bugün

cheetos un kaptığı çıtır yetenek. iki çıtır uyumlular bence.* yalnız onlar ne biçim hareketler lan..
öncelikle

(bkz: britain s got talent)

facebook'ta son zamanlarda sık sık videolarına denk geldiğim 11 yaşındaki dudak uçuklatan yetenek. burdan kendisine seslenmek istiyorum; komplekse girdim cınım sayende, sağol, bye.

cheetos sweetos reklamlarında mı ne oynayacakmış, o yüzden sık görür olmuşuz kendisini. iyisi mi o dans etsin, biz de çitos yiyelim izlerken, napalım..
her izleyenin "yok artık" dediği süper yetenek. çok cool olanlarsa "iyiymiş ya" diyip susuyorlar. herkesin içinden delicesine kıskandığına eminim.*
ayrıca cheetos doğru bi karar almış bence aidan'ı seçmekle. enerjisi cheetos'a çok uyuyor, çok yakışıyor. merak ediyorum reklamı da.
bu akşam Beyaz Show'a çıkıcak olan reklam yıldızımız, süper çocuk...
castin timbırleyk in konsantre versiyonu. layk ay lav yu tarzında bir şarkı yapıp, bir de ona emmeli gömmeli bir klip çekerse, şimdiden paraya para demez, ayrıyetten ablası yaşında ki hatunları da rahat rahat kaldırabilir.

(bkz: chok sheker chanım yha)
yetenek sizsiniz de dans edenleri görünce çükünü yiyesim gelen 11 (on bir) yaşındaki britain s got talent yıldızı. 11 yaşında nasıl karizma olunur sorusunun cevabı.

http://www.youtube.com/watch?v=fyr0e_wt_PA
mükemmel yetenek.
olağanüstü yetenek. giyim tarzıyla, dansıyla ve karizmasıyla 11 yaşındaki mükemmel çocuk.
güncel Önemli Başlıklar