bugün
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması7
- devalüasyon yakın mı9
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek7
- günlük tutan erkek9
- anın görüntüsü12
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
- yemek yapmayı bilmeyen kadın5
- kadın kocasının hizmetkarıdır4
- velvet hanım çay içelim mi6
- kotor5
- ülkücüleri ciddiye almak3
- yavrum diye hitap eden erkek7
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei4
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- cedicader'i gsli yapıyoruz kampanyası2
- mekke anlaşması5
- bir günde 100 bayana merhaba demek3
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- sezgin tanrıkulu2
- fenerbahçe de romelu lukaku gelişmesi2
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- mohamed salah ghaly14
- cersei lannister'in dincileri patlatması3
- burunla blok flüt çalabilmek6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- kadın yazar çekme başlıkları6
- türk türk olduğu için soyludur2
- sözlük yazarlarından aforizmalar3
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- şeyhine karısını sunarak evliya olmak2
- başka sözlükten yazarlık teklifi gelmesi2
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- geldimgittim5
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- dar kot pantolon ile uyumak3
- opel astra2
- kale3112 entry ni beğendi3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- tai lung12
- yüksek sesle konuşan insan2
- kiraz vs vişne4
- kafaya kuş sıçması5
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- mine tugay3
Tarih kokan güzel memleketim.
arasıra da olsa çok özlediğim memleketim.
şimdilerde can dostumun daveti üzerine nehir kenarında fink attığım, dağlar arasındaki şehir.
13 haziran çarşamba günü en düşük sıcaklığı 17, en yüksek sıcaklığı 34 derece olacak şehir.
seyir cafe'ye çıkıp bakıldığında muhteşem bir manzarası olan memleketim.
15. piyade er eğitim tugayının olduğu güzel şehir. 2 ay cavuş talimgah taburunda deyim yerindeyse ebemin amına koymuşlardır zamanında. birden aklıma gelmiştir elma yerken. elması dünyaca ünlüdür.
edit: devrik cümleler.
edit: devrik cümleler.
bayramda istanbuldan sivas gölovaya giderken transit geçeceğim şehir.
gönül uğramak ister ama daha çok yolum var.
gönül uğramak ister ama daha çok yolum var.
manzara şehridir, gözünüz kolay kolay alışmaz. deniz manzarası gibi değildir yani... gün doğuşunda, batışında, gecesinde, ışıklar dağların arkasından türlü çeşit işler çevirir.
güzeldir, ırmak kenarında olan bir camisi var, o ayrıca güzeldir. kalesi güzeldir, elması güzeldir.
nehir kenarında restore edilen evlerdeki lokantalar güzeldir ve iyiki de yöre yemeklerini yapmaktadırlar.
güzeldir, ırmak kenarında olan bir camisi var, o ayrıca güzeldir. kalesi güzeldir, elması güzeldir.
nehir kenarında restore edilen evlerdeki lokantalar güzeldir ve iyiki de yöre yemeklerini yapmaktadırlar.
türlü hayat şartlarından dolayı her geçen gün ziyaretlerimin azaldığı güzel memleketim.
Gittiğimde beni hayal kırıklığına uğratan küçük mü küçük biryer. Kale haricinde gezilecek yer bulmak zor.
can dostunu özlemek gibi insanın icinde bir duyguya yer acan kent.
Bu şehre gezmek için gelecekseniz bunu ramazan ayına denk getirmeye çalışın derim. Ramazanda ayrı bi güzeldir şehzadeler şehri . Gelince de yıldırım bayezid camii'nde de bir sabah namazı kılarsınız inşallah gerçekten o caminin kendine has bir büyüsü , maneviyatı var.
Çınarüstü isimli kafesi haricinde guzel bir kafesi olmayan, şehri ikiye ayıran ırmağı olan, trafiği iyi, yolları dar olan, şehir olarak boğucu olan, etrafı daglar tarafından kuşatılmış, elmasının o kadarda üstün bir niteliği olmayan, fakat bu kadar olumsuz özelliğine rağmen yardımsever zarif, kibar insanları olan sevimli şehirdir.
hasretin memlekete olan paralel eğimi. dostlarla gec kalınmış muhabbetlerin özlemi. ali kaya 'da rakı. zor ulan bu gurbet denen hadise...
memleketim şehir
tarihi güzellikleri, kendine has kültürüyle karadenizin en sevimli ilidir.
bir çok şehzadenn yetiştği ve sancak beyliği yaptığı yerdir.
tarihi güzellikleri, kendine has kültürüyle karadenizin en sevimli ilidir.
bir çok şehzadenn yetiştği ve sancak beyliği yaptığı yerdir.
elmasıyla ünlü şehir. memleketim.
ilginçtir şehzadeler şehri de denir bu ilimizi. ilginç olan uzun yıllar bulunmama rağmen hiç şehzade görmedim.
ilginçtir şehzadeler şehri de denir bu ilimizi. ilginç olan uzun yıllar bulunmama rağmen hiç şehzade görmedim.
küçük şirin bir anadolu kenti. günlük gezi için gayet güzel bir yer. tarihi evleri, kral mezarları yeşilırmak kenarı ve saire.
merzifon ilçesine hayran kalınası şehir. merzifon on numara yer be, tayini oraya isteyceğim inşallah.
kedisi meşhur olmayan ilimiz. kayıtlara geçmiş bir "amasya kedisi" yok. amasya da kedi var mı? illa ki vardır. ama yeterince tanıtamamışlar kendilerini dünyaya. yoksa onların da diğer yerlerin kedilerinden eksiği yok, niye olsun? sonuçta çok da zor değil yapacakları, miyavlıycaksın, kutulara giriceksin komik pozlar filan vericeksin. ama işte biz bilmiyoruz amasya daki kedilerin günlük hayatını. varsa yoksa elma, tamam elma da güzeldir ama, kedi de lazım kardeşim.
niye lazımsa..
niye lazımsa..
acık hava müzesi yapsan bu şehri , karadeniz 'i dünyaya tanıtırsın. bir kez de olsa gidilecek bir il.
kartpostallık bir silüeti vardır evet ama o meşhur silüetten geri kalanı adeta bir kasabadır.
kalbimin yarısını bıraktığım şehir.
kütüğümün bağlı olduğu şehirdir. şehir deyince aklınıza çok da büyük bir yer gelmesin ortalama bir istanbul ilçesi kadar.
şehirlerarası alan kodu 358 olan il.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar