bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- herkes yatmış görünüyor4
- manifest dinleyen erkek11
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- borsa4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- gulmekicinyaratilmis11
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- sudekiray3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- berrak tüzünataç3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- eğitimde sınav sistemi2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- kardeş2
- spiderman mi döver batman mi5
- stres yönetimi6
- komik olmayan komedyen2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- insan zamandan ibarettir3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- doğuda yaşayan yazarlar5
- trabzonspor7
- mauro icardi3
- gocu4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
Çocukken Okuduğum Robinson Crusoe'dan Sonra gelen ve bir daha da gitmeyen bir istektir. insan önceki yaşamında ne yaşamış olursa olsun, adada yaşamaya başladığı andan itibaren, eminim ki o sükut içerisinde hep huzurlu hisseder kendisini.
çok da havalı bir tarafı olmayıp; teknik olarak japonlar'ın, endonezyalılar'ın, filipinliler'in, singapurlular'ın, malezyalılar'ın, tayvanlılar'ın, hong konglular'ın (hong kong'un bir ada olup olmadığından emin değilim), kıbrıslılar'ın, havaililer'in ve nicelerinin gerçekleştirdiği eylemdir.
hatta bokunu çıkarırsak, her kara parçasının bir ada olduğu gerçeğini öne sürerek, dünyadaki herkesin adada yaşadığını bile söyleyebiliriz. çok da şey yapmamak lazım.
hatta bokunu çıkarırsak, her kara parçasının bir ada olduğu gerçeğini öne sürerek, dünyadaki herkesin adada yaşadığını bile söyleyebiliriz. çok da şey yapmamak lazım.
hangi sartlarda yaşadığına göre değişiklik arz edecek konudur.
tom hanks in filmindeki gibi bir ada yaşamı eksik olsun mesela. ama the beach filmindeki gibi bir adanin biraz daha modifiye edilmis sekli güzel olurdu.
tom hanks in filmindeki gibi bir ada yaşamı eksik olsun mesela. ama the beach filmindeki gibi bir adanin biraz daha modifiye edilmis sekli güzel olurdu.
Bir ingiliz arkadaşın hayali. Kız kafaya koydu ada alacam diyor. Alır almaz bende giderim. Hatta ortak olurum. Yeni bir cumhuriyet kurarız.
People are dancing and touching each other communicate in a joyful harmony.
People are dancing and touching each other communicate in a joyful harmony.
Nasil bir sey olacagi Adasina gore degisir. Bozcaada da ada, birlesik krallik da. ingiltere'de mi yasamak istersin yoksa bozcaada'da mi? Bazen haritaya gozlerim kapali bir sekilde parmak basip ilk sansli adaya gidesim var. Neyse. Konu dagiliyor. Ben gidiyorum. Simdilik adaya degil ama bu basliktan.
hava muhalefeti olduğu zaman şehir merkezine gidememektir ama gerçi öyle bir havada gezmek de çok güzel olmayabilir. özel araç varsa olabilir ama ben büyükada'da 4 km yürüdüm yani araç yoksa çok zor. ada minibüsleri oluyor ama hem daha pahalı hem de kuyruk oluyor. bir vapuru kaçırınca bostancı'ya gitmek gerekebilir.
(bkz: ada hayatı)
internet turknet ise sıkıntı olmaz benim adıma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar