bugün
- parayla saadet olması18
- silver ile evlenecek erkek7
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- fenerbahçe nin transferi kapaması6
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması8
- amedspor19
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir5
- kot ceketin havalı olduğu yıllar8
- zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük9
- evlenme masrafını balayında kullanmak8
- kürt sorunu12
- gammaz gammazı neresinden tanır4
- evlilikle saadet olması3
- diamond basphorus2
- sinem dedetaş4
- ibrahim mbaye2
- iran düşmanlığı11
- ışıktan altın elde etmek3
- karizmatik soyadları6
- sabah kahvaltısını gevrekle yapmak2
- montun cebinden tek çekirdek çıkması2
- sözlükten hatun götürmek3
- mühendis abazanlığı2
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- ismet biradere koşarken çelme takmak3
- çekirdek yiyen erkek3
- küpe takan erkek3
- çin halk cumhuriyeti4
- era7capone4
- trafikte sinirlenip bağırmak10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- ama yeni parti tüzüğü11
- bostanlı da kahve içip kitap okumak7
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- evlenecek kız kalmaması13
- altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek6
- 1 eylül dünya barış günü4
- flört yapay zekası5
- bir gün hoca ne yapalım dediler2
- bakın bakın ne anlatacağım2
- tek özelliği yurt dışında yaşamış olmak olan insan2
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- dürüm yerken suikaste uğramak6
- mutlu bey birader ila usual bey birader3
- ismet birader koştursun ama düşmesin2
- konyada düğünde oynayan bikinili kız2
- lamine yamal'a 1 milyar euro istenmesi4
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi6
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- trump'a anket şoku4
(bkz: club areena)
balayında hanımla meraktan tura katılıp girdiğimiz, bi kola içip 15 dk sonra çıkıp türkü bara geçtiğimiz güzel mekan.
Marmariste olup turkiyenin en buyuk 2. Acik hava diskotekidir.
Garsonlari son derece ukaladir.
Yinede marmarise gidilince buraya girmedim derseniz hatunu ayarladimda sikemedim gibi bisey demis olursunuz.
Garsonlari son derece ukaladir.
Yinede marmarise gidilince buraya girmedim derseniz hatunu ayarladimda sikemedim gibi bisey demis olursunuz.
haram para kazanilan yerdir.
30'luk (33'lük bile değil) efes'in 15 lira olduğu, bir şişe şampanyanın 5000 liraya açıldığı marmaris'in en büyük gece klübü.
girişinde koskoca puntolarla " damsız girilmez, anlayışla karşılayın " yazan gece klubü.
çok kaliteli bir mekan olmasına ragmen kız tavlamak ya da birileri ile tanışmak için girmeyin. ne kadar çok elit insanlar olsa da çalışanları her tanıştıgınız kızı alıp bir anda kolundan tutup çekip götürebiliyorlar. eski dj yi arkadasımdı. şimdiki djleri hakan kara çok kaliteli degil. canlı performansı ise baya baya kötü.
mekanın havalandırması sogutulması vss gibi yerlerin hepsi çok çok güzel köpük partisi vs de öyle fakat çalışanlarını 2 senede bir degiştirmelerini tavsiye ederim.
ha bu arada daha güzel danscılar alabilirsiniz.. crazy boys un çok çok daha güzel bayanlarla çalıstıgını gördüm tavsiye ederim.
mekanın havalandırması sogutulması vss gibi yerlerin hepsi çok çok güzel köpük partisi vs de öyle fakat çalışanlarını 2 senede bir degiştirmelerini tavsiye ederim.
ha bu arada daha güzel danscılar alabilirsiniz.. crazy boys un çok çok daha güzel bayanlarla çalıstıgını gördüm tavsiye ederim.
marmaris barlar sokağının en sonunda yer alır. o yüzdendir ki baştaki mekanlar cezbetse de areena'dan başlamak biraz daha mantıklıdır.
marmariste barlar sokağında yazlık ve muğla merkezde ise kışlık olan gece klubü. dediklerine göre avrupanın en büyük 2. açık hava diskosuymuş. bir sene areenaya krolar hücum eder ertesi sene yanındaki diskoya. bizim krolar ortamı bir sene geç takip ediyorlar anlaşılan.
marmaris barlar sokağının en kaliteli mekanlarından biri olan klüp.
eğlencesi'nın sağlamlığı verilen içki parasıyla ne yazıkki yüzlere bir mutsuzluk abidesi gibi çökse de, yurdum abazalarının ihtiyaçlarını karşılamaya uygun olsa da arkadaşlarla gidilip muhabbet edilip, yanınızdaki arkadaşlarınıza sarkanları rahatça uzaklaştırabileceğiniz mekan.
eğlencesi'nın sağlamlığı verilen içki parasıyla ne yazıkki yüzlere bir mutsuzluk abidesi gibi çökse de, yurdum abazalarının ihtiyaçlarını karşılamaya uygun olsa da arkadaşlarla gidilip muhabbet edilip, yanınızdaki arkadaşlarınıza sarkanları rahatça uzaklaştırabileceğiniz mekan.
marmaris'in en düzgün eğlence mekanlarından biri, hatta çoğu kişiye göre en iyisi. lazer gösterileri çok iyidir ve 1 milyon dolara yakın bir ücrete mâl olduğu söylenmektedir.
dj mft ve yanında kendisine yardımcı olan iki eleman gece boyunca sağlam mixler çalarak tempoyu bir an olsun düşürmezler.
mekanda 15 civarı çeşitli ülkelerden getirtilen dansçı kızlar gece boyunca dur durak bilmeden dans etmektedir.
küçük şişe efes pilsen biranın 10 ytl fiyatı vardır.
saat 03:00'ten sonra köpük banyosu da yapılarak bar kısmında eğlence noktalanabilir.
sonrasında isteyenler mekanın plajına giden otobüslere binerek, orada eğlenceye kaldıkları yerden devam edebilirler.
mekan 5 ağustos'ta global deejays'i ağırlayacaktır.
mekanın resmi sitesi:
http://www.clubareena.net/
tabi bu mekanın yanı sıra gidilecek alternatifler de vardır;
(bkz: back street)
(bkz: crazy daisy)
joy
dj mft ve yanında kendisine yardımcı olan iki eleman gece boyunca sağlam mixler çalarak tempoyu bir an olsun düşürmezler.
mekanda 15 civarı çeşitli ülkelerden getirtilen dansçı kızlar gece boyunca dur durak bilmeden dans etmektedir.
küçük şişe efes pilsen biranın 10 ytl fiyatı vardır.
saat 03:00'ten sonra köpük banyosu da yapılarak bar kısmında eğlence noktalanabilir.
sonrasında isteyenler mekanın plajına giden otobüslere binerek, orada eğlenceye kaldıkları yerden devam edebilirler.
mekan 5 ağustos'ta global deejays'i ağırlayacaktır.
mekanın resmi sitesi:
http://www.clubareena.net/
tabi bu mekanın yanı sıra gidilecek alternatifler de vardır;
(bkz: back street)
(bkz: crazy daisy)
joy
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar