bugün

son günlerde bizi unutan sarışın afet. kuru bişey ama olsun.

özledik ayça22 reyiz.

görsel
internet fenomenlerindendir. Herkesin msn'inde eklidir ve siteye girdiğiniz an oturum açar. Senelerdir 22 yaşındadır. Soyadıda meçhuldür.
geçenlerde gizli numaradan biri aradı . Bende : " alo " dedim . Cevapta aynen şuydu : " Ben ayça 22 . güneşi görmek ister misin delikanlı ? " . Bende ona : " balta girmemiş ormanımı ister misin ? " dedim . Karşıdan gelen cevap " Senin allah belanı versin . Senden nefret ediyorum . Ben elif . Yazıklar olsun sana . Seni böyle bilmezdim . Sevgilim değilsin artık " dedi ve son lafı da " allah belanı versin " oldu . O gün bugündür ne kadar dil döksem de barışmadı kendisi benimle . Banane kardeşim o zaman sende öyle şaka yapmayacaktın ? beni gizliden aramayacaktın ? Zaten sonra ayça22'nin ne olduğunu da öğrendim . Bir msn fenomeniymiş .
şimdilerde göz önünde olmayandır..

msn olayından kopup skype statüsüne yükseldiğini düşünüyorum..

özlüyoruz seni ayça..
bysersery_isyan la internet uzerinden tanisip evlenmisler, cocuklarinin adi da onlinemis, gencligimizi yedi laan.
https://www.youtube.com/watch?v=q_RGt1P0_Ig conmech tarafından yorumlanmış karakter.
eminönü civarında görüp "niye cevaplamadın mesajlarımı" diyerek sitem ettiğim kişi.
sarı saçlarından kendisi suçludur.
bakire değildir.
dava açarsa yandık beyler.
bir msn efsanesi.
interneti yeni keşfeden erkek nesilinin kalbinin hoplamasına neden olan yavrudur. çoğu erkek üstüne alınır.
ilk tanıdığım zamandan bu yana yıllar geçmesine rağmen, hala 22 yaşında kalan, kimine göre genetiği bozulmuş, kimine göre şehir efsanesi olan kişi.
özletendir. *
ilk göz ağrımdır, ben büyüdüm kocaman adam oldum, o hala 22'dir. Sanal ortamın Ajda Pekkan' ı mıdır nedir?*
oturum açmış.
allah belasını versin. ben daha da bişey demiyorum.
Sürekli oturum açan arkadaş. Tam ayarlıyordum başkalarına da kamera açtığını öğrendim orospudur deyip vazgeçtim. Yavuklum yapacatım seni ayçam. Ellerin oldun şimdi.
en popüler olduğu zamanda milletvekilliğine aday olsaydı hükümet kurabilecek kadar oy alabilirdi. nacizane sağ alt köşede pul kadar resimle kalmayı tercih edecek kadar mütevazi biriydi.
microsoftun vista türkiye tanıtımında sol alt köşede çıkan reklamdaki kız.
lisede ayça adlı arkadaşımızın lakabıydı.
çok büyük aşk yaşıyoruz.hep bana kamera açıyor.
msn tuzağı bunlar.
10 yıldır 22 yaşında olan kız.
zalımdır.
© copyright 2005 - 2026