bugün

/636
aşk kolay değildir, kolaysa aşk değildir.
Karın ağrısı uykusuz geceler hayaller. Ölün daha iyi.
Şarkıların herbir kelimesinin anlamlanmasıdır aşk ...
Bu duyguyu yasamak istemedigim tek sey, cunku acidan baska birsey katmiyor.
dünyanın en guzel ve en kotu duyguları adamı siker. ona göre yapmıyacak kararlar alırsın hayatında ve ısın sonucunda her zaman pişman olursun. yaşım 25 su ana kadar askla hareket ederek hıcbır zaman kazanamadım mantık onemlı bu saatten sonra benıde buna zorladılar. orospuçocugu olmayı ogrettıler banada. sizde orospuçocuğu olun mutlu olacaksınız.
beyin amcıklaması; ruhun beyin karşısında zafer kazanması hali. *
aklıma bu muhteşem şarkı geldi bir an.

https://www.youtube.com/watch?v=xXgo7imn2hg
serdar ortac'in cok guzel ifade ettigi his. sana dun gece asili kaldim falan diyor. benim bir fikrim yok, hatirlamiyorum.
aşk yazmakla veya anlatmayla tarif edilemez bir olay sadece yaşamak gerekir. aşık olduğunuz kişi yokken özlem duyulan üzüldüğünde ona destek olmak hep yanında olmak istemektir aşk.
tek cümle
(bkz: seksten beş dakika önce)
Arapça'da sarmaşık anlamına gelen kelimedir.
aşk mı? önce bir sevişelim de sonra bakarız.
yaşamadığım için inanmadığım.
yaşamadıkça inanılmayacak olan.
fırından yeni çıkmış kek gibidir. mis gibi kokar, canınız çeker, tadına doyulmaz, sıcacıktır, içinizi ısıtır, midenizde kelebekler uçurtur.
acısına rağmen, yaşattığı tüm kötülüklere rağmen güzeldir.
kolay anlatılmaz.
= Meraba göz altı torbaları, meraba stres sivilceleri, meraba düşük notlar, hepinizin amk.
ne eros var ne oku ne yayı. ayının biri atmış bütün yalanı.
ve bütün insanlık aynı dertten muzdarip bütün saçmalıkların adıdır aşk.!
ismi gibidir... Sesli başlar (a) , sessiz biter (k)
aynı anda atan iki yürek olmaktır.
siz evde anne yemekleri yerken, onun sağlıksız besleniyor olmasına her sofrada üzülmektir.
o, sana "seni çok seviyorum" derken o'na iliklerine kadar ihtiyacın olduğunu hissetmektir.
ruhun varolma amacıdır.
yaşamla arandaki tek bağdır.
aşk varsa akıl ve mantık yoktur.
© copyright 2005 - 2026