bugün
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- 2026 dünya kupası8
- winamp msn messenger half life windows 984
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi2
- hep kendini suçlamak12
- arkadaşlar bakar mısınız10
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- çocuğa yabancı isimler vermek3
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri2
- futbol11
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- mısır2
- belçika2
- havalar da ısındı9
- hangi manifest kızısın10
- ona bir şey söyle18
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- hazır mantı6
- allah2
- yalnız yaşamak12
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- yks'ye öylesine girmek2
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- güne bir şarkı bırak6
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- sigarayı tersten yakmak4
- true'ya arkadan sahip olmak15
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- araplaşmış türkler3
- devlet bahçeli4
- ergenlikten kişilik analizi2
- türkçe ezana kuduran türk3
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- götü büyük kadın3
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- baygın koku2
rapbim sonlarını hayır etsin..
en içten dileklerimle diyorum bunu, tuttuğunuz yol, yol değil..
kendinizle beraber bizleri de yakacaksınız..
en içten dileklerimle diyorum bunu, tuttuğunuz yol, yol değil..
kendinizle beraber bizleri de yakacaksınız..
Kendileri sürekli chp'nin pkk ile iş birliği yaptığını, kürtlerin oylarını istemekle suçladığını cümle alem biliyor.
Tüm chp ve seçmenini terörist olarak suçlamaktadır.
görsel bu resimde görüldüğü gibi akp, şırnak, batman, muş, elazığ,
Bitlis, şanlıurfa, bingöl gibi şehirleri seçimde kazanmıştır.
Şimdi bu illerde çoğunluk olarak kürt halkı yaşamaktadır, seçimlerde chp kürtlerin oyuna talibim dediğinde pkk yaftası yapıştırıldı, halbuki akp chp'den daha çok kürtlerden oy almıştır, şimdi bizde akp'ye pkk yaftasımı yapıştıralım. Hayır bunu yapamayız, kimseyi ayrıştıramayız, lakin büyük şehirlerde chp kazanınca pkk ile iş birliği yaptı dedi, yazık.
Binali yıldırım abimiz kendisi kürt oylarına talibim dediğinde ona kimse birşey söylemedi.
Bu olaylar yüzünden 21 nisan 2019 yılında chp genel başkanı kemal kılıçtaroğlu gittiği şehit cenazesinde saldırıya uğradı, sorumluları şimdiki iç işleri bakanı (bkz: süleyman soylu) ve yandaşlarıdır.
Süleyman soylu chp'den hiç kimsenin şehit cenazesinde işi yoktur diye laflar edince, insanları galyana getirmiştir. iç işleri bakanın görevi vatan içinde huzur ve güveni sağlamaktır ama kendileri bunun tam tersini yapmakta insanları ayrıştırmakta ve ırkçılık yapmaktadır.
Sözüm o ki; akp chp'den daha fazla kürtlerden oy almıştır, helali hoş olsundur ama başlasıda alınca pkk'lı deme hakkı yoktur.
Tüm chp ve seçmenini terörist olarak suçlamaktadır.
görsel bu resimde görüldüğü gibi akp, şırnak, batman, muş, elazığ,
Bitlis, şanlıurfa, bingöl gibi şehirleri seçimde kazanmıştır.
Şimdi bu illerde çoğunluk olarak kürt halkı yaşamaktadır, seçimlerde chp kürtlerin oyuna talibim dediğinde pkk yaftası yapıştırıldı, halbuki akp chp'den daha çok kürtlerden oy almıştır, şimdi bizde akp'ye pkk yaftasımı yapıştıralım. Hayır bunu yapamayız, kimseyi ayrıştıramayız, lakin büyük şehirlerde chp kazanınca pkk ile iş birliği yaptı dedi, yazık.
Binali yıldırım abimiz kendisi kürt oylarına talibim dediğinde ona kimse birşey söylemedi.
Bu olaylar yüzünden 21 nisan 2019 yılında chp genel başkanı kemal kılıçtaroğlu gittiği şehit cenazesinde saldırıya uğradı, sorumluları şimdiki iç işleri bakanı (bkz: süleyman soylu) ve yandaşlarıdır.
Süleyman soylu chp'den hiç kimsenin şehit cenazesinde işi yoktur diye laflar edince, insanları galyana getirmiştir. iç işleri bakanın görevi vatan içinde huzur ve güveni sağlamaktır ama kendileri bunun tam tersini yapmakta insanları ayrıştırmakta ve ırkçılık yapmaktadır.
Sözüm o ki; akp chp'den daha fazla kürtlerden oy almıştır, helali hoş olsundur ama başlasıda alınca pkk'lı deme hakkı yoktur.
Hain parti. Terörist sevdalı hırsızlar.
Git artık gençliğimiz yanıyor.
Tanrı tez vakte belanızı versin.
Vallahi ve billahi, kıldığım namazlar hakkı için söylüyorum ki, islam ile yakından uzaktan alakası olmayan parti.
Ah be kardeşlerim. Bu adamlara bakıpta islam hakkında yanlış düşünürsünüz.
Bugüne kadar tek bir oyum nasip olmadı. Olmazda.
Yavaştan sonu gelen partidir.
Ah be kardeşlerim. Bu adamlara bakıpta islam hakkında yanlış düşünürsünüz.
Bugüne kadar tek bir oyum nasip olmadı. Olmazda.
Yavaştan sonu gelen partidir.
çözülmeye başlamış olan siyasi parti.
masada kalır , mezartaşına da ; yalandan öldü yazarlar.
hala 70 yaş üstü fetöcüleri danışman olarak işe alan parti.
işsizliğin kaynağı olan parti.
işsizliğin kaynağı olan parti.
Çav, Bella.
tarafını belli etmek için vurgulan kalıp hâline gelmiş tanımlama; akp diyorsanız “karşıt” ak parti diyorsanız “yandaş” olarak nitelenmeniz muhtemel.
işin tuhaf tarafı şu, hürriyet teranesi herkesin ağzında olmakla beraber başkasının özgür iradesi ile seçeceği herhangi bir parti yüzünden -chp’de olur, mhp’de olur- her biri diğerini ötekileştirmeye meyillidir, hatta meyilden öte bu hususta çoğu kimse pek gaddardır.
işte 100 küsur senede demokrasinin ne kadar içselleştirildiğine dâir içler acısı sosyolojik bir vaziyet.
bizde bir partiye oy vermek hâlen bir tarafın diğer tarafa atması icab eden bir tokat gibi idrak edilir; bu da tabiî bir vaziyettir; çünkü insanların-vatandaşın kendini iktidar üzerinde ifade edebileceği tek alan olarak orası bırakılmış, oraya hapsedilmiştir ve onun haricinde hiçbir yerde yaptırım gücü yoktur. geriye kalan herşey için ister beğendiği oy verdiği ister beğenmediği olsun onlar ne yaparsa ona tâbi olmak zorunluluğuna dâhildir.
bunun haricinde ne bir denetim mekanizması ne de yaptırım gücü olan bağımsız bir yapıyı ne gördüm ne duydum; ha, “yasama, yürütme ve yargı” tabi tabi... bu üçlünün bir de dördüncü kuvveti var, patron kimse onun borusu öter, yine vatandaşın, sıradan insanın değil...
ak parti öncesinde de çok farkı değildi, birbirimize kandırmaca yapmaya gerek yok yüz yüze bakıyoruz. tayyip erdoğan hiç olmazsa namuslu “başkan benim kardeşim” diyor; ne demişler giden ağamdı gelen paşam; biz hep maraba sayılacaksak ha akp ha ak parti...
işin tuhaf tarafı şu, hürriyet teranesi herkesin ağzında olmakla beraber başkasının özgür iradesi ile seçeceği herhangi bir parti yüzünden -chp’de olur, mhp’de olur- her biri diğerini ötekileştirmeye meyillidir, hatta meyilden öte bu hususta çoğu kimse pek gaddardır.
işte 100 küsur senede demokrasinin ne kadar içselleştirildiğine dâir içler acısı sosyolojik bir vaziyet.
bizde bir partiye oy vermek hâlen bir tarafın diğer tarafa atması icab eden bir tokat gibi idrak edilir; bu da tabiî bir vaziyettir; çünkü insanların-vatandaşın kendini iktidar üzerinde ifade edebileceği tek alan olarak orası bırakılmış, oraya hapsedilmiştir ve onun haricinde hiçbir yerde yaptırım gücü yoktur. geriye kalan herşey için ister beğendiği oy verdiği ister beğenmediği olsun onlar ne yaparsa ona tâbi olmak zorunluluğuna dâhildir.
bunun haricinde ne bir denetim mekanizması ne de yaptırım gücü olan bağımsız bir yapıyı ne gördüm ne duydum; ha, “yasama, yürütme ve yargı” tabi tabi... bu üçlünün bir de dördüncü kuvveti var, patron kimse onun borusu öter, yine vatandaşın, sıradan insanın değil...
ak parti öncesinde de çok farkı değildi, birbirimize kandırmaca yapmaya gerek yok yüz yüze bakıyoruz. tayyip erdoğan hiç olmazsa namuslu “başkan benim kardeşim” diyor; ne demişler giden ağamdı gelen paşam; biz hep maraba sayılacaksak ha akp ha ak parti...
gelecek seçkilerdr siktir olcak parti.
herkese cumartesi pazari izinli yapsinlar... veya herkese haftada 2 gun izin zorunlulugu getirsinler. oyum size. memur insan da ozel sektor calisina insan degil mi.
Arap koruma partisi.
60 seneden beri halkın sandıklara gömdüğü chp lileri nasıl da kudurtur .
60 sene lan .
sen hala konuşuyormusun derler adama !
60 sene lan .
sen hala konuşuyormusun derler adama !
Tüm insanlık tarihinin en vahşi ve en kanlı terör örgütü.
neyse malum yazara silivri manzarası izleme fırsatını sunduk bugün itibariyle gerekli başvurular yapıldı.
deprem paraları yediklerinden beri yerküre tarafından sürekli köşeye sıkıştırılıyor.
buradayım lan diyor deprem tüm heybetiyle. ne yaptın paraları diyor.
buradayım lan diyor deprem tüm heybetiyle. ne yaptın paraları diyor.
insanları tehdit eden sözde vekilleri vardır dindar kindar öfkeli boş. Siyasette onu bunu dovelim diyorlar utanmazlık.
Köpekleri ile dolu Türkiye.
devletin, milletin tüm imkanlarını ve rızkını keyifleri için harcamış, sonra da halktan ibanlarına para yollamalarını isteyen parti.
görsel
görsel
abi biz sizden bıktık ya. çocukluğumuzu gençliğimizi aldınız götürdünüz yeter da artık salın bizi işimize bakalım önümüzü görelim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar