bugün
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- ibadethanelerin ürkünç olması9
- ilk öpüştüğüm kız4
- canımın yubari kavunu çekmesi7
- burası instagram değil sözlük4
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- true'nin acile kaldırılması3
- dünya asla vazgeçme günü4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- içimi dostuma döktüm umarım başkalarına anlatmaz2
- adana kebap10
- osuruktan şiirler41
- arkadaşlar sizce bu balık mı rihanna mı3
- her şeyi hatırlayan insan2
- eyvah karakollara düştük2
- insanın ilkel olduğunu kanıtlayan hede2
- ince memed2
- eczacının sağlıklı günler demesi2
- kimi yahudiler2
- bebek katili2
- başa dönüp aynı hataları yine ama daha iyi yapmak2
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı2
- irfan can kahveci4
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek3
- tulumba tatlısı5
- okul kıyafeti zorunluluğu4
- erdoğan ve trump'ın kritik görüşmesi2
- kanal ayarlama 1500 lira11
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükten soğuma nedenleri17
- claudian clouds22
- devletin temeli adalettir9
- hp omnibook 5 flip 143
- açılım5
- herşeye x projesi diyip rahatlıyoruz2
- iyi parti17
- simko315
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- velvet'in aylık geliri6
- kısır9
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- alttaki yazara motto ver15
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- 777 diyen erkolar8
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- çerçeve yasa27
sözlüğe 24 ocak 2012 tarihinde "yazarlığınız onaylandı" kısa mesajıyla merhaba demiş, yazar olmanın haklı gururunu yaşamış izmirli yazardır.
hoş gelmiştir yazar, iyi bir performans göstermesi temennisini taşıtmaktadır takma adına bakıldığında.
(bkz: yardımsever)
dokuzuncu nesil yazar. hoşgelmiş.
(#15809491)
mükemmel bir tespit yaparak gülmemi sağlamış yazardır.
mükemmel bir tespit yaparak gülmemi sağlamış yazardır.
(bkz: kötü kedi şerafettin)
saçma sapan yazılar yazıyor. izliyoruz şimdilik.
Allah'ın sadece islamiyette olduğunu sanan yazar. diğer dinlerde tanrı varmış. biri kendisine allah'ın arapça tanrı'nın türkçe god'ın ingilizce olduğunu öğretsin lütfen. diğer dinlerde tanrı diyorlarmış. soruyorum efenim sen tanrı diyen amerikalı biri gördün mü?
saçmalıyor demek için saçmalamamak lazım arkadaşım.
saçmalıyor demek için saçmalamamak lazım arkadaşım.
otistik fare nickli yazar tarafından malesef nick altı bilinçsizce işgal edilmiş yazardır.
allah tekdir yaradandır, tanrı değildir. eğer tanrı olsaydı bir putperestin inandığı tanrıyla aynı kefede olurdu. nerede kaldı allah'ın tekliği, yüceliği. allah arapçadır. islamiyetin dilide arapçadır. islam dinine mensup olanlar yaradana tanrı demezler allah derler. inanç zayıflığı varsa bir insanda yada islam diniyle yakından uzaktan ilgisi yoksa o insan tanrı der god der vb.
özet olarak allah sadece islamiyette vardır.
yani islam diniyle alakası olmayan şahıs zaten benim ne demek istediğimi anlayamaz.
ateist düşünceye haiz bir insanın bakışından inançlarım doğrultusunda saçmalasam ne olur saçmalamasam ne olur.
nick altıma bundan sonra yazacak arkadaşlarında önyargılarından yoksun ve konu hakkında donanımlı olmalarını tavsiye ederim. ne demek istediğimi düşünsünler ona göre olumlu yada olumsuz yazsınlar. benim herkese saygım sonsuz. ama önyargılı ve bilinçsiz insanlara saygı duyamam.
allah tekdir yaradandır, tanrı değildir. eğer tanrı olsaydı bir putperestin inandığı tanrıyla aynı kefede olurdu. nerede kaldı allah'ın tekliği, yüceliği. allah arapçadır. islamiyetin dilide arapçadır. islam dinine mensup olanlar yaradana tanrı demezler allah derler. inanç zayıflığı varsa bir insanda yada islam diniyle yakından uzaktan ilgisi yoksa o insan tanrı der god der vb.
özet olarak allah sadece islamiyette vardır.
yani islam diniyle alakası olmayan şahıs zaten benim ne demek istediğimi anlayamaz.
ateist düşünceye haiz bir insanın bakışından inançlarım doğrultusunda saçmalasam ne olur saçmalamasam ne olur.
nick altıma bundan sonra yazacak arkadaşlarında önyargılarından yoksun ve konu hakkında donanımlı olmalarını tavsiye ederim. ne demek istediğimi düşünsünler ona göre olumlu yada olumsuz yazsınlar. benim herkese saygım sonsuz. ama önyargılı ve bilinçsiz insanlara saygı duyamam.
2012 yılında hala allah mı tanrı mı? tartışması yapabilecek kadar sığ bir yazardır.
Bu tip herifler her naneyi yer sonra tanrı diyene putperest yakıştırması yapar. islamdan söz ederler ancak asıl olanın niyet olduğunu bir türlü çözemezler.
Bu tip herifler her naneyi yer sonra tanrı diyene putperest yakıştırması yapar. islamdan söz ederler ancak asıl olanın niyet olduğunu bir türlü çözemezler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar