bugün
- sözlük kızlarının kekleri23
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- dantelli sütyen takan erkek12
- uludağ sözlük ün bugları4
- sözlükte ki gay başlıkları5
- kürdistan6
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması34
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek5
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- kekini yerim senin diyen erkek3
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam3
- türk açılımı5
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- erkekle kadının arkadaş olması5
- neme lazım diyen erkek6
- sütyen kelimesindeki süt3
- dindarların çoğunun fakir olması7
- yesene beni diyen kız9
- peynir helvası2
- sözlük yazarlarının ödediği kira bedeli2
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- müstehcenlik soruşturmaları4
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- yıkadığın perdeleri takmak istiyorum2
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- topkapı sarayı2
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- renault toros4
- ölümden korkuyor musunuz17
- 19 eylül 20263
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği2
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- kıyıcı yazarlar2
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- taşacak bu deniz dizisi3
- palamut7
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- intihar düşüncesi7
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- diyarbakır2
- ufuksal yönelimler2
- sayın mod arkadaşlar2
- amed erxeni2
- ölüm korkusundan ölmek3
- anın görüntüsü22
(bkz: #6716461)
en yakın zamanda iki lafı bir araya getirip cümle kurabilmesini temenni ettiğim yazarcık.
en yakın zamanda iki lafı bir araya getirip cümle kurabilmesini temenni ettiğim yazarcık.
devlet üniversitelerinde okuyanı ezik olarak gören bir yazar mış müş amma x5'e binen kapalı hakkında parası olan biner parası olmayan metrobüse biner diyen çelişkili böle flu bir yazardır sanırsam günümüz liboşcuklarındandır.
iyi bir yazara benziyor kendileri. takipteyim ona göre.
eti cinlerin başına musallat olmasını dilediğim yazar.
dikkat çekmeye çalışan ama beceremeyendir.
atatürk ü süper kahraman sanmak/@bado
anıtkabir de fatiha okuyan atatürkçü müslüman/@maddox
başkasının sana herhangi birşeyi herhangi bir yöntemle dayatmasından zaten sanane,
insan annesini babasını sever hiç düşünmeden sadece, onlardan bile nefret ettiğin olur.
önce öğreniceksin ki sevgi oluşsun. neler yaptığını nasıl bir insan olduğunu.
onun geçtiği yaşlardayken sen, neler yapmışsın düşündüğünde önce utanır sonra
imrenir, sonra hayran olursun.
sonra seversin işte sonra seversin. bir süper kahramandan çok fazlasıdır o çünkü
onun demir kalkanı yoktur, ellerinden çıkan demir pençeler, süpersonik güçleri,
duvarlara yapışan elleri..
senin benim gibiyken acı çekerek zorluklar içinde büyümüşken yaptıkları
onu daha da büyük yapar.
(bkz: atatürk allah ın türk milletine bir lütfudur)
atatürk ü süper kahraman sanmak/@bado
anıtkabir de fatiha okuyan atatürkçü müslüman/@maddox
başkasının sana herhangi birşeyi herhangi bir yöntemle dayatmasından zaten sanane,
insan annesini babasını sever hiç düşünmeden sadece, onlardan bile nefret ettiğin olur.
önce öğreniceksin ki sevgi oluşsun. neler yaptığını nasıl bir insan olduğunu.
onun geçtiği yaşlardayken sen, neler yapmışsın düşündüğünde önce utanır sonra
imrenir, sonra hayran olursun.
sonra seversin işte sonra seversin. bir süper kahramandan çok fazlasıdır o çünkü
onun demir kalkanı yoktur, ellerinden çıkan demir pençeler, süpersonik güçleri,
duvarlara yapışan elleri..
senin benim gibiyken acı çekerek zorluklar içinde büyümüşken yaptıkları
onu daha da büyük yapar.
(bkz: atatürk allah ın türk milletine bir lütfudur)
deniz gezmiş'e cıa ajanı diyerek trollük tarihine adını altın harflerle yazmış olan trolldür.
#9367876 entry sinde odessa destanına benzer bir iş yapmış , oldukçada hoş olmuştur.
(#9367876)
offff diyorum.
allah diyorum.
sen bu kadar uzun yaz. ama bu kadar düzgün olsun. bu denli dolu dolu olsun. hangi satırına baksam dolu dolu. 3 kelimelik tek bir staırına bakıyorsun. kendi düşüncesini yazmıyor. seni düşünmeye sevk ediyor. düşündürüyor da... ve kendi düşüncesini söylemeden, muhalif bile olsan suratının ortasına çarpıyor düşüncesini. kalemi kuvvetli 5. nesil yazar. nasıl fark etmemişim kendisini bugüne kadar?
offff diyorum.
allah diyorum.
sen bu kadar uzun yaz. ama bu kadar düzgün olsun. bu denli dolu dolu olsun. hangi satırına baksam dolu dolu. 3 kelimelik tek bir staırına bakıyorsun. kendi düşüncesini yazmıyor. seni düşünmeye sevk ediyor. düşündürüyor da... ve kendi düşüncesini söylemeden, muhalif bile olsan suratının ortasına çarpıyor düşüncesini. kalemi kuvvetli 5. nesil yazar. nasıl fark etmemişim kendisini bugüne kadar?
çocukluk arkadaşımın küfürler eşliğinde, belirli aralıklarla anlattığı diyarbakırlı karakter. esas adı bedrettin olan varlık, bölüm başkanının kum torbası olmaktan gayet de memnun olacak ki terör örgütü yanlı söylemlerine devam etmekte.
bado bize destek versin hepimize kol kanat gersin. biz sensiz ne yaparız ki değil mi? sen hiç ateşböceği gördün mü ercan diyprum kendisine. en sevdiğim yazar. keh
yazdığı usta yorumlarla kendine hayran bırakmıştır.
Mail adresime surekli reklamı gelen çöpçatan sitesinin ismi.Örn: arkadasın seni badooya davet ediyor. Kufretcem hee.
kafadan akp'li yazar.
özel mesajla şahsıma çemkirik atmış yazardır. olsun. düşman değilim ama düştün gözümden. *
tek partili dönemi eleştirmeyi kendine bir hak olarak görmüş ve o günün şartlarında kurulan chp'yi diktatör particiliği ile suçlamaktadır.
kaç defa dedik değil mi kardeş, ülkede bir devrim yapılıyor bu cumhuriyet oluyor. bir parti kuruluyor. diğer kurulmak istenen partiler cumhuriyet aleyhtarlığı yapıyor. sonra tek parti döneminde kalınıyor bir süre.
aman neyse işte. cahil.
kaç defa dedik değil mi kardeş, ülkede bir devrim yapılıyor bu cumhuriyet oluyor. bir parti kuruluyor. diğer kurulmak istenen partiler cumhuriyet aleyhtarlığı yapıyor. sonra tek parti döneminde kalınıyor bir süre.
aman neyse işte. cahil.
an itibariyle içi sıkılmış yazar. allah huzur versin efendim.
beşinci nesil, 4567 entry ve karma -1 düz adam. ve de 70 nick altı. yazık lan bu adama. ilgilenin biraz şununla.
gerçi kendisi ilgi çekme yolunu bulmuş, yol bildiğin trollük yolu. iyi yolculuklar mı dileyelim ne yapalım?
gerçi kendisi ilgi çekme yolunu bulmuş, yol bildiğin trollük yolu. iyi yolculuklar mı dileyelim ne yapalım?
(#11195472)
2001 senesinde esnaf olan adama "bilmiyon işte ergensin " deyip "akp savunan şakirt histerisi" nde boyut atlamış yazarkasadır.
2001 senesinde esnaf olan adama "bilmiyon işte ergensin " deyip "akp savunan şakirt histerisi" nde boyut atlamış yazarkasadır.
beşinci nesil yazarmış. meraba meraba *
the man from earth filminin çocuklara yasaklanmasını isteyen onları dinsizleştireceğini düşünen adeta yaşayan rtük.
yarın akşam kız isteme olayına şahitlik edecek yazar, ya da tam içinde olacak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar