yeni bir babam ve oğlum türünde drama.
oyuncu kadrosu muhtesem. Yine Çetin Tekindor baba rolünde ve bu adam duyguyu seyirciye enjekte etme kabiliyetine sahip Türkiye´deki nadir sanatcilardandir. Film tam olarak ne zaman vizyona girecek bilmiyorum ama gisesi bos olmayacaktir.

Oyuncu Kadrosu: Çetin Tekindor, Cezmi Baskın, Erkan Kolçak Köstendil, Ali Düşenkalkar, Ali ihsan Varol, Seray Gözler, Berker Güven, Melisa Şenolsun, Güner Özkul, Yasemen Büyükağaoğlu, Cansu Fırıncı ve Erbru şahin.

Yönetmen ve Senarist Nihat Durak
Senarit: Nail Pelivan

Bu da filmin fragmani:
https://www.youtube.com/watch?v=LvXcub1oWFs
Tesadüfen filmi netflix'te görünce büyük bir heyecanla film aksami moduna girdim. (Tanim icin ilk entrye bakin)

Film icerisinde bircok sosyal konu islenmis. Uzatilmadan bir baska sosyal konuya deginilmis. Zaten uzatilsa film degil dizi olurdu.

Sahsi görüsüm: beklentimin cok üzerinde bir film olmus. Bu kadarini beklemiyordum ve uzun zamandan beridir izledigim bir türk filmi icin pisman olmadim.
Oyunculuklara söyleyecek hicbir sözüm yok. Film daha cok Cetin Tekindor'un sirtina binmis. Kendisini tanimamama * ragmen sebepsiz cok saygi duydugum birisi olmasi sebebiyle bu durumdan da cok memnun oldum.
© copyright 2005 - 2026