bugün
- sözlük yazarlarının salatalıkları12
- sözlükte herkesin avcı olması12
- takı takmayı çok seven kız6
- sürekli ilgi bekleyen erkek8
- sözlükteki zorbalar12
- özledim mesajına verilecek cevaplar4
- sözlükteki şer çetesi9
- izmirbeyefendisi13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam5
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu15
- sinoplular nasıl insanlardır7
- bıçak kemiğe dayandı6
- sözlükteki büyücüler5
- zeki demirkubuz4
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- gocu50
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- sivaslılar5
- kuzukulağı3
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- ağzıyla içemeyen insan5
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- ayak bileğini emojiyle kapatan türbanlı2
- şeyhinin kapısında havlayan çomar2
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri4
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği4
- sinoplu diyojen4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı31
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- paris saint germain8
- yerin 2 bin 900 km altında 6 gizemli yapı keşfi3
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı6
- kıyamet alametleri3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması11
- online listesi nereye gitti3
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- çıplak gösteren gözlük5
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- elm sokağına'un certain regard ile girmek2
- 1 kötünü 40 iyiye zararı3
- yoga2
- iyilik vs fedakarlık5
- aga zaten senin bir tarafın çok kalkmıştı3
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- ısparta5
- evagreen9
- zorbamatik3
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması7
- sözlüğe yaptığı yemeğin fotoğrafını atan tip3
ismini bulanı tebrik etmek lazım anadolu yakası elektrik dağıtım a.ş.. çok orjinalmiş ismi.
bunlar yaklaşık iki haftadır geceleri sürekli elektriği kesiyorlar. internet sitelerinde bu konu hakkında herhangi bir bilgi yok. telefonla aradığımda ise "zaten gece 3 gibi kesiyoruz" diyor bana. doğru haklısınız, gecenin 3ünde kendi evimde herhangi bir elektronik alet kullanma hakkım yok. bu saatte yaşadığım elektrik kesintisi problemi tamamen benim gece oturan bünyemin terbiyesizliği. ayrıca prize takılı tüm aletlerin bu kesintilerle bozulma riski vardır, ben mi öğreticem elektrik firmasına bunu. yiyiyosa gündüz vakti yap bu kah 1 saatlik kah 5 saniyelik (evet 5 saniyelik!) kesintileri. zamlara karşı ses çıkartamıyoruz bari bu tarz eksik ve bozuk hizmet konusundaki tepkileri kaale alsalar. çok değil sadece ödediğim yüksek fiyatlı elektriğin karşılığında yüksek kalitede hizmet almak istiyorum.
19 uncu yüzyılda kalmış elektrik dağıtım şebekesi.
kendi sitesinde ödeme alanı yoktur. bankanızın sitesinden ödeme yapamazsınız.
illa o amına kodumun veznesine gideceksiniz. hadi gittiniz, sistem çalışırmı çalışmazmı allah bilir.
bugün caddebostan da bir ödeme noktasına gittim, her fatura yatıyor, ayedaş yok.
neden; sistemler çalışmıyor.
sisteminizinde sizinde amk.
diyemedim ya la.
kendi sitesinde ödeme alanı yoktur. bankanızın sitesinden ödeme yapamazsınız.
illa o amına kodumun veznesine gideceksiniz. hadi gittiniz, sistem çalışırmı çalışmazmı allah bilir.
bugün caddebostan da bir ödeme noktasına gittim, her fatura yatıyor, ayedaş yok.
neden; sistemler çalışmıyor.
sisteminizinde sizinde amk.
diyemedim ya la.
son bir hafta 10 gündür elektrik sağlama sıkıntısı çeken elektrik dağıtım şirketidir.
bugünkü kesinti maç izleme zevkimin anasını siktiği için çileden çıkarmıştır. en fazla sinir bozanı da ataşehirdeki arızadan dolayı çengelköyde elektriklerin kesilmesidir. yapamayacaksınız bırakın bu işi (derken aklıma vizonteleden bir replik gelir) ama ben sizin şebekeleri çok iyi bilirim şehirdeki ihaleleri bir şekilde alırsınız ama iş yapmaya gelince ortada gözükmezsiniz fikriii...
bugünkü kesinti maç izleme zevkimin anasını siktiği için çileden çıkarmıştır. en fazla sinir bozanı da ataşehirdeki arızadan dolayı çengelköyde elektriklerin kesilmesidir. yapamayacaksınız bırakın bu işi (derken aklıma vizonteleden bir replik gelir) ama ben sizin şebekeleri çok iyi bilirim şehirdeki ihaleleri bir şekilde alırsınız ama iş yapmaya gelince ortada gözükmezsiniz fikriii...
internet siteler beş para etmez. fatura yatırmak istesen yatıramıyorsun, borç sorgulamak istesen sorgulayamıyorsun. bir baktım anket var. hepsini vasatın altı işaretledim gönder dedim sayfa çöktü.
bankamın her türlü kuruma otomatik ödeme talimatı var bunlarınkine yok. ne mal bir kurumdur.
bankamın her türlü kuruma otomatik ödeme talimatı var bunlarınkine yok. ne mal bir kurumdur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar