bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- aşık yorguni6
- insanın bu hayattaki amacı17
- kimseyi memnun edememek10
- 2026 dünya kupasını almak için yapmamız gerekenler3
- fildişi sahili'nin çoğunun müslüman olması3
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu2
- 17 haziran 20262
- 17 haziran 2026 ırak norveç maçı4
- ilk buluşmada öpen kız3
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- akademisyen egosu6
- erkek ısrarı5
- uludağ sözlüğün cenaze namazı3
- buddy dude23
- dolandırıcı2
- bu haftanın bitmek bilmemesi2
- güne bir şarkı bırak10
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması10
- çekyat kanepe kaplatma8
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- intihar etmek7
- ilk öpücük3
- heyt bea5
- çok güzel seven kadın5
- ışıktan daha hızlı olan şey7
- heyt bea vs herhangi bir yazar3
- sözlüğe gelince alınan koku7
- kitap alıntıları2
- eylül akşamında eskişehir de yürümek2
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı2
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- destur zall hazretleri3
- azazzazzz2
- yeni sevgilide olması istenen özellikler6
- hukukportali com2
- hayata dair iç burkan detaylar4
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- san sebastian cheesecake2
- erikli su5
- biz dededen chp liyiz başka partiye oy veremeyiz2
- sedat pekmez4
- 16 haziran 2026 diş hekimliğinde doktora skandalı2
- iha ve siha ile övünmek3
- daha 176
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
sek olarak içilmesi de epey zevkli olan likör.içkicik güzel bir tanımlama kendisi için. sırf bir benzeri olsun diye üçü bir aradaların soğuğunu yapmaya çalıştılar ancak soğuk içilen baileys'e yaklaşamadılar bile.
sıcak olarak hiç içilmeden soğuk olarak içilmesi tavsiye edilebilecek içki.
sıcak olarak hiç içilmeden soğuk olarak içilmesi tavsiye edilebilecek içki.
ders çalışırken iyi gidendir. nescafenin içine eklendi mi keyfime diyecek yok. mis gibi de kokar. ah ulan 45 ytl olmasa gider alırdım şimdi. ama kredi kartının limiti doldu biliyon mu?
alkol tadınının hissedilmediği tek içkidir. kahve ve çikolatayla mükemmel bir uyum sağlar.
içki gibi olmayan, insanın içtikçe içesi gelen içki. normalde içki içmeyecek insana bile içkiyi sevdirebilen bir içecektir. yurtdışında marketlerde 9 - 10 euro gibi fiyatlarına rağmen türkiye'de epey pahalıdır.
lezzetin doruk noktasina eristiren icecek.
buzlu ayri bir keyif, sicak kahvenin icinde ayri bir keyif.
buzlu ayri bir keyif, sicak kahvenin icinde ayri bir keyif.
kokusu cezbeder insanı.bak düşününce bile içim bi hoş oluyor
bir çok alanda kullanımı olan likör. tatlıdır, ancak kanımca en klasik kullanımı kahve ile olmaktadır.
2 küp buzu havanda parçalayıp bardağa boşaltın. yarım cay bardağı sütü üstüne ekleyin. 2 çay kaşığı nescafe atıp üzerini de baileys ekleyin. seveceğinize garanti veririm.
ŞU ANDA iÇERKENE DÜŞÜNDÜM. KANYAK KAHVE Mi BAiLEYS Mi DiYE BAiLEYS DEDiM GALiBA. yanında çikolata kaplı pişmaniye de varsa daha bi güzel.
(bkz: elmalı rakı)
(bkz: elmalı rakı)
Misbon şekerinin erimiş ve alkollü halidir.
şimdi irish cream denen gavur icadı ile whisky denen gavur icadının karışımına baileys denir..ayrıcana bu karışımda süt de vardır..
her içkiyi kafaya diktiğim gibi bunu da dikiyorum..
her içkiyi kafaya diktiğim gibi bunu da dikiyorum..
dünyanın en güzel likörü.
Baileys içme yöntemleri #1# :
1 ölçek absolut (mümkünse vanilya) + 1 ölçek malibu + 2 ölçek baileys + bir miktar muz + buz + az mikatsa kahve tanelerini mikserden geçidiğinizde ortaya çıkan karışımı içmeye kıyamazsınız, eğer içerseniz başka kokteyl içmezsiniz.
Baileys içme yöntemleri #2# :
sadece buzla karıştırarak direk içebilirsiniz. Yine güzel.
Baileys içme yöntemleri #3# :
Damak tadınıza uygun şekilde hazırladığınız nescafeye 1 ölçek baileys ekleyrek sıcacık çok lezzetli bir tat yakalayabilirsiniz.
Baileys içme yöntemleri #4# :
Nasıl içerseniz için müthiş birşey.
Baileys içme yöntemleri #1# :
1 ölçek absolut (mümkünse vanilya) + 1 ölçek malibu + 2 ölçek baileys + bir miktar muz + buz + az mikatsa kahve tanelerini mikserden geçidiğinizde ortaya çıkan karışımı içmeye kıyamazsınız, eğer içerseniz başka kokteyl içmezsiniz.
Baileys içme yöntemleri #2# :
sadece buzla karıştırarak direk içebilirsiniz. Yine güzel.
Baileys içme yöntemleri #3# :
Damak tadınıza uygun şekilde hazırladığınız nescafeye 1 ölçek baileys ekleyrek sıcacık çok lezzetli bir tat yakalayabilirsiniz.
Baileys içme yöntemleri #4# :
Nasıl içerseniz için müthiş birşey.
baileys harika bir hediyedir bir kıza...
çikolata seven herkesin en çok seveceği içkidir. her insanın ölmeden denemesi gerekmektedir. bazı yerlerde fiyatı el yakabilir.
ilk içtiğimde "japonlar içkiye de mi el atmış yaaa!" dedirten bi acaip içki..Acaip, çünkü çok güzel, hatta biraz fazla güzel olduğu için tadına henüz bakmamış arkadaşların uzak durması bile tavsiye edilebilir..
git çikolata kemir kardeşim. öyle içki mi olur bir kere içinde alkol yok. içilebilecek çeşitli lezzetlerde bir ton adam gibi içki varken nedir bu küçük hanım içkisi özentiliği? kendine gel sayın yazar!
yazarlar öyle bayılmış ki neredeyse üstüne boşalacaklar. yok duygusal orgazm yaratıyormuş, yok ölmeden önce mutlaka denenmeliymiş, kokusu cezbediyormuş da içleri hoş oluyormuş... töbe töbe! soda şişesi sokan adama özenip alkol şişesine mi aşık oluyosunuz anlamadım ki ben!
sie *
yazarlar öyle bayılmış ki neredeyse üstüne boşalacaklar. yok duygusal orgazm yaratıyormuş, yok ölmeden önce mutlaka denenmeliymiş, kokusu cezbediyormuş da içleri hoş oluyormuş... töbe töbe! soda şişesi sokan adama özenip alkol şişesine mi aşık oluyosunuz anlamadım ki ben!
sie *
içtikçe bağımlılık yapan içki.
damacanada satsalar gideri var.
her daim içilebilecek en muhteşem, en mübarek içki.
iç ses: içkiye mübarek dedim lan. tövbe tövbe.
iç ses: içkiye mübarek dedim lan. tövbe tövbe.
kokusuna ayrı tadına ayrı bayıldığım irlanda likörü. ağızda bıraktığı krema tadı hiç birşeye değişilmez. genelde kırılmış buzla içilir. sek hali ayrı güzeldir. çikolatalı-naneli, karamelli ve orjinal olmak üzere üç çeşidi vardır. favorim nanelisidir.
şu hayatta insana zevk veren tek içkidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar