oldukça kibar, anlayışlı, sıcakkanlı yazar. biz de çok severiz kendisini efem. *
genç parti üyeliği için:

(bkz: sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik) **
o psycho bakışlar bana sökmez, yiyorsa gel yanımda at öyle bakış...* ayar vermeye bayıldığım yegâne kişi, samimi dost. nice yıllara...
sözlükte alenen cem uzan reklamı yapan genç partili şahıstır. kendisine kolay gelsin demekten başka birşey denemez. *
moderasyonun politikaları sayesinde, yediği küfürlerin, edenlerin yanına kaldığı yazar.
bazı entrylerimin hemen ardındaki entryde imzasını gördüğüm yazar. kankam mıdır nedir? *
(bkz: 3207), başlık..
"bir tek sayı" , entry..

hiçbir şey demiyorum.. az uğraşırsa 475595736520259574 tane entry sahibi olacak yazar kişisi.. azcık daha kasmak lazım..
entercevap kişilik.
aldığımız kınamayla birlikte ''bu gecede uyuyamayız artık'' dediğimiz yazar. üzülme dost, bu kötü gecede bitecek elbet.
kafa dengi, kaliteli yazarlardandır kendisi... queen'den başlayan sohbetimiz dream theater'dan, aşktan, siyasetten, türkiye'den, kocaeli'nden, galatasaray'dan çıkmıştır... geceleri yaptığımız msn konuşmalarında da koyu muhabbetlere girmişizdir, iyi ki olan dostlardandır...
tanımış olduğum günden beri bana yamuk yapmayan * geleceğin sayın başbakanı şimdiden seçmenlerinin gönüllerinin fethi ile uğraşmaktadır.
fanatizmin taktığı at gözlüğünü uzun süredir gözünden çıkartmayan yazar.
cağnım, ciğerim yazarı pek severim kendilerini...
ukte doldurucu yazar.
netsozluk'te okuduğum nadir adamlardandı. * *
cem uzan hakkındaki doğru olduğuna kalıbımı bastığım yazımı neden kötü oyladığını geçte olsa anladığım yazar.olsun.. yine de saygı duyduğum ama fikrimde hala sabit olduğumu bilmesini istediğim yazardır da diyebilirm.
güzel yazar.
(#902319)

kopardı valla beni. "sık ve gür sakalları var" demiş. lan sanki sakallarının nasıl olacağına doğmadan önce kakar veriyorlar. ilahi arude!*
tanımam etmem,hiç muhabbetim de yok ona rağmen bir kanım kaynadı modunda olduğum yazar. **
netsozlukten bir kac kisi ile birlikte haksız yere sepetlenen yazar.
(bkz: arude50 nin 1 ekim 2006 kose yazisi)
her daim arkasında olunası uuser . iyi veya kötü yaptığı herşeyin arkasında durmayı bilir , taktir edilesidir .
(#662079) ayrıca kendileri yazının yayınlandığı kocaeli demokrat gazetesinin 1. uluslar arası sosyal bilimciler kongresi ile ilgili haberlerini ve röportajlarını yapmış ayrıca resimleri çekmiştir.

ayrıca kongrede basın işleri koordinatörlüğü görevi yapmıştır.
genç parti kocaeli gençlik kollarını kurma görevini yerine getirmek için bu sıralar çalışmakta olan yazar.
yazdmış olduğum bir entrynin ardından * henüz dün tanışmış olduğum *, uluslararası ilişkiler hakkında bilgi alışverişinde bulunup özellikle bu bölüm hakkında beni aydınlatan, gün geçtikçe daha da çok şey paylaşacağımızı düşündüğüm kaliteli yazar. kendisinin de dediği gibi birlikte çok işler yapacağız.
© copyright 2005 - 2026