bugün
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- tayt vs mini etek5
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak6
- yazarların anlık durumları8
- çocuklar niye sünnet edilir5
- avokado yiyen insan7
- burcunun yükselenini bilen erkek4
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- venüs retrosu4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- insanlara kibirle bakmak3
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- boğaz ağrısı6
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- kalabalığı seviyor musunuz5
- torpilsiz iş bulmak3
- bahçeli den fon krizi açıklaması4
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz10
- olgun karizmatik erkek vs genç erkek3
- feminen erkek davranışları5
- sabah 11 akşam 16 haftada 4 gün iş2
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- sonbaharda yapılacaklar4
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız2
- son aylarda çok fazla şey kaybettim2
- nick vermeden bir yazara seslen13
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- gereksiz bakanlıklar3
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kürt bedo2
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- torpille ünlü olanlar3
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- torpil2
- burcunun burcu2
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler2
- bürokrasi gerçeği2
- şeker hastalığı9
- özel sektör de çalışmak11
- işkembe çorbası seven kız6
- yazarların sözlükte attığı son mesaj3
- küçük park3
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- akmerkez3
- liseliler için uyku vakti2
- hırvatistan 0 ingiltere 73
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- pul biberli pilav6
- nickini bir görselle anlat3
candır, insan gibi insanlardır.
azerbaycan türkleridirler. tarih tezimize gore turklerin azerbaycana gelişi 3 sekilde olmustur.
1. saka iskit türklerinin gelişi.
2. hun, hazar ve sabir turklerinin gelisi.3- selçuklunun gelişi sonrasi.
1. saka iskit türklerinin gelişi.
2. hun, hazar ve sabir turklerinin gelisi.3- selçuklunun gelişi sonrasi.
yukarıdaki arkadaşı takdir ediyorum. Evet yıllardır söylüyorum biz sizinle Kardeş falan değiliz biz azeriyiz siz türksünüz.
severdim azerileri lakin şu http://soz6.com/nedir/6060/turk/3 yazıları beni hayal kırıklılığına uğrattı
oğlum biz bunları kardeş zannederdik bee...
meğer bizden nefret ediyorlarmış.
oğlum biz bunları kardeş zannederdik bee...
meğer bizden nefret ediyorlarmış.
can ve kan kardeşmiz insablardır. orospu cocugu ruslar ve komünistler çok gayret ettiler kardeşliği yıkmaya silmeye.
ama kardeşlik eninde sonunda sonunda kazanacaktır.
ama kardeşlik eninde sonunda sonunda kazanacaktır.
Rus milliyetçisi diyen var iran kökenli diyen var olm siz mal mısınız
Farklı bir ulus başka bir ulusun milliyetçiliğini yapmaz aynı mantıkla Ukrayna da rus milliyetçisi demek lazım ki komedi
Madem rusları çok seviyor bu azerbaycan,kazakistan,özbekistan,türkmenistan,kırgızistan neden Rusya dan ayrıldı ulan günümüzde sayısı 1 milyon u bulmayan Tuvalar bile ruslardan ayrılmak istiyor
Köken olarak da oğuz boylarının bazı irani kavimleri asimile etmesi ile ortaya çıkmışlardır köken olarak türk kanı baskın.
Farklı bir ulus başka bir ulusun milliyetçiliğini yapmaz aynı mantıkla Ukrayna da rus milliyetçisi demek lazım ki komedi
Madem rusları çok seviyor bu azerbaycan,kazakistan,özbekistan,türkmenistan,kırgızistan neden Rusya dan ayrıldı ulan günümüzde sayısı 1 milyon u bulmayan Tuvalar bile ruslardan ayrılmak istiyor
Köken olarak da oğuz boylarının bazı irani kavimleri asimile etmesi ile ortaya çıkmışlardır köken olarak türk kanı baskın.
Rus milliyetçisi türkler.
Ruslardan daha rusçudurlar.
Azeriyi ayri bir irk sanan var. Bir insanin boyle diyebilmesi icin koyu cahil olmasi gerekir. Azeriler türk zaten. Ben anlamiyorum ki biz bosunami yaziyoruz. Oglum aradtirin kendinize irk dediginiz kü*t kelimesini. Irk bile degil acayip kirma bisey. Azeriler türk halkinin ta kendisidr.
azerbaycan türklerine türklüklerini unutturmak için takılmış bir sözcüktür. ancak azerbaycanda türklük bilinci son yıllarda çok artmaya başladı. azeri diyince size kızabilecek yiğitler var artık. (bkz: azeri değil azerbaycan türkü)
iki devlet bir millet kardeşlerimiz. azeri değil azerbaycan türkü. karabağdan vazgeçin demiş biri. o konuda kimin haklı olduğu açıktır kardeş başka yerde havla sen.
Hayatta midemi kaldıran ikinci ırk. Bir diğeri de bunların kardeşi miymiş neymiş..
Adamlar rusyayla iş yapıyor.
En azından bizim politika da izlediğim yol sonucu düşman dediğimiz ülkelerle israil gibi şimdi dost olmuyorlar.
iş ayrı normal hayat ayrı. Üstüne halen mezhepçilik yapan soysuzlar var. Sizin yüzünüzden dünya böyle.
En azından bizim politika da izlediğim yol sonucu düşman dediğimiz ülkelerle israil gibi şimdi dost olmuyorlar.
iş ayrı normal hayat ayrı. Üstüne halen mezhepçilik yapan soysuzlar var. Sizin yüzünüzden dünya böyle.
türkleri ingilizlere fransızlara satan malum ırkın insanlarının eleştirdiği türk topluluğu.
(bkz: azerbaycan Türkleri) (bkz: oğuz türkleri)
(bkz: acem mübalağası)
Bize Azeri diyenler dusmanimiz! Net! Biz sizin kadar Türküz! Sen saniyosun ki adinda türk kelimesi var diye bir tek senmisin Türk? Bizde Yakutlarda Kazaklarda Özbeklerde sizin kadar turk.
Konuşmaları çok güzeldir. Ayrıca azeri türkleri desek daha iyi.
Candir candir.bugün 3.dunya savaşı ciksa .sirtini ermeniden rustan koruyacak bir ülkedir.
Samimi bulmadığım millet.
kavga geyiği yapmayı pek severler .
işlerine gelince gardaşık işlerine gelmeyince bizim on tanemiz sizin otuz tanenizi döver der kekolar. *
Yoğunlaştırılmış süt yemekten biraz abazanlıkları da vardır .
Fakat esasında saflardır. Temizlikten filan pek anlamazlar. tabiki istisnası mevcuttur.
Çoğunda kendini kanıtlama çabası göze çarpar.
Azerbaycandan oldukça memnunlardır. Eğer ateist bir azeri ile karşılaşırsanız bir anda yok canım islam da o kadar kötü değil yav diyedebilirsiniz.
Aşırılıkları olur biraz.
Petuk bilet ( gibisinden net anlamadım hiç ne olduğunu ) bir söz duyarsanız bilin ki size biraz sövmüşlerdir *.
Gıjdıllah derlerse de amsalak, gerzek gibi bir şey demişlerdir. Özellikle bu ikisini çok kullanılar.
Ama en nihayetinde soydaşlarımızdır.
Sıcakkanlıdırlar çokça.
işlerine gelince gardaşık işlerine gelmeyince bizim on tanemiz sizin otuz tanenizi döver der kekolar. *
Yoğunlaştırılmış süt yemekten biraz abazanlıkları da vardır .
Fakat esasında saflardır. Temizlikten filan pek anlamazlar. tabiki istisnası mevcuttur.
Çoğunda kendini kanıtlama çabası göze çarpar.
Azerbaycandan oldukça memnunlardır. Eğer ateist bir azeri ile karşılaşırsanız bir anda yok canım islam da o kadar kötü değil yav diyedebilirsiniz.
Aşırılıkları olur biraz.
Petuk bilet ( gibisinden net anlamadım hiç ne olduğunu ) bir söz duyarsanız bilin ki size biraz sövmüşlerdir *.
Gıjdıllah derlerse de amsalak, gerzek gibi bir şey demişlerdir. Özellikle bu ikisini çok kullanılar.
Ama en nihayetinde soydaşlarımızdır.
Sıcakkanlıdırlar çokça.
soydaşlarımızdır. Kürtlerle kıyaslanamaz bile.
göçmenlerinin arka kol kasları kanat gibidir
youtube'dan selam gönderen ırk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar