bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık7
- beni özleyenler elime mum diksin13
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması7
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- iq testi4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- kadir mısıroğlu2
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri3
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- bey biraderler beydirler2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- beynin dopamin salgılamaması3
- ali vefa7
- en köylü özelliğiniz4
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- yunanistan29
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- türk ateisti7
- nervio ile travertenlere gitmek4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- metrobüs2
- sözlük çok bozdu3
- benkimki11
- domdomusa3
- çomar müzikleri3
- zorunlu eğitim7
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- sidretü l münteha4
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- en son aldığınız iltifat14
- şimdi mokv olacaktı4
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- dünüşü4
- sevişirken video çekmek10
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- organize suç örgütü2
- kanal 72
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
kendi kızına bile hallenmekten çekinmeyen arabın vehabisinin, kürdün saidisinin haremi saydığı kadınları diğer erkeklerden güya korumak için örtme adetini müslümanlık zannetmiş kadıncağızdır. önkoşul olarak herkesin gözünün birbirinin karısında kızında olduğunu kabul eden, toplumsal hayatının gerçeği namusa yan bakmak olan ortadoğu kabile milletlerinin adetidir türban ve kur'an'da "türban" diye bir şart şöyle dursun kelime olarak dahi mevcut değildir. anneanelerimizin adetten öte iklimsel bir zorunluluk olarak kullandıkları yazma'nın da türban denen garabetle uzak yakın ilişkisi yoktur. o başkasının namusuna yan gözle bakmayacak türk evladının bacısı olduğu için yada içini böyle bozacak köpeğin defteri dürüleceği için kendini tabiattan sakınmak için başına yazma takar ve bağlanmasını bir ritüel haline getirmez.aynı şekilde yemeni de iş yapan kadının saçının iş yapmasına mani olmamak için bağlanır sair zamanda fular gibi boyunda durur. ama namus, ar bilmeyen kabile köpekleri toplumsal hayasızlıklarını, ahlaksızlıklarını bayrak haline getirip, kadının başına zorla geçirdiler yetmedi kur'an'da olmayan şeyi islamidir diye çarpıttılar.
biz türk'üz yiğit ve mert bir milletiz. komşumuzun karısına, kardeşimizin çocuğuna dahi saçını görüp erekte olacak hayvanlar değiliz. dolayısı ile kadınlarımızın da müslümanlık emri olmayan o paçavraya ihtiyacı yok.
(bkz: başörtüsü farzdır yalanı)
biz türk'üz yiğit ve mert bir milletiz. komşumuzun karısına, kardeşimizin çocuğuna dahi saçını görüp erekte olacak hayvanlar değiliz. dolayısı ile kadınlarımızın da müslümanlık emri olmayan o paçavraya ihtiyacı yok.
(bkz: başörtüsü farzdır yalanı)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar