bugün
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor3
- dünüşü4
- şimdi mokv olacaktı3
- yanık akrep dumanı çekmek2
- yunanistan29
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- tekne turu14
- yazarlara gelen son mesaj3
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- en son aldığınız iltifat14
- eğitimin anlamsızlığı3
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- türk ateisti3
- sözlük yazarı dövmek3
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- nureddin mahmud zengi2
- japonya23
- sabahın köründe denize girmek2
- gebze2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı2
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- gürcistan26
- cem küçük10
- balıkesir vs eskişehir2
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- ctrlx22
- gelecek partisi'nin kapanması12
- adanalı ateist10
sözlüğe 24 ocak 2012 tarihinde "yazarlığınız onaylandı" kısa mesajıyla merhaba demiş, yazar olmanın haklı gururunu yaşamış izmirli yazardır.
hoş gelmiştir yazar, iyi bir performans göstermesi temennisini taşıtmaktadır takma adına bakıldığında.
(bkz: yardımsever)
dokuzuncu nesil yazar. hoşgelmiş.
(#15809491)
mükemmel bir tespit yaparak gülmemi sağlamış yazardır.
mükemmel bir tespit yaparak gülmemi sağlamış yazardır.
(bkz: kötü kedi şerafettin)
saçma sapan yazılar yazıyor. izliyoruz şimdilik.
Allah'ın sadece islamiyette olduğunu sanan yazar. diğer dinlerde tanrı varmış. biri kendisine allah'ın arapça tanrı'nın türkçe god'ın ingilizce olduğunu öğretsin lütfen. diğer dinlerde tanrı diyorlarmış. soruyorum efenim sen tanrı diyen amerikalı biri gördün mü?
saçmalıyor demek için saçmalamamak lazım arkadaşım.
saçmalıyor demek için saçmalamamak lazım arkadaşım.
otistik fare nickli yazar tarafından malesef nick altı bilinçsizce işgal edilmiş yazardır.
allah tekdir yaradandır, tanrı değildir. eğer tanrı olsaydı bir putperestin inandığı tanrıyla aynı kefede olurdu. nerede kaldı allah'ın tekliği, yüceliği. allah arapçadır. islamiyetin dilide arapçadır. islam dinine mensup olanlar yaradana tanrı demezler allah derler. inanç zayıflığı varsa bir insanda yada islam diniyle yakından uzaktan ilgisi yoksa o insan tanrı der god der vb.
özet olarak allah sadece islamiyette vardır.
yani islam diniyle alakası olmayan şahıs zaten benim ne demek istediğimi anlayamaz.
ateist düşünceye haiz bir insanın bakışından inançlarım doğrultusunda saçmalasam ne olur saçmalamasam ne olur.
nick altıma bundan sonra yazacak arkadaşlarında önyargılarından yoksun ve konu hakkında donanımlı olmalarını tavsiye ederim. ne demek istediğimi düşünsünler ona göre olumlu yada olumsuz yazsınlar. benim herkese saygım sonsuz. ama önyargılı ve bilinçsiz insanlara saygı duyamam.
allah tekdir yaradandır, tanrı değildir. eğer tanrı olsaydı bir putperestin inandığı tanrıyla aynı kefede olurdu. nerede kaldı allah'ın tekliği, yüceliği. allah arapçadır. islamiyetin dilide arapçadır. islam dinine mensup olanlar yaradana tanrı demezler allah derler. inanç zayıflığı varsa bir insanda yada islam diniyle yakından uzaktan ilgisi yoksa o insan tanrı der god der vb.
özet olarak allah sadece islamiyette vardır.
yani islam diniyle alakası olmayan şahıs zaten benim ne demek istediğimi anlayamaz.
ateist düşünceye haiz bir insanın bakışından inançlarım doğrultusunda saçmalasam ne olur saçmalamasam ne olur.
nick altıma bundan sonra yazacak arkadaşlarında önyargılarından yoksun ve konu hakkında donanımlı olmalarını tavsiye ederim. ne demek istediğimi düşünsünler ona göre olumlu yada olumsuz yazsınlar. benim herkese saygım sonsuz. ama önyargılı ve bilinçsiz insanlara saygı duyamam.
2012 yılında hala allah mı tanrı mı? tartışması yapabilecek kadar sığ bir yazardır.
Bu tip herifler her naneyi yer sonra tanrı diyene putperest yakıştırması yapar. islamdan söz ederler ancak asıl olanın niyet olduğunu bir türlü çözemezler.
Bu tip herifler her naneyi yer sonra tanrı diyene putperest yakıştırması yapar. islamdan söz ederler ancak asıl olanın niyet olduğunu bir türlü çözemezler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar