bugün

/40
ne kadar zengin olsada tanrının hem iyi yanda hemde kötü yanda vurdugu tek insandır.
kıro ama para onda.
maslakta yeni bir site yapmaya çalışıyor şu sıralar, tek bir ofis açmış yol da yapılıyor oraya doğru. ayrıca ofiste bir sürü tatlı ve sandviç bedava. ev alamıyoruz belki ama beslenelim bari.
henüz çivi bile çakmadan 4700 konutluk maslak 1453 projesinin yarısına yakınını satan kişidir. sağolsun projesine de hergün değişik arabayla uğruyor kendileri. ev almayacaksanız bile projelerine uğrayın. 14-15 saat kesintisiz açık büfe var. zaten numara aldığınızda 100 kişi beklemeniz gerekiyor, en kötü yer içer numara yaklaştığında '' bu ne rezillik vıdı vıdı'' yapar geri dönersiniz. metrekare 4500-5000 tl sıralarında.
kendisi ile tanıştığım da bana diktiği yüksek katların tepesine bakar gibi bakıyordu, eğlenceli adam.
yeni reklamı hiç samimi olmayan bir işadamı.

insanların mutlu olmasını istediğini söylüyor. la bizim o evlerden birini alacak kadar paramız olsa zaten mutlu biriyiz demektir. gerçi parayla mutluluk tam anlamıyla doğru orantılı da değil. neyse artık.
anladık dayı,çok paran var... her şeyin en lüksünü,en pahalısını seversin,o da güzel.

sadece tüm dişleri altın kaplama hatunlara oral yaptırmak yakışır sana,normal dişliler kurtarmaz.
bugün de maalesef evinde canlı bulunmuş.
1+0 yani tek odalı ve bir de banyosu olan evi 300 bin liradan satıp, insanların mutlu olmasını istiyorum diyebilendir. ancak, parası olanları daha da mutlu etmeye yeter yaptığı projeler. tüm televizyon kanallarına dubai ye götürüp, 7 yıldızlı otelde konaklatıp, haber yaptırarak satışlarını arttırmaya çalışan biri. yeni yapacağı kulelerden birini dubai şeyhi maktum a satan ve köşeyi iyice dönen biri. insanların mutluluğu için çaba gösterdiği yok. kendi mutluluğu her şeyden önemli.
son reklamında yapmacıklıktan ölen zengin şahsiyet.
(bkz: banker yakup)
devrin adamı kategorisinde değerlendirilebilecek, kuruş bazında değer biçilemeyecek kişi.
kendini boğazın yeni hakimi ilan etmiş iş adamı. alarko holdingden aldığı son araziyle bu iddalı demeci vermiştir. arazinin değeri açıklanmamıştır ama 3 haneli olduğu söylenmiştir. 2- 3 sene önce biçilen değer 300 milyon tl idi. parayı bastım boğazın anasını sikecem yeri göğü site yapacam tadında devam etmektedir.
'aga' plakalı araçların çoğunun sahibi.
yıpratılmak istenen bir adam.
her nedense bütün gazetelerde boy boy aleyhinde yazı olan iş adamı.
belki de ülkesine yaptığı yatırım için kötülenen adam. * *
(bkz: mal bulmuş mağribi)
dişlerini yapan doktora para yerine daire verdiği rivayet olunan şahsiyet.
tüm ülke kendisiyle dalga geçerken; tüm ülkede inşaat ve emlak sektörünün değer ve dengelerini değiştirmiş, emlak fiyatlandırılmasında senjoraj görevi görmüş, simple adv diye adlandırılan işin dibine vurmuş iş adamıdır
Bizim amigo ardiles'in kayıp kardeşidir.

görsel
beyaz ata bindiği maslak 1453 reklamında daire fiyatlarının minimum 528.000 tl den başladığını söylemeyen şahıs.

1+1 ev 528.000 tl.
ben yaptım oldu, ben hayal ettim yaptım, ben yaparsam olur, düşündüm oldu gibi kendini beğenmişliğin zirvesinde gezinen adam. Son reklam filminde kendine göre tarihi bir söz ettiğini düşünen bir de alttan spot geçittiren adam. "Tarih hayal edenlerini değil, onları gerçekleştirenleri yazar." Acaba bu zatı tarih kaça yazacak diye düşündüren adam.
projelerinin tümünün reklam yüzü olan, bu vesile ile bi' şekilde oyunculuk hayalini de gerçekleştiren karadenizli mütahit. *
Gecen gun tv de canli yayinda spikerle arasinda gecen diyalog

Agaoglu - diyarbakirda rolls royce marka aracimla bebekte gezer gibi 6 saat gezdim

Spiker - ama araba reklami yapiyorsunuz

Agaoglu - ustu acik arabamla ..

Agaoglu zengin , allah daha cok versin gozumuz yok fakat bir o kadarda bos biri , ekonomi hakkinda yorum bile yapmaktan aciz, iktidar sevdalisi olduguda cok net. Bunlar para ediyormu hayir, benimde milyonlarim olsa bu adamada, evlerinede bakis acim degisirdi.
Uzun bir aradan sonra yeniden ''maslak 1453'' reklam filmiyle ekranlara dönen ve bir o kadar da kendini reklam yıldızı sanan müteahhit. Müteahhit demem özellikledir.
kendi oynadığı reklam filmleriyle oyunculuk sevdasını da gidermeye çalışan inşaatçı. bir söyleşide dünyaca ünlü emlak kralı donald trump a özenip özenmediği soruldu. yanıtı ilginçti. öyle bir iddiam yok. o kim?
© copyright 2005 - 2026