bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- fil8
- insan kaynakları4
- kaplan7
- timsah5
- sssilvermist22
- kartal6
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı2
- sansürsüz tarih2
- zebra4
- ben geldim naneler13
- iş bulamamak4
- aslan8
- atatürk düşmanı it sürüsü2
- aldığınız en ilginç iltifat3
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- anın görüntüsü18
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- yazarların almak istediği hediyeler4
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- sözlükteki kavganın amacı5
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- bir ay çaylak olmak4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- yeni parti46
- temmuz6
- zorunlu eğitim2
- gece denize girmek12
- suca suruklenen cocuk7
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
Türkiyenin en saglam ofansif stoperidir galatasarayda 3 senede toplam 12 gol 5 asist yapmıştır bir stopere göre çok iyi bir durumdur.
Olan var olmayan var kıskanırlar.
Olan var olmayan var kıskanırlar.
Umut'a selam çıkmıştır.
2. golünü atmış dünya standartlarında ofansif stoper.
3 dakika 2 gol.
2 dakikada iki kafa golu attı.
Golünü atmış ofansif stoper.
helal olsun.
helal olsun.
dünyanın en iyi stoperi. evet.
görsel
2 sezon önce thiago silvalı fransa liginde yılın savunma oyuncusu seçilmiş olan adam gibi adam . evet.
2 sezon önce thiago silvalı fransa liginde yılın savunma oyuncusu seçilmiş olan adam gibi adam . evet.
Daha detaylı bir inceleme gerekse de: " savunmada chedjou var, oh be " cümlesini söyletmeyen stoper - ki savunmanın her adamı için de aynı şey geçerli-. Yani bir Popescu, Bülent hatta Emre aşık' ın verdiği güveni vermiyor savunmanın her oyuncusu gibi. Radikal bir değişim şart savunmada.
Mehmet akyüz' ün Fenerbahçe ve Beşiktaş' a değil her sezon Galatasaray' a karşı sergilediği hırstan ötürü çaresiz kalmış stoper.
Abi bıktım artık Fenerbahçe' ye, Beşiktaş' a varlık gösteremeyen takımların Galatasaray' a coşmasına. Biraz da Fenerbahçe' ye, Beşiktaş' a coşun yahu. O vakitlerde neredesiniz anlamıyorum ki.
Sonra gel de tebrik et. Bir tek benim takımıma coşan takımı neden tebrik edeyim ki ?
Abi bıktım artık Fenerbahçe' ye, Beşiktaş' a varlık gösteremeyen takımların Galatasaray' a coşmasına. Biraz da Fenerbahçe' ye, Beşiktaş' a coşun yahu. O vakitlerde neredesiniz anlamıyorum ki.
Sonra gel de tebrik et. Bir tek benim takımıma coşan takımı neden tebrik edeyim ki ?
iyi stoperdir bir beşiktaşlı olarak söylüyorum bunu. ama bu salakça kurulmuş takımda puyol gelse çaresiz kalır.
Biraz önce gs'nin yediği golde kolay bir topu kale önünde çıkaramamıştır.
kafayla volkanı avlar.evet.
Acilen melonun yerinde on liberoda oynaması gerekir meloyu unutturur.
bugün benfica'ya karşı defansta harikalar yaratan bir diğer oyuncudur. aman kalsın gitmesin. hakan balta'yı da adam etmiştir.
stoper diye alınıp forvet çıkan futbolcudur. allah seni başımızdan eksik etmesin.
Yabancı sınırı denilen saçmalık yüzünden adam gibi 5 maç üst üste oynayaman kaliteli stoper. Sakatlıkla da uğraştı ayrıca. Bu sene hakan ile şöyle 4-5 maç oynadılar Galatasaray da rahatlayacak.
bugün de göstermiştir ki bu ligdeki en iyi stoperdir , aksini iddia eden pembe pijamasını çekip dizisini izlesin çok ciddiyim.
jason denayer ile oluşturacakları muazzam tandemi izlemek için sabırsızlanıyoruz.
jason denayer ile oluşturacakları muazzam tandemi izlemek için sabırsızlanıyoruz.
ligimizin açık ara en iyi stoperi . aksini iddaa edenle futbol konuşulmaz.
Hızı , hava hakimiyeti , gücü , tekniği , etkili kafa vuruşları , defanstan dribbling ile top çıkartması ,oyun kurması , futbol ahlakı ile türkiyedeki denayer ile birlikte en iyi stoper olan sempatik kamerunlu futbolcu.
sağlam adamdır. galatasaray'ın takım olarak malesef savunması kötüdür. ayrıca ben topu da oyuna sokma da iyi olduğunu düşünüyorum bu neden göz ardı ediliyor fikrim yok. adam top sürüp çalım atıyor. (bkz: anderlecht maçı)
dün gece galatasaray adına maçın yıldızı olmuş stoperdir. 1-2 kritik top keserek belki de farkı önledi, geri dönüşün öncülerinden oldu kendisi. bu çizgide devam etmesi temennilerimizle efenim...
bugun butun felaket pozisyonlari Yaşama şerefine erisen stoper 2 ye 1, 3 e 1, 2 ye 2, 3 e 2, 3 e 3.... hepsinden alninin akiyla cikti.
Galatasaray kariyerine kotu baslayan ama harika devam eden stoper, saglam adam ve teknik.
Bu gün sivas maçında (bkz: Batuhan karadeniz)i folloş etmiş adama 5 çalım atmış 8 defa top çalmış iki defa korner atışları esnasında kafa topuna çıkmış bir röveşata denemesi yapmış ofansif stoper.
bu adam sayesinde büyük bir felaketten kurtulduk bu adam olmasa 4 5 yerdik herhalde ucuz kurtulduk
bu adam sayesinde büyük bir felaketten kurtulduk bu adam olmasa 4 5 yerdik herhalde ucuz kurtulduk
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar