bugün
- çeçenistan danışmanının cübbeli ahmet'i ziyareti4
- 12 eylül 2026 konyaspor trabzonspor maçı5
- yılbaşı gecesinin diğer gecelerden farkı olmaması6
- dönerciye gidip beni şaşırt demek2
- menemene soğan koyup ülkeyi ikiye bölmek2
- kafasına güneş gözlüğü takan erkek2
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- kadınların güçlü erkek tercihi19
- tolkien3
- anın fotoğrafı20
- gazze de enkazdan 17 yeni ceset çıkarılması2
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- kuş pisliği diye soyada sahip olmak4
- sarapci koala hatayi13
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- fantastik sinemanın sıkıcılığı5
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- üzülünce halıya uzanmak10
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- rusya'nın ingiltere'yi tek tuşla haritadan silmesi2
- yazarların en sevdiği şeyler15
- telegram kullanan erkek8
- uludağ itiraf10
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz40
- islamda namaz yoktur21
- aşk nedir8
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- kolları damarlı erkek6
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- iremga7
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- 14 eylül 20262
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- haydi yorgun mermi okula6
- jalapeno6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- galatasaray12
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- zorbalanmaya alışkın insan6
- yarın okulların açılacak olması5
- fenerbahçe14
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- futbol8
- s'i l v'e r m'i s t21
- whatsapp grubu kuralım5
Dört tarafı oradan kurtulmak isteyenlerin ya da orada olmak isteyenlerin hayalleriyle çevrili kara parçasına verilen ad.
kavuşamamış kara parçalarına ada denir.
(bkz: ingiltere)
zulfu livanelinin ada albumunden yine ayni isimli sarki.
dunyayi guzellik kurtaracak
bir insani sevmekle baslayacak her sey
gibi muhtesem dizelere sahiptir. biraz utopiktir ama yine de guzeldir.
dunyayi guzellik kurtaracak
bir insani sevmekle baslayacak her sey
gibi muhtesem dizelere sahiptir. biraz utopiktir ama yine de guzeldir.
ıssız adamın adasıdır.
ada ben ayrılmak istiyorum.
ada ben ayrılmak istiyorum.
isp. peri
ama bu keloglan hikayelerindeki peri kizi falan gibi degil. peter pan'daki tinkerbell gibi. kucuk yani.
ama bu keloglan hikayelerindeki peri kizi falan gibi degil. peter pan'daki tinkerbell gibi. kucuk yani.
insan ismi olarak kullanıldığında hayatımda duyduğum isimlerin en amaçsız ve boş olanı.
böyle komik bir ismi insan yavrusuna nasıl verebilir inanılır gibi değil.
bu isme sahip birinden cumhuriyet mitinglerine meze olmaktan başka ne beklenebilir bilemiyorum.
böyle komik bir ismi insan yavrusuna nasıl verebilir inanılır gibi değil.
bu isme sahip birinden cumhuriyet mitinglerine meze olmaktan başka ne beklenebilir bilemiyorum.
Yeni bir gençlik dizisidir.
Müzikal bir gençlik dizisi olan Isa TKM, Cansu Akbel tarafından Türkiye'ye uyarlanıyor. Ada, ilk müzikal gençlik dizisi olarak da ekranlarda boy gösterecek.
Ada için bugüne kadar yaklaşık 700 isimsiz oyuncu ve müzisyenle yapılan söyleşilerden sonra bir ekip oluşturulmuş. Oyuncular hem oyunculuk hem de enstrümantal yeteneklerini sergileyecekleri dizide MFÖ'nün Fuat Güner'i de oyuncular arasında yer alacak.
Müzikal bir gençlik dizisi olan Isa TKM, Cansu Akbel tarafından Türkiye'ye uyarlanıyor. Ada, ilk müzikal gençlik dizisi olarak da ekranlarda boy gösterecek.
Ada için bugüne kadar yaklaşık 700 isimsiz oyuncu ve müzisyenle yapılan söyleşilerden sonra bir ekip oluşturulmuş. Oyuncular hem oyunculuk hem de enstrümantal yeteneklerini sergileyecekleri dizide MFÖ'nün Fuat Güner'i de oyuncular arasında yer alacak.
(bkz: ada zombilerin düğünü)
bir programlama dilidir, ismini ada lovelace den almaktadır.
kimseye anlatamıyorum ama kesinlikle insan ismi değildir, olamaz. bu isimle yetişecek bir çocuk kesinlikle karakter sahibi olamaz. aynı şeyler, kuzey, güney, rüzgar, izotop, fiyord vs. tipi tüm coğrafik isimler için geçerli.
5ive Girls tadında ama o filmdeki beş kızın beşinin de eline verebilecek kadar kaliteli bir film. türkler böyle şeyler yapınca mutlu oluyorum lan.
buket uzuner'in kumral ada mavi tuna adlı kitabındaki hoyrat, şımarık, başına buyruk ada karakteridir.
2010 yılının ilk aylarında vizyona girecek türkiyenin ilk zombi filmi.
Genç Yönetmenler Talip Ertürk ve Murat E. Eren tarafından yönetilen Türkiye'Nin ilk zombi filmi. Dev bir canavarın saldırısını sadece amatör kamera kayıtları üzerinden gösteren 2008 yapımı "Cloverfield" dan esinlenen "ada" zombi saldırısını amatör bir kameramanın kayıtları üzerinden anlatma fikrini sonuna kadar aksamadan götürüyor. Murat E. Eren'in oynadığı görünmeyen kameraman Erhan, aynı zamanda filmin ana karakterlerinden biri ve anlatıcısı.
ıssız adam filminde başrol oynayan ve bolca sevişme sahnesinde görülen karakter.
Gürültüden,sisten ve pislikten uzak...
Bir ada berrak denizi olan belkide tuzlu deniz kokan.Hani çocukluğumuzdaki gibi...
Bir ada berrak denizi olan belkide tuzlu deniz kokan.Hani çocukluğumuzdaki gibi...
çevresi yollarla sınırlandırılmış bulunan, çeşitli parselleri kapsayan arsa parçası.
ıssız adam filminde melis birkan'ın canlandırdığı karakterin ismi.filmden sonra bende bu isme aşık olmuştum.
2005 sonrası dogan her 5 kız cocugundan 2'sinin adı..
durduramıyoruz lan, cogalıyorlar !
durduramıyoruz lan, cogalıyorlar !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar