bugün
- başkenti siz belirleseydiniz neresi olurdu4
- gündüz kızımsın gece ise karımsın diyen sapık baba10
- evliya çelebi'nin hiç evlenmemesi6
- coskuyla sabunlanan pipi7
- putin 18 sözlük yazarı hakkında rapor istedi9
- yaş ilerledikçe fark edilen şeyler9
- cia in takibe aldığı 23 sözlük yazarı9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- tatlı tatlı kaşınan göt deliği11
- yanlışlıkla pasif olmak2
- tarikat şeyhleri2
- 31 ekim 2026 fenerbahçe göztepe maçı4
- kpss ön lisans 70 puan mealinin yorumu3
- nervio18
- izmir den brisbane'a otostopla gitmek6
- ölümden sonra hayatın varlığı sorunsalı8
- bik bik 219
- galatasaray ın 4 nala şampiyonluğa koşması3
- israil de arapların seçim dengelerini değiştirmesi2
- street fighter4
- engineer28'e bırak bu ayakları demek4
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı12
- ücretsiz kargo sınırı için sepet şişirme2
- ayak yalarken aniden gelen ben ne yapıyorum hissi2
- akın gürlek4
- anın görüntüsü18
- 1800 ler sibirya da kış gecesi3
- nick istemeyen adam ile engineer283
- 30 ekim 2026 konyaspor galatasaray maçı18
- ne bikbikmiş beee4
- kol saati8
- teomancalmasur23
- reyon görevlisi2
- tüm akrabalara haddini bildirmek4
- yazılımcıların flört edememesi10
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
- eski eş ile yeni eşi yemeğe davet etmek7
- siyasi hasım iftirası ile idam2
- insanı çalışmaktan soğutan şeyler3
- ayak gurmesi2
- herzevekil13
- türk solu16
- eli üşüyen kızın elini nasıl ısıtırsın24
- mercedes benz tırlarn çamaşır makinesine benzemesi4
- sözlük yazarları neden birbirinden nefret ediyor7
- 29 ekim 2026 aliyev'in türkiye'ye gelmemesi22
- heyt bea4
- idiocracy3
- türkiyeliyim ve mutluyum16
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik4
kendi kızına bile hallenmekten çekinmeyen arabın vehabisinin, kürdün saidisinin haremi saydığı kadınları diğer erkeklerden güya korumak için örtme adetini müslümanlık zannetmiş kadıncağızdır. önkoşul olarak herkesin gözünün birbirinin karısında kızında olduğunu kabul eden, toplumsal hayatının gerçeği namusa yan bakmak olan ortadoğu kabile milletlerinin adetidir türban ve kur'an'da "türban" diye bir şart şöyle dursun kelime olarak dahi mevcut değildir. anneanelerimizin adetten öte iklimsel bir zorunluluk olarak kullandıkları yazma'nın da türban denen garabetle uzak yakın ilişkisi yoktur. o başkasının namusuna yan gözle bakmayacak türk evladının bacısı olduğu için yada içini böyle bozacak köpeğin defteri dürüleceği için kendini tabiattan sakınmak için başına yazma takar ve bağlanmasını bir ritüel haline getirmez.aynı şekilde yemeni de iş yapan kadının saçının iş yapmasına mani olmamak için bağlanır sair zamanda fular gibi boyunda durur. ama namus, ar bilmeyen kabile köpekleri toplumsal hayasızlıklarını, ahlaksızlıklarını bayrak haline getirip, kadının başına zorla geçirdiler yetmedi kur'an'da olmayan şeyi islamidir diye çarpıttılar.
biz türk'üz yiğit ve mert bir milletiz. komşumuzun karısına, kardeşimizin çocuğuna dahi saçını görüp erekte olacak hayvanlar değiliz. dolayısı ile kadınlarımızın da müslümanlık emri olmayan o paçavraya ihtiyacı yok.
(bkz: başörtüsü farzdır yalanı)
biz türk'üz yiğit ve mert bir milletiz. komşumuzun karısına, kardeşimizin çocuğuna dahi saçını görüp erekte olacak hayvanlar değiliz. dolayısı ile kadınlarımızın da müslümanlık emri olmayan o paçavraya ihtiyacı yok.
(bkz: başörtüsü farzdır yalanı)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar