bugün
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi4
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- öldükten sonra bana ne olacak5
- meksikalı batman2
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız7
- sözlüğün kırbacı3
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek3
- arşivlenmesi gereken resimler2
- anın görüntüsü22
- cristiano ronaldo'nun gençleşmesi2
- sözlükteki gizli düşmanım10
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- içtim şarabı13
- erkekler neden erken ölür4
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı3
- kadir inanır22
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- drone uçurmanın yasak olduğu ülke2
- her insanın bir cini olması8
- türbanlı kızların diğerlerinden güzel olması4
- şafak çak4
- ilişkilerde fizik mi kimya mı önemlidir sorgusu6
- sophia osako3
- tamar tanrıyar2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- 1 kilometrelik gökdelen2
- rakı sevmemek7
- kemalist dünya24
- enjoy im vaccinated3
- her kadın güzeldir3
- günün şiiri6
- owner of a lonely heart2
- aşure yapan sözlük kızları7
- uzun zaman sonra sözlüğe girmek3
- true'nun çaylak olması16
- genç görünmeye çalışmak3
- cilveli dişi yazar botu2
- ellerim bos gonlum hos2
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım7
- üniversitelerin gereksiz olması16
- hayalet gibi bir insan olmak3
- velvet28
- muhtarlıkların kapatılması gerekliliği3
- çok güzel ama manyak kadın7
- çift katlı otobüs3
- mustafa kemal atatürk7
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- venezuella depremi3
ramazan ayının il günü, gece uyutmayan sivri sinek gibi insanları, başlıklar atarak rahatsız eden yazardır.
yazdıklarından, tüm askeriyenin dine bakışının nasıl olduğu sonuca varabilecek yazarlarla aynı sözlükte yazmaktadır. çok enteresan adamlar var lan.
yesin afiyet olsunda görgüsüzlük yapmasındır.
yazıktır vurmayın. ne astsubayı allasen, her nickte yazanı o zannedersek ara sıra sol frameyi durduran da benim derim. bu olsa olsa askerde tuvaleti bekleyen bekçiler var ahan da ondan olur. ehi demek istiyorum.
görgüsüzün dik alasıdır. oruç tutmayanların bile dikkatini çekmiş açgözlüdür, saygısızdır.
hiç komik değilsin dostum!
hiç komik değilsin dostum!
nick altına entry girmediği kızların çekemedeği yazardır maalesef kendisi. hoşt ulan dombik cevriye!
zall gardaşından sözlüğe acil bir şekilde "medeni hal butonu" koymasını talep etmiştir. her şey çok güzel olacak arkadaşlar, bana güvenin.
dövdüğü asteğmen sayısının haddi hesabı yoktur.
entrylerini okumadım, kendisini tanımam. ama nicki dikkatimi çekti belli ki, astsubaylık dışında bir vasfı yok göstermek için bu nicki almış. şifresinin 123456 olduğunu tahmin ettiğim yazar.
Kibar yazar.
Temsil ettiği güruhu itin götüne sokan ironik yazar.
probis seven, bira şişesini vajişiyle açabilen ve bir o kadar da güzel ayaklara sahip; eli yüzü düzgün, helal süt emmiş türbanlı bir kardeşimizle izdivaçta bulunmak isteyen yazardır kendisi aynı zamanda.
adam ironinin amına koyuyor helal reyiz...
(bkz: bunu böyle yiyeceksin deyip hamsiyi yutan kız/#20679027) entrysinde "hemsiyi bütün bir şekilde, kılçığıyla mideye indiren iğrenç kızdır kendisi. lahmacunu da elle yer." demiş.
hani küçük çocukları sinirlendirirsin, ağlamaya başlar, hırslanır da o sıra tükürür ama tükürük bir arpa boyu yol almaz da çenesinde kalır ya onun gibi, adam tam laf sokacaktı hamsiye hemsi dedi. ayar verecekken laf sokacakken böyle komiklikler yapmayın gözüm ya.
hani küçük çocukları sinirlendirirsin, ağlamaya başlar, hırslanır da o sıra tükürür ama tükürük bir arpa boyu yol almaz da çenesinde kalır ya onun gibi, adam tam laf sokacaktı hamsiye hemsi dedi. ayar verecekken laf sokacakken böyle komiklikler yapmayın gözüm ya.
hamsi'yi telaffuz şekliyle güldüren komik yazar. hemsiye ne lan ? *
nickindeki 24'ten de anlayacağımız gibi erzincanlı olması yüksek bir ihtimal olan abazan sözlük yazarı.
alemde ismi, duvarda resmi, her genç kızın cüzdanında da resmi vardır. çekemeyenlere anten gönderecektir en kısa zamanda.
laf sokacakken frikik vermiş. zeki ve çevik yazarlarımız da fırsatçılıklarını konuşturarak son vuruşu yapmış.
ne demişler? göte giren hemsiye açılmaz. eheh.
ne demişler? göte giren hemsiye açılmaz. eheh.
bir zamanların mirc efsanesi, testosteron kokan nick'tir. ironilerinin takipçisiyiz.
bir adet oldukça lüks '99 model clio'ya sahiptir. kızlarımızın bilgisine.
bütün astsubaylar böyle mi yoksa? yanılgısına düşüren yazar.
hiç değilse özel izin alıp nickini bari değiştirseydik.
hiç değilse özel izin alıp nickini bari değiştirseydik.
vatanı için 3 yılını çukurca'da terörist kovalayarak geçirmiştir. bazı eziklere kapak olsun bu da. çekemeyenlere de anten göndereceğim, bekleyin ipneler!
türk ordusuna farklı etnik kökendekilerin alınmasının ne kadar sakıncalı olduğunun örneği.
(bkz: insanı zorla nazi yapan kürtler)
(bkz: insanı zorla nazi yapan kürtler)
kendisini çekemeyenlere anten gönderecektir. dağılın ipneler!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar