bugün
- laik teyzelerin fenotipi32
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde6
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- beton kemalist olmak4
- bir insanı hayatının merkezine koymak5
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- mansur yavaş9
- mister bomba bomba erecto2
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- nervio varıdı nerede o13
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- yeni parti8
- evler neden 200 bin tl den 6 milyona çıktı2
- windows 84
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası4
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar4
- sarapci koala8
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- ak partililerin apo sevdası6
- ellerim bos gonlum hos12
- vaat edilen topraklar2
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi5
- defne isimli kadınlar2
- radikalkemalist3
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise5
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- duş almak3
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- başı açık kızların daha azgın olması2
- islam barış dinidir11
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı2
- yazarların favori oyun karakteri15
- mason greenwood5
- gürcistan5
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- 1948 arap israil savaşı12
- pozcu3
- tavuk şiş4
- kadınların şiirden anlamaması5
- velvet gel sana bir kahve ısmarlayayım4
- yavru kediye tekme atmak3
- galericiler battı mutlu musunuz5
- naber lan ibne2
- osuruktan şiirler89
- türkiye de iş hayatı2
- temas bağımlılığı5
alkol almak işini aksatmıyorsa, ama işin alkol almana engel oluyorsa alkoliksindir.
meselam bu benim. varsa böyle ulu bey-hanımlar gelsin beni bulsun. nasıl kurtulacağınızı anlatayım beraber içerek.
meselam bu benim. varsa böyle ulu bey-hanımlar gelsin beni bulsun. nasıl kurtulacağınızı anlatayım beraber içerek.
hangi içki türü olursa olsun, içtikten sonra verdiği tek tepki ağzının kenarlarını silmek olan kişidir.
edit: yada düzeltelim, dirseğinden bileğine kadar olan kısmı ocb yalar gibi ağzını temizlemek için kullanan insan.
edit: yada düzeltelim, dirseğinden bileğine kadar olan kısmı ocb yalar gibi ağzını temizlemek için kullanan insan.
alkolizm o kadar karışık bir şey degil dir: insanın kafasında ki dünya ile gerçek yaşam arasındaki şiddetli farklılık sonucu oluşan durumu alkolle unutma çabasına verilen isimdir.
içmeden bu kafaya ulaşan bir kesim vardır ki, aşırı islam hastalığından ötürü kafa hep 1 milyon gezen tayfadır, şakirt diye adlandırılır.
değil son parasını alkole veren, ekmek parasını alkole yatıran; alkol almak için mahalle bakkalından borç para isteyen kişilerin halk dilindeki adı.
(bkz: ayyaş)
o gün alkol almak için hiç bir sebep bulamayan tiryaki, takvimden bir yaprak koparır, arkasını okur; "- aman allahım bu gün Antep'in kurtuluş günü hadi içelim" diyerek olayı legalleştirmiştir.
günlük hayatta su yerini alkol alması olayıdır.
(bkz: alcoholic)
"alkoliği ayakta tutan, mahvoluşudur."
"umutsuzluğun ise asıl cezası ölmeyi becerememek."
"umutsuzluğun ise asıl cezası ölmeyi becerememek."
mustafa kemal' in erken yaşta ölmesine sebep olan vasfı.
alkolsever olarak anılmaları tercih sebebidir.
her ne kadar istemesemde ev arkadaşı ve sevgili olarak seçtiğim kişilerin sonraki gördüğüm yüzüdür.. bende mi sorun var acep..
alkollü içkilere bağımlı olan kişidir. bu kişi sabah akşam ayırmaksızın içki içer. genelde de cebinde 5 kuruşu yoktur.
akısırıncaya tıksırıncaya kadar içiyorlardır. tedavi olmaları önerilir.
sosyal alkoliğim ben.
mantığımla çözeceğim bu durumu.
mesela şimdi alacağım buz gibi suyumu, bira içer gibi yavaş yavaş sindire sindire içeceğim keyifle.
evet mantığımla yeneceğim alkolikliğimi.
mantığımla çözeceğim bu durumu.
mesela şimdi alacağım buz gibi suyumu, bira içer gibi yavaş yavaş sindire sindire içeceğim keyifle.
evet mantığımla yeneceğim alkolikliğimi.
(bkz: düzenli içici)
alkolizmi din olarak belirlemiş kişilerdir.
(bkz: öpüjem öpüjem dedim sana)
hem genetik yönden hem de evde alkol alan ebeveynin davranışını model almak açısından , çocuğuna kötü alışkanlığını aktaracak olan sorumsuz bireydir.
birçoğunda ruhsal bozukluklar görülür ki bunun da genetik geçişi olasıdır. bu yüzden nesillerce alkolik olan aileler görülebilir.
birçoğunda ruhsal bozukluklar görülür ki bunun da genetik geçişi olasıdır. bu yüzden nesillerce alkolik olan aileler görülebilir.
alkol tüketmek için bir bahaneye ihtiyaç duymayan, alkol seçmeyen, ne bulursa götüren ve asla bağımlı olduğunu kabul etmeyen, istesem şimdi bırakırım gibi iddialarda bulunan insanlardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar