bugün
- askerde sahip olunan en büyük lüks8
- habire1215
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi13
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- kızların çok açık giyinmesi5
- sözlükteki arap döven kızlar5
- sözlükteki sinsi köpekler7
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması9
- yalnız yaşamak3
- sıfır atık vakfı11
- era7capone4
- arap gel oğlum kuçu kuçu4
- bilerek ponziye dahil olmak7
- habire'nin fendi kadını yendi4
- hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kız4
- 0 0 716
- çaylak olmadan önceki son kahve4
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- evrene enerji gönderen müslüman9
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- cop318
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- askerde yenilen iskender kebap2
- aleksey batrakov5
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- samed ağırbaş7
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- fusya semsiyeli yabanci25
- uluslararası ilişkiler bölümünün özeti3
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- 1000 mbps internet3
- sözlük erkeklerinin omuzları2
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak2
- katlanılabilir telefon2
- illüminati filmleri3
- yoldan geçerken taciz eden yaşlı hanımefendi2
- pikapta müzik dinlemek2
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- günbatımında eski dostunla konuşmak2
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- yazarların pazar günü planları5
- saddam hüseyin12
- saddam hüseyin ve ibrahim tatlıses benzerliği3
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak4
Bu kim ups boobs un yan çarı mı?
Tanım: anladığım kadarıyla teşhiri seven bi yazar.
Tanım: anladığım kadarıyla teşhiri seven bi yazar.
Winxperisi nickli kişinin yeni hesabı. Evet, yeni versuslara hazır olun şimdiden.
yok öyle bir tanrı.
ya bereket tanrısı var. ziki, boyu kadar...(he hatırladınız siz o heykelciği)
ya da aşk "tanrıçası"... afrodit, venüs, monica bellucci falan işte.
ya bereket tanrısı var. ziki, boyu kadar...(he hatırladınız siz o heykelciği)
ya da aşk "tanrıçası"... afrodit, venüs, monica bellucci falan işte.
Can kuzum. Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Özleştik.
Ankara'ya bekliyorum. Kıps kıpss.
Ankara'ya bekliyorum. Kıps kıpss.
Hayat felsefesi olgun kaslı erkekler olan kızıl.
Winxperisi nickli eski yazardır. Yeni hesabıyla geçmişte sövüp münakaşaya girdiği ups boobss ve o mahur beste nickli yazarlara özenmeye başlamış, tıpkı onlar gibi yazmaya başlamıştır.
dertler Derya olmuşa baya bi şeyler girmiş ama nedir anlayamadım?
Son zamanlarda cinsel hayatım çok aktif sığamıyorum kabıma taşıyorum, istediğimi de yazarım sana ne çüksüz?
Diye soran yazar.
Son zamanlarda cinsel hayatım çok aktif sığamıyorum kabıma taşıyorum, istediğimi de yazarım sana ne çüksüz?
Diye soran yazar.
(img:#2077450)
Yeni nesil lookin vakası olmamasını dilediğim yazarcığımsı.
lan bu şey değilmi ona buna bulaşıp silik yiyip yiyip gelen 18 lik ergen ahahaa neyse ben bulaşmıyorum geldiğini sbaga bildireyim o uğraşsın yakında yine silinir bu şimdi gelir bana küfür müfür eder
dostum kayra nın mesajını ifşa etmiş hiç yakışmadı kim bilir sen ona neler neler yazdın da adam sana sulandı yoksa kayra kimseyi rahatsiz edecek bir tip değil
neyse seni önce allaha sonra moderatör ağabeylerime havale ediyorum.
dostum kayra nın mesajını ifşa etmiş hiç yakışmadı kim bilir sen ona neler neler yazdın da adam sana sulandı yoksa kayra kimseyi rahatsiz edecek bir tip değil
neyse seni önce allaha sonra moderatör ağabeylerime havale ediyorum.
--spoiler--
25 yaşında iki mesleği olan biri. sizin gibi tanrı’ya söven veya 40 yaşına gelip merdiven altı barlarda türkü çığıran veya senin gibi göt biri değil.
--spoiler--
tabi canım 2 işte birden sabah akşam çalıstiğın için sabah akşam 7/24 buradasın saygısızsın ahlaksısın ve abin baban yaşında insanlara sövüyorsun. silik yedikçe de kovuldukça da it gibi bacadan kovulup kapıdan giriyorsun
2. dindar biri değilim ama her dine de saygım var. dine saygısızlik yapanla da ilişkim dostluğum olmaz
3. türkü barların neresi kötü turkü nun verdiği huzuru zevki asla anlayamayacaksıniz sizde o kültür seviyesinin zerresi yok
4. seninle uğraşacak kadar bos birisi değilim o yüzden fatih bey ilgilensin ben muhattap bile olmam
son olarak iki dakikada bana tecavüzcü iftirası attın ya allah belanı versin senin benim kadınlarla işim olmaz sözlük kadınları ile konuşmuşluğum bile yok en çok kadın iftirasından sakınirim bu dünyada değilse bile öbür dünyada yakana yapışacağım
5 sözlükte ne kadar sorunlu tip varsa bunlarla muhattap olmuşluğun var hepsi diğer sözlük kadınlarını değil de seni buluyor demek ki sen bunlara bir adım atıyorsun bunlar da sana 10 adım.
bir daha da sana cevap dahil vermem.
25 yaşında iki mesleği olan biri. sizin gibi tanrı’ya söven veya 40 yaşına gelip merdiven altı barlarda türkü çığıran veya senin gibi göt biri değil.
--spoiler--
tabi canım 2 işte birden sabah akşam çalıstiğın için sabah akşam 7/24 buradasın saygısızsın ahlaksısın ve abin baban yaşında insanlara sövüyorsun. silik yedikçe de kovuldukça da it gibi bacadan kovulup kapıdan giriyorsun
2. dindar biri değilim ama her dine de saygım var. dine saygısızlik yapanla da ilişkim dostluğum olmaz
3. türkü barların neresi kötü turkü nun verdiği huzuru zevki asla anlayamayacaksıniz sizde o kültür seviyesinin zerresi yok
4. seninle uğraşacak kadar bos birisi değilim o yüzden fatih bey ilgilensin ben muhattap bile olmam
son olarak iki dakikada bana tecavüzcü iftirası attın ya allah belanı versin senin benim kadınlarla işim olmaz sözlük kadınları ile konuşmuşluğum bile yok en çok kadın iftirasından sakınirim bu dünyada değilse bile öbür dünyada yakana yapışacağım
5 sözlükte ne kadar sorunlu tip varsa bunlarla muhattap olmuşluğun var hepsi diğer sözlük kadınlarını değil de seni buluyor demek ki sen bunlara bir adım atıyorsun bunlar da sana 10 adım.
bir daha da sana cevap dahil vermem.
peri mi? tanrı mi? bir karar versin artık.
Siz cidden okuduğunu anlamayan beyin yoksunu insanlarsınız. Bak mala anlatır gibi anlatıyorum.
iki mesleğim var dedim, su an iki işte çalışıyorum demedim?
Madem babam yaşındasın kızın yaşında ki birine saygılı ve edepli ol?
Saygı karşılıklıdır?
Kimseyle muhatap olduğum yok, adam için entry girdim o salça oldu. Ha velevki muhatapta oldum bu bana küfür etmesini gerektirmez?
Babam yaşında olduğunu söylüyorsun ama cidden malsın.
T: hak edene cevabı yapıştıran yazar.
iki mesleğim var dedim, su an iki işte çalışıyorum demedim?
Madem babam yaşındasın kızın yaşında ki birine saygılı ve edepli ol?
Saygı karşılıklıdır?
Kimseyle muhatap olduğum yok, adam için entry girdim o salça oldu. Ha velevki muhatapta oldum bu bana küfür etmesini gerektirmez?
Babam yaşında olduğunu söylüyorsun ama cidden malsın.
T: hak edene cevabı yapıştıran yazar.
(bkz: 12 nesil silik) bana ve diğer saygıdeğer yazarlara ağır iftira ve hakaretler etmişti sayın moderasyon gerekeni yapmış.
bu yazar cizer34 müdür ne haltsa kimle tartışsa karşı taraf ya çaylak ya silik oluyor jet hızıyla... sonra moderasyon tarafsız. yersen.
cillop gibi kızdı lan niye sildiniz olm ya.
12.nesil silik kezban.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar