bugün
- menemen9
- red flag erkek listesi8
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı7
- en uzun mesafe4
- nöbet3
- aynadaki yansımanızın sizle konuşmaya başlaması2
- köfteci yusuf5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- yazmaması2
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- her gün dışardan yemek yemek2
- balık etli mi kuru götlü mü5
- boy vermek2
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uzay teknesi2
- güne bir türkü barcı bırak4
- türk müsün türkiyeli misin12
- ölüm6
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- işe evden yemek götürmek2
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yunanistan29
- nasıl birisiniz6
- hırvatistan12
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- rüyada nervio yu görmek8
- alin3
- ayrılık6
- sabahın köründe denize girmek4
- ispanya daki göçmen krizi8
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- milli muharip uçağı kaan3
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- bjk tv2
- anın görüntüsü13
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- japonya23
- mutlu kalmak için öneriler6
- en son aldığınız iltifat14
- irmik helvası vs un helvası18
bir sevgiliye hitap sekli.
kimi sultanim, pasam filan demeyi seviyor.
ben aslanimi seviyorum.
kimi sultanim, pasam filan demeyi seviyor.
ben aslanimi seviyorum.
(bkz: yiğidim aslanım burda yatıyor) *
müzikleri ve müşterileri kaliteli olan mekan, yalnız çok içmemek lazım zira sarhoş ayağına bir güzel hesap geçiriliyor bazen. bunun dışında maç günleri yayın yapılıyor ancak ses verilmediği için pek bir keyif alınmıyor maçtan.
özellikle 2. katındaki ufak balkonda yer bulunursa şahane, nevizadeye yukarıdan bakmak akan insan selini seyretmek keyif veriyor.
özellikle 2. katındaki ufak balkonda yer bulunursa şahane, nevizadeye yukarıdan bakmak akan insan selini seyretmek keyif veriyor.
güzel müzikler çalan, tekilanın 6 sex on the beach in 35 ytl olduğu mekan.
2 kişi, 35 40 ytl hesap beklerken 61 ytl hesap gelmesi sonucu, içtiğimiz bira sayısına bakıp 3 4 tane daha fazla yazıldığını anladığımız, itiraz edince de içiniz rahat olsun, biz saydık, yanlışlık olmaz şeklinde bir yavşaklıkla cevap aldığımız, lafımızı dinletemediğimiz, kukumuz yok diye bir birayı 3 kere söyledikten sonra getirdikleri, şeklen güzel, işletmecilik anlayışı olarak berbat bir mekan. Gidilmemesini şiddetle tavsiye ederim.
eski abbas ın yerine açılan mekan.. abbas zamanının en küçük birahanelerinden biriydi.. sadece dışarda 4-5 masası vardı hatta.. içerde yalnızca bira doldurulurdu.. ilhan irem-işte hayat, buruk çok çalardı.. işte buranın yerine açılan mekan da aslanım oluyor.. keyfe vurulan post-modern bir darbe daha..
Eğer hava güzelse ve terasında yer bulursanız tadından yenmeyecek mekan. geceye hazırlık için oldukça ideal bir yer.
güzel, hoş mekandır.
kanımca biraz abartılmaktadır, kafam güzel diye hesap öderken -birkaç kez- geçirmeye çalıştıkları olmuştur.
kanımca biraz abartılmaktadır, kafam güzel diye hesap öderken -birkaç kez- geçirmeye çalıştıkları olmuştur.
yeterli büyüklükteki balkonu, sabırlı çalışanlarıyla grup halinde sıkça gittiğimiz kafedir.
edit: sıkça mıkça gitmiyorum artık. kafayı bulunca hesabı sokma çabalarını zaten biliyordur herkes. işin kıl eden tarafı, ısrar ediyorlar. yok şu kadar değil de bu kadar içmişim. akdeniz'e karşı iyice yenik artık.
edit: sıkça mıkça gitmiyorum artık. kafayı bulunca hesabı sokma çabalarını zaten biliyordur herkes. işin kıl eden tarafı, ısrar ediyorlar. yok şu kadar değil de bu kadar içmişim. akdeniz'e karşı iyice yenik artık.
nevizade'de akdeniz'in karşısında cafe-barımsı mekan.
biraz kahve havası vardır.
ayrıca buyrun burdan yakın;
http://www.aslanimrestaurant.com
biraz kahve havası vardır.
ayrıca buyrun burdan yakın;
http://www.aslanimrestaurant.com
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar