bugün
- kızartma yağından sabun yapmak8
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- şirinevler5
- eşek sucuğu13
- var bunda bir karın ağrısı3
- kimseyi memnun edememek13
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- aşık yorguni8
- doktor yalakası tipler2
- gül kokusu3
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma2
- insanın bu hayattaki amacı17
- cips yerine erik yemek2
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- fotoğraf çekerek para kazanmak2
- sude sendromu7
- 17 haziran 2026 arjantin cezayir maçı3
- asuncion2
- aint your mama3
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- abd iran barışı olmasa kıyamet kopardı2
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- ulu kelimesinin kökeni2
- günün şiiri7
- messi'nin arjantin cezayir maçında 3 gol atması2
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu3
- kadın sanılıp dm atılan yazarlar veritabanı2
- erkeklerin inadına 100 kilo oluyoruz kampanyası2
- akademisyen egosu6
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- devlet bahçeli5
- 2026 dünya kupasını almak için yapmamız gerekenler3
- fildişi sahili'nin çoğunun müslüman olması3
- güne bir şarkı bırak10
- erkek ısrarı5
- intihar etmek7
- ilk buluşmada öpen kız3
- 17 haziran 2026 ırak norveç maçı4
- uludağ sözlüğün cenaze namazı3
- sözlüğe gelince alınan koku7
- ışıktan daha hızlı olan şey7
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- heyt bea5
- paraguay2
- çok güzel seven kadın5
- 17 haziran 20262
- yeni sevgilide olması istenen özellikler6
bir iç savaş falan çıksa elinde silahla soykırım yapmaya meyilli canlı. ırkçı. küfürbaz.
yaramaz adam.
super bir insandir. hata simdi hakkinda girdigim elestirel olan ilk entry i degistiriyorum.
ekşi sözlük yazarlarına bir özür mektubu yazmış ekşi sözlük yazarı.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15969945
ama nedense özürü kabul olmamış ve çaylak yapılmış. *
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15969945
ama nedense özürü kabul olmamış ve çaylak yapılmış. *
şu sıralarda sözlükteki suyu bu sefer ciddi anlamda ısınmaya başlamıştır kanaatimce.. moderasyonla arası zaten uzun zamandan beri iyi değildi.. şimdilerde ise kimi raikkonen ile sidik yarışına girmiştir suserların gözünde...
du bakalım nolacak..
du bakalım nolacak..
kendisinin yazdığına göre, eksi sozluk dışında entry yazdığı yegane yer azeri sözlük öz aramızdıdı.
http://ozaramizdi.org/nick/arzach.html
edit: link
http://ozaramizdi.org/nick/arzach.html
edit: link
buradan selam edecektim lakin özarmızdı da yazıyormuş. saygılarımı gönderiyorum.
fikri ne olursa olsun, ne düşünürse düşünsün düşüncelerini özenle yazıya döken bir yazar. dikkat ederseniz yazdığı yazılar uzun ve anlaşılır bir nitelikte. otisabi gibi değil yani.
eğlence arayan bir adam. evet kesin öyledir.
beden ya da zihinde defo olduğu zaman özürlü diyoruz da ruhsal bakımdan defolu doğan insanlara ne diyeceğiz?
adam daha doğarken tüm üstün vasıfları anne karnında bırakmış. sanki geçmiş zamanların birinde ya da birkaçında felekten tokat yemiş bir insanın hayattan intikam almak için yeniden doğmuş hali. ne utanma var ne vefa, ne saygı, ne minnet! ille de kendi menfaati, ille de kötülük.
bu tür insanların ne güvendiği tek bir arkadaşı olur ne de kendine güvenebilecek bir insan bulabilir.
bu türlere sokakta ''grooouuch'' yapıp sağa sola balgam tüküren insan bozmalarına kızdığım kadar çok kızıyorum.
adam daha doğarken tüm üstün vasıfları anne karnında bırakmış. sanki geçmiş zamanların birinde ya da birkaçında felekten tokat yemiş bir insanın hayattan intikam almak için yeniden doğmuş hali. ne utanma var ne vefa, ne saygı, ne minnet! ille de kendi menfaati, ille de kötülük.
bu tür insanların ne güvendiği tek bir arkadaşı olur ne de kendine güvenebilecek bir insan bulabilir.
bu türlere sokakta ''grooouuch'' yapıp sağa sola balgam tüküren insan bozmalarına kızdığım kadar çok kızıyorum.
birinci nesil ssg yazarı.
şu başlığı ben açsam neler olur kim bilir.
şu dedim ama başlığı buraya taşımıyorum. hışım olmasın.
şu başlığı ben açsam neler olur kim bilir.
şu dedim ama başlığı buraya taşımıyorum. hışım olmasın.
inci sözlükte kendisi ve sayın annesi bolca anılmaktadır, bende birkaç başlığında kendisinin kulaklarını çınlatmışımdır. (bkz: pembecik izmirli amcığı siken kürt)
artık anılmaktan yoksun yazar. artık istediğim kadar sana karşı küfür depolayabilirim dimi len ?
ben lisedeyken, ekşi sözlük okurken, tipik karadenizli bir ailenin istanbulda büyümüş bir çocuğuyken, bu adamın yazdıklarını okudukça düşünce olarak bulunduğum o bok çukurundan çıktım. doğuyu hiç görmemiş bir ergenken ondan duydum doğuyu. hatta sonra gördüm de. gerçekten de yazdığı gibiydi. sonra bu adamı sildiler. işte orda silinmesini isteyenlerin toplam zeka seviyesi bu adamın zeka seviyesine erişemez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar