bugün
- velvet korumam altındadır13
- hiç eksi vermemek6
- mason greenwood21
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın9
- payton kiralamak3
- 14 temmuz şempanze günü7
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- ben geldim naneler33
- ölen senatörün yerine kardeşini atamak4
- turistin hesabına eklenen gönüllü bahşişe isyanı4
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız5
- arkadaşlar lütfen kitap okur musunuz2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek22
- 1 milyar 471 milyon dolar3
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı6
- gocu18
- kadidi çıkmak3
- tepkiselbiri5
- 14 temmuz 1987 queen afyon konseri2
- velvet16
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak5
- bizi kandırıyor olabilirler mi5
- diamond bosphorus6
- hesabıma yatan 15k para3
- bu sene de iyi kur yaptı3
- heykele tapan kamalist3
- var olma zorunluluğu4
- bazı kişi ve kuruluşların mal varlıklarının dondur2
- tek oturuşta 12 bira içtim yalanı2
- şeytan3
- 2026 dünya kupası21
- gulmekicinyaratilmis3
- geceye bir şarkı bırak15
- anın görüntüsü19
- fake hesaplarla eksi verenler3
- ilk olgun erkek3
- allah6
- kalbin hafızası2
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi12
- sinir bozucu şeyler10
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- sigma olomouc2
- karşı cinsle her münasebetinde kur yapan insan2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
Strasbourg takımında defans pozisyonunda görev yapan Fransız asıllı Ganalı millî futbolcu.28 yaşında. adı fenerle geçiyor.
gora'daki kız değil miydi ya o?
Hem ayakları çok temiz, hem adam yiyen, hem de voleyle kaliteli santrafor golü atan stoperimiz.
Seni getirenden Allah razı olsun. Müthiş stoper, ayakları da çok iyi. Rakibi kaleye yaklaştırmıyor becao ile Birlikte. Livakovic yine bir şut kurtardı sadece. Olum bırakın da Livakovic şov yapsın biraz.swh.
9 ağustos 1994 fransa montpellier doğumlu fenerbahçe oyuncusu.
Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Ludogorets maçında stoper Alexander Djiku, 98 pas denemesinin 94'ünde isabet sağlaması ile dikkat çekti.
Bir davinson sanchez kadar marke ettiği adamı yutmasa da iyi stoper. Takdir ediyorum.
açık ara ligin en sağlam stoperi dün akşamın en iyilerindendi canı sağ olsun.
fenerbahçe nin aklı varsa net 5 yıl sözleşme yapsın. elinden kaçırırsa yazık olur. çok faydalı ve aidiyet duygusu çok yüksek.
Bugün en az 3 sarı kartı vardı, ikinci yarı çift sarıdan atılmalıydı ama az sonra or ospu evlatları gelip Galatasaray neden kart görmüyor diye algıya başlarlar.
kart görmeyeceğini bildiği için biçtikçe biçiyor. nasıl kudurdu ama son dakikada. ahaha.
Gs maçında Davidson ile bay, bu maçta bu ve fred maçı kırmızı kartsız tamamladı. Bizim yönetim ortada yok.
Davinson diyen pembe gotlü ibneler görür mü bunu sanmam.
Cinconlular bu pozisyonlara kırmızı diyorsa, kendi oyuncuları bunun iki katını her maç yapıyor amk. O zaman neden sus pussunuz ibneler?
Başlığı gördükten sonra bu kim acaba dedim ve kendilerini Google da arattım. Karşımda oyuncuyu gördükten sonra tüm film hafızasızlığımla ‘bu hangi filmin oyuncusu ola ki’ dedim. Futbolcu olduğunu anlamam 5 saniyemi almadı. amma velakin, tüm bunlar 1 dakikama mal olmuştu ve ikinci dakikamı entry ile harcadım.
sahada kasten adam öldürmediği sürece kart görmeyecek topçu.
Fenerbahçe, Alexander Djiku'nun sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini TFF'ye bildirdi.
gana milli takımıyla attığı golle takımının maçı kazanmasını sağlamış stoper. geçen senenin en kötülerindendi. yabancı 8 numara belki alınamaz diye transferi bekletiliyordu. 8 numara gelmeden gol atar atmaz yapı başkanı tarafından gönderildi. aman ha belki iyi falan oynar, şimdi ne gerek var öyle şeylere.
ismail kartal belki gelebilir diye transferi bekletilip gelmeyince gönderildiyse de kötü. oyuncudan verim alabileni gönderip verim alamayacak olanı getiriyorlar.
ismail kartal belki gelebilir diye transferi bekletilip gelmeyince gönderildiyse de kötü. oyuncudan verim alabileni gönderip verim alamayacak olanı getiriyorlar.
fenerbahçe'de 3 senede 1 kırmızı kart görmüştü.
yeni takımında 14. maçında 2 kırmızı kart yemiş kasap.
yeni takımında 14. maçında 2 kırmızı kart yemiş kasap.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar