bugün
- galatasaray neden transfer yapamıyor13
- günlük tutan erkek9
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yavrum diye hitap eden erkek7
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek6
- devalüasyon yakın mı6
- mekke anlaşması4
- sözlük yazarlarını evlendirmek5
- velvet hanım çay içelim mi5
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- yemek yapmayı bilmeyen kadın3
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır9
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei3
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması3
- kotor3
- cersei lannister'in dincileri patlatması2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- burunla blok flüt çalabilmek6
- yüksek sesle konuşan insan2
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- kadın yazar çekme başlıkları6
- dar kot pantolon ile uyumak3
- kale3112 entry ni beğendi3
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- geldimgittim5
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- tai lung12
- sırbistan3
- kemalettin tuğcu eserleri ile büyümüş nesil2
- mine tugay3
- anın görüntüsü9
- türkiye de iş hayatı4
- sineklik olmasına rağmen giren sinek3
- kiraz vs vişne4
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- kısa aralıklarla kaka yapmak3
- yeni tanıştığı kadına tatlım diyen adam2
- b tipi likit fon2
- mod geldi mod geldi4
- kafaya kuş sıçması5
- mustafa kemal2
- şenay gürler3
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- sinek sokması3
- çerçeve yasanın adalet komisyonu ndan geçmesi2
irkci konu$masi ile gundeme bomba gibi du$mu$, sari$in bomba. universiteli ama, liseli gibi.
http://www.youtube.com/watch?v=lg3tIERI-D4
her irkci boyle i$te. koca memeli, sari$in, agzini yayarak konu$uyor. ya da tam tersi. her ne boksa i$te.
http://www.youtube.com/watch?v=lg3tIERI-D4
her irkci boyle i$te. koca memeli, sari$in, agzini yayarak konu$uyor. ya da tam tersi. her ne boksa i$te.
yozlaşmışlıklarıyla nam salmış amerikalılar'dan olup da asyalılar'ı tavır ve davranışlarından ötürü eleştirebilen varlık.
kütüphanede ders çalışırken 15 dakikada biri "çang çing çong" diye konuşuyormuş falan filan. haklı mıdır? olabilir.
"çang çing çong"dan alıp veremediğinin çinliler'le olduğunu düşündüm. gerçi kendisine sorsak tüm asya'yı çinli sanıyordur ya... ne boksa işte.
kütüphanede ders çalışırken 15 dakikada biri "çang çing çong" diye konuşuyormuş falan filan. haklı mıdır? olabilir.
"çang çing çong"dan alıp veremediğinin çinliler'le olduğunu düşündüm. gerçi kendisine sorsak tüm asya'yı çinli sanıyordur ya... ne boksa işte.
şu anda mail adresini bulmaya çalıştığım kızcağız. ben buna çatır çatır sevdiririm asyayı.
come'n fortheunion. don't stop.
come'n fortheunion. don't stop.
emikleyerek bir şeyler sallayan kaşar.
cicikleriyle konuşmak istediğim insan. ben de asya kıtalı bir anadolu çocuğuyum en nihayetinde. suratına attırınca ülkesinin sikik kaç tarafının farkına varacak acaba.
cicikleriyle konuşmak istediğim insan. ben de asya kıtalı bir anadolu çocuğuyum en nihayetinde. suratına attırınca ülkesinin sikik kaç tarafının farkına varacak acaba.
Ne çıtkırıldım bir kızdır bu ya! Sen gel buraya kürtlerle yaşa da görelim demek istediğim kızdır ayrıca. o zaman kesin intihar ederdi.. yok! intihar etmeye kalmadan bir yerde tecavüz edilip kendisinin yerine canı alınırdı o göğüslerle zaten (mübalağa)
kızın eleştirildiği nokta ırkçı olması ya da farklı insanlardan rahatsız olması değil, bunu youtube gibi bir ortamda paylaşmasıymış.
kızın eleştirildiği nokta ırkçı olması ya da farklı insanlardan rahatsız olması değil, bunu youtube gibi bir ortamda paylaşmasıymış.
Siyasal Bilimler okuduguna hic bir sekilde inanmadigim ve inanmayacagim, o memeler ve 10 kat makyajin altinda nasil bogulmadigini cozemedigim UCLA ogrencisi. Kutuphanede telefonda konusan Asyalilar hakkinda yaptigi irkci yorumlarla gundeme gelmistir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar