bugün
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı14
- acı kıyaslamak5
- dudağın içinde çıkan beyaz yaralar5
- ilkay gündoğan4
- zengin olsanız ne yaparsınız3
- sarapci koala71
- soğan yiyen kız6
- motor yağı6
- tüm gün sözlükte ırkçılık yapan yazarlar3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası5
- dinlerin yalan olması2
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz4
- dinsizlik modası2
- üç nokta yerine dört nokta kullanan insan4
- 30 ağustos zafer bayramı17
- incil vahiy9
- türklerin türkiye de asimile olması8
- chp değişecek mi3
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı9
- seri eksiciyi tenhada yakalamak2
- üç harflilerin size gösterdiği vizyonlar6
- erecto bay birader bey yazar2
- kötüyü beteriyle aklama çabası2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- ismet gurbuz 2024 mübarek bir zattır3
- trt türkü2
- seri eksici ezik3
- bira ve nirvana2
- nervio hamferdi11
- tai lung44
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- israil'in ateşkese rağmen lübnan'ı vurması2
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- seda sayan'ın olduğu eğitim platformu reklamı2
- rafael leao34
- galatasaray11
- anın görüntüsü20
- 0 0 713
- ismet gurbuz 20243
- almanya6
- diamond bey birader elmas beydir4
- winsley boteli3
- kadir mısıroğlunu vatandaşlıktan atan fenerbahçeli3
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- fenerbahçe organize troll örgütü2
- zihin okuma mümkün mü4
- sistem patlamış2
- mark 2 172
adam gibi adam olan yazar. verdiği ayarlar birilerinin canını sıkıyor olabiliyor, olsundur. o yazmaya devam edecektir ve burada yanlız olmadığını bilmelidir.
Çevir lafı altı yanmasın yazarıdır.
(bkz: Çevir entryi altı yanmasın)
(bkz: Çevir entryi altı yanmasın)
kalite ve polemik üzerine master yapmış yazar. karşıt görüşlü kişilere ne denli saygı beslediği açtığı komedi dalındaki başlıklarla meydana çıkıyor. Lakin o karşıt görüşlü insanların kendisini kucaklamasını istiyor o ayrı. birilerinin kucağına oturma konusunda bir saplantısı varmış o da bunun karanlık yüzü olsun!
en büyük liberalsever, kapitalistsever, egemengüçsever ve sömürgecisever.
ayarımı verdim bekliyorum yazarı. adamın hoşuna gidiyor belli ki eksilenmek, tepki toplamak vs.
ne kadar zeki bir insan inanamadım. yahu bu kadar mı güzel ayar verilir, bu kadar mı güzel entryler girilir. vallahi bravo, hazırolda alkışlıyorum kendisini.
(bkz: sevgilisini grup yorum konserine goturen insan)
(bkz: sozlugun artik komunistlerin eline gecmesi)
bu tür başlıkları gördüğümde içimden onun açmasını istedim nedendir bilmem, ve beni yanıltmadı!
bir ara artık eskisi kadar bu sözlükte takılmayacağını söylemişti, üzülmüştüm. evet belki yazdıkları bağnazca düşüncelerdi evet karşıt görüş hakkında yapıcı eleştiri yapmak yerine alaycı yorumlar yapıyordu! yine de yazmalıydı o, yazmalı ki bizim de kendi görüşümüze olan saygımız ve bağlılığımız artsın. gerçekten haklı bir fikire sahip olduğumuzu ona bakarak öğrenelim diye yazsın.
onun da değiştirmek istediğimiz düzenin küçük bir parçası olduğunu anlamamız için yazsın!
(bkz: sozlugun artik komunistlerin eline gecmesi)
bu tür başlıkları gördüğümde içimden onun açmasını istedim nedendir bilmem, ve beni yanıltmadı!
bir ara artık eskisi kadar bu sözlükte takılmayacağını söylemişti, üzülmüştüm. evet belki yazdıkları bağnazca düşüncelerdi evet karşıt görüş hakkında yapıcı eleştiri yapmak yerine alaycı yorumlar yapıyordu! yine de yazmalıydı o, yazmalı ki bizim de kendi görüşümüze olan saygımız ve bağlılığımız artsın. gerçekten haklı bir fikire sahip olduğumuzu ona bakarak öğrenelim diye yazsın.
onun da değiştirmek istediğimiz düzenin küçük bir parçası olduğunu anlamamız için yazsın!
düşüncesi vs ayrı bir tartışma konusu da; ''kıllı da olsa, ruj da sürmese, kot pantolondan başka bir şey de giymese hatundur.''
bu nasıl bi' seviyesizliktir yahu? nedir yani bu şimdi allaaşkına? ayar veriyormuş bir de.. bu mu ayar? de çektirin gidin allasen.
bu nasıl bi' seviyesizliktir yahu? nedir yani bu şimdi allaaşkına? ayar veriyormuş bir de.. bu mu ayar? de çektirin gidin allasen.
konuyu esprili noktadan yakalayan yazar.
beşinci nesil silik.
pkk sempatizanı yazarların elini kolunu sallayarak dolaştığı şu sözlükte, neden silindiğini anlamadığım eski yazar.
pkk sempatizanı yazarların elini kolunu sallayarak dolaştığı şu sözlükte, neden silindiğini anlamadığım eski yazar.
(#3928223) şöyle bir tespitte bulunmuş. 5. nesil silik. klavyenden öperim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar