bugün

/636
Arthur sophenaur aşkın Metafiziği kitabını okumanızı öneririm. Aşk ve patolojik aşk hakkında çok okudum ama aşkın Metafiziği aşkın kutsal kitabı bile olabilir bir de sevme sanatı var kutsal kitap olabilecek.

Ikisi de çok ince ve cok anlaşılır kitaplar.
görsel
Gece gece su icmek icin mutfaga girip su yerine tursu suyu icen, onunla konusmadan once ne konusmasi gerektiğini tasarlayip onunla konusmaya basladiktan sonra yine havalar nasil sen nasilsin bende iyiyim iste demekten yorulmus. Yolda yuruyen guzel kizlari onun askindan gorememesi ve bu durumu hic hosuna gitmemesine ragmen gozlerinin onunde ou gormesi hosuna giden bir garip insandir.
Yasam ve olum arasindaki bosluk. Bir savasin ortasinda kalmak. Ya yasarsin yada yaralanir olursun.
hastalıktır. romantizmden dem vurmaya gerek yok. aşk hastalıktır. sevginin aşırısıdır ve bünyeye zararı vardır.aşırı olan her şey tehlikelidir. uzak durulması gerekir.
Diğer tüm kızları 0 ile çarpmak gibidir. cevap olarak, ankara, balıkesir, ceyhan,düzce gibi şıklarda bile, o yörenin yemeğini güzel yapan onun elleri olsun diyebilmektir.
kaybettiğinde kendini kaybettiğin şeydir aşk.
Ay götüm.
Aşk gelip geçicidir asıl kadim olan sevgi ve saygıdır.
görsel
38 yaşından sonra olursa, insanı eşekten düşmüş karpuza benzetir. hele birde yasak aşksa allah başka acı keder vermesin zaten.
içinde fırtınalar koparken, dışarının normal seyirde devam etmesidir.
iyi ki varmış mk. olmasa yazarlar, söz yazarlari, şarkıcılar, senaristler , oyuncular vesaire aç kalirmis!
-bana uğradığında beni yoran bir garip duygu kümesi.
Geçmiş olsun dedirten bir hastalık hali. Kendim için geçmiş olsun diyorum.
Gelip geçici, sersemlik hali.
Uğruna ölmeye deger en azından.
hiçbir kızın döllenmez olmadığı konusunda bizi ikna etmek için varolan biyolojik hadise.
Bir nev şarkısıdır. http://youtu.be/eNKpOfhvun4 .
Aşk : (a)kıl (s)ağlığını (k)aybetmek

Ask iken zamanla aşka dönüşmüştür.
oynunuzda uyuyan sevgiliyi sabaha kadar gözünüzü kırpmadan izleten bir duyguymuş aşk... hayran hayran ona bakıp saçını okşayıp, uyandırmadan öpüp koklarsınız bütün gece.. sabah olmasa, hep o anda yaşasak die düşünürsünüz...

hayatın gerçek güzelliklerinin farkına varmanı sağlayan ve uyumadan önce uyurken uyandığınızda kısacası her anınızı dolduran yüzünüze (içinizden adını her söylediğinizde )koskocaman bir gülümsemeye yerini bırakan ve gerçekten insanın ayaklarını yerden kesen bir duygudur telefon ettiği an ekranda adını gördüğünüz an kan ritminizin değişmesi demektir sesinizin titremesi ve hiçbir zaman gözlerine bakamamak demektir aşk..çünkü bilirsin ki gözlerinin içine baktığın an o okyanusta kaybolup gideceksindir.

kalbin içine saplı bir bıçaktır. yerinden çıkacak diye aklınızı oynattığınız...
isterse dönsün, kıvrılsın o kalpte ama çıkmasın yerinden, yeter ki çıkmasın. o bıçak hep saplı kalsın, kanatsın oysun ama çıkmasın. boşluğuna can dayanmaz.

oynunuzda uyuyan sevgiliyi sabaha kadar gözünüzü kırpmadan izleten bir duyguymuş aşk... hayran hayran ona bakıp saçını okşayıp, uyandırmadan öpüp koklarsınız bütün gece.. sabah olmasa, hep o anda yaşasak die düşünürsünüz...

"kimi görsem sensin, neyi düşünsem sonu sen. neden bu kadar kalabalık, bu kadar çoksun?"

(bkz: neden)

(bkz: neden)
kendini bir başkasına teslim edebilmek.
bir kadına onu beklediğinizi hissettirmek.
Gercegini bir fanide bulamayacagimiz tanimsiz bir histir.
normalde 31 çekmek için ideal saatlerim olan şu saatlerde mutluluktan gözümü yaşartan bir duygu.

şayet bir beden ve içindeki ruh , yani sadece 1 adet insan bunu size yaşatabiliyorsa eğer o sizi bırakana kadar sakın siz onu bırakmayın.ona ihanet de etmeyin , hayatta aile hariç her şeyin yerini dolduracak bir şey bulursunuz ama bunun yok , bulduysanız ne yapın edin ama kaybetmeyin sakın.
© copyright 2005 - 2026