bugün

/400
Sıcacık bir sabaha uyandığımız, tam mangal havası olan şehir.
Cidden tam piknik havası var.swh
Bir kitap alacaktım indirimdeyken simdi oraya nasıl giderim diye kara kara düsünüyorum. Arabası olan bir yazar bırakmak isterse neden olmasın. Swh
Qeqolar içinde kaldım dediğiniz şehirdir.
Seneye bırakıp gideceğim şehirdir, okulun iyiliğini ismini geçtim 4 sene yaşanmayacak şehirdir.
gitsem miiii gitmesem miii şehri bilemedim. içimden bi ses gitme diyo ama o da gel diyo idk.
su anda yagmur yagan sehrimiz.
Yıne yağmur yağıyor, elektrik kesilecek korkusu ile yağmurun tadını çıkaramadığım şehir.
Bugün itibariyle nefret ettiğim şehir.
ayak üşüten. köpek öldüren. ayaz getiren. göt donduran.
Ayazını bu gece derin derin hissettiren şehir.
Ayazınla korkutma beni ankara hayallerimi yaksam ağustosu yaşatırım sana.
Sevmem ben.Cok sebep var sayip sikmicam sizi. Ama kucuk bir hatirlatma yapicam.
Yahya Kemal e sormuşlar
: Ankara nin en cok nesini sevdiniz?
-istanbul a donus yolunu demis....
iki üç patlama olsa da ısınsak.
atalarıma çok büyük saygım var ama kavimler göçünden sonra yüzlerce seçenek varken ankara'ya gelince "yhaaa burası güzel, bence buraya yerleşelim." diyen kimse ben onun ben vizyonunu sikeyim arkadaşlar.
bakın şu zamana kadar başımıza ne geldiyse hep üşengeçliğimizden gelmiş. ankara'ya kadar geldikten sonra üşenmeyip biraz daha yürüseymiş atalarımız şu an ne güzel ingilizdik amına koyim.
ankara pişmanlıktır.

teşekkürler.
atalarıma çok büyük saygım var ama kavimler göçünden sonra yüzlerce seçenek varken ankara'ya gelince "yhaaa burası güzel, bence buraya yerleşelim." diyen kimse ben onun ben vizyonunu sikeyim arkadaşlar.
bakın şu zamana kadar başımıza ne geldiyse hep üşengeçliğimizden gelmiş. ankara'ya kadar geldikten sonra üşenmeyip biraz daha yürüseymiş atalarımız şu an ne güzel ingilizdik amına koyim.
ankara pişmanlıktır.

teşekkürler.
ayaz yanıyor ayaz. hop hop hop hop.
başkent olan şehir.

Ankara ümitköy de bir duvar yazısı vardı aşkın her gün yeniden doğar prenses diye, duvar boyandı 2-3 hafta sonra tekrar aynı yazı, seni kimse silemez prenses. benim için çabadır.
Bugün yine seni seviyorum.
2 saat önce ayrıldığım ve okumakta olduğum şehir .şimdiden özledim çok ilginç çok arkadaşım yok sevdiceğim yok ama bu hisleri Ankara'da yaşamak çok güzel olurdu .
Seviyorum.

Türkiye nin başkenti.
Daha kış gelmeden beni yatağa düşüren yine de sevmekten vazgeçmediğim gri şehrim.
Susulacak çok söz var bu şehir adına.
herşeye hasret yaşamaktan nefret ettiğim ama uzaktayken özlediğim şehir. çelişkiler silsilesi.
istanbula gidince burası nasıl yer diyom anasını satim sürekli yapış yapış nefes alıyon hissetmiyon adamları kibarcık kibarcık ayrıca ka diyebiliyolar elit şeyler ben nekadar uğraşsamda ga diyebiliyom. Şöförleri uyuz yeşil yansada götlerini kıpırdıtmazlar solu 40 la kapatırlar. Ankarada hemen kendilerini belli ediyolar. Burda sarı yeşile döneceği an gaza basılır geçilir. Hatta çoğu zaman kırmızıda geçilir. Denizmiş. Yüzme biliyozda denizi kaldı .
(bkz: güzel ülkemin pavyon fabrikası)
© copyright 2005 - 2026