bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- aziz yıldırım11
- enayimiknatisii36
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- online listesinden manita beğenmek5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak5
- evde dondurma yapmak5
- insan olmaya ceyrek kala26
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- geceye bir söz bırak7
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- limonlu dondurma4
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- ismail kartal8
- serhat kılıç12
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması4
- yarın kpssye girecek yazarlar5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- geceye hayattan öğrendiğin bir tavsiye bırak2
- hangi renksiniz17
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- konuşursam yer yerinden oynar2
- milan skriniar5
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- ragnarın memeleri5
- seri eksici6
- yapay gerizekalılık3
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- beşiktaş8
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- evde ölü bulunmak4
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- fenerdeki utanmazlık2
- mutlu ama tekerlek olsun4
- gecenin şarkısı14
- s'i l v'e r m'i s t29
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- seni kimler aldı kimler öpüyor gıdığından2
- romelu lukaku3
- sözlükteki şer çetesi12
- kulağa kulaklık başlığı kaçması3
- ederson santana de moraes2
- sözlükteki futbol başlıkları3
ismini bulanı tebrik etmek lazım anadolu yakası elektrik dağıtım a.ş.. çok orjinalmiş ismi.
bunlar yaklaşık iki haftadır geceleri sürekli elektriği kesiyorlar. internet sitelerinde bu konu hakkında herhangi bir bilgi yok. telefonla aradığımda ise "zaten gece 3 gibi kesiyoruz" diyor bana. doğru haklısınız, gecenin 3ünde kendi evimde herhangi bir elektronik alet kullanma hakkım yok. bu saatte yaşadığım elektrik kesintisi problemi tamamen benim gece oturan bünyemin terbiyesizliği. ayrıca prize takılı tüm aletlerin bu kesintilerle bozulma riski vardır, ben mi öğreticem elektrik firmasına bunu. yiyiyosa gündüz vakti yap bu kah 1 saatlik kah 5 saniyelik (evet 5 saniyelik!) kesintileri. zamlara karşı ses çıkartamıyoruz bari bu tarz eksik ve bozuk hizmet konusundaki tepkileri kaale alsalar. çok değil sadece ödediğim yüksek fiyatlı elektriğin karşılığında yüksek kalitede hizmet almak istiyorum.
19 uncu yüzyılda kalmış elektrik dağıtım şebekesi.
kendi sitesinde ödeme alanı yoktur. bankanızın sitesinden ödeme yapamazsınız.
illa o amına kodumun veznesine gideceksiniz. hadi gittiniz, sistem çalışırmı çalışmazmı allah bilir.
bugün caddebostan da bir ödeme noktasına gittim, her fatura yatıyor, ayedaş yok.
neden; sistemler çalışmıyor.
sisteminizinde sizinde amk.
diyemedim ya la.
kendi sitesinde ödeme alanı yoktur. bankanızın sitesinden ödeme yapamazsınız.
illa o amına kodumun veznesine gideceksiniz. hadi gittiniz, sistem çalışırmı çalışmazmı allah bilir.
bugün caddebostan da bir ödeme noktasına gittim, her fatura yatıyor, ayedaş yok.
neden; sistemler çalışmıyor.
sisteminizinde sizinde amk.
diyemedim ya la.
son bir hafta 10 gündür elektrik sağlama sıkıntısı çeken elektrik dağıtım şirketidir.
bugünkü kesinti maç izleme zevkimin anasını siktiği için çileden çıkarmıştır. en fazla sinir bozanı da ataşehirdeki arızadan dolayı çengelköyde elektriklerin kesilmesidir. yapamayacaksınız bırakın bu işi (derken aklıma vizonteleden bir replik gelir) ama ben sizin şebekeleri çok iyi bilirim şehirdeki ihaleleri bir şekilde alırsınız ama iş yapmaya gelince ortada gözükmezsiniz fikriii...
bugünkü kesinti maç izleme zevkimin anasını siktiği için çileden çıkarmıştır. en fazla sinir bozanı da ataşehirdeki arızadan dolayı çengelköyde elektriklerin kesilmesidir. yapamayacaksınız bırakın bu işi (derken aklıma vizonteleden bir replik gelir) ama ben sizin şebekeleri çok iyi bilirim şehirdeki ihaleleri bir şekilde alırsınız ama iş yapmaya gelince ortada gözükmezsiniz fikriii...
internet siteler beş para etmez. fatura yatırmak istesen yatıramıyorsun, borç sorgulamak istesen sorgulayamıyorsun. bir baktım anket var. hepsini vasatın altı işaretledim gönder dedim sayfa çöktü.
bankamın her türlü kuruma otomatik ödeme talimatı var bunlarınkine yok. ne mal bir kurumdur.
bankamın her türlü kuruma otomatik ödeme talimatı var bunlarınkine yok. ne mal bir kurumdur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar