11.nesil hosgelmis yazar. Adamdir.
doktorun şair versiyonudur. hoş.
fake sarışınlardan olduğu kesin olan yazardır. gerçek sarışın kendisi değil başkaları kendisini konuşsun ister.
yazara bi yakınlık hissettim nedense. anaaa bi dakka lan!
(#23141643) çok çok güldürmüştür.
Fake olduğunu düşünmediğim yazar. Aynı durum benim de başıma gelmişti bir iki kez. Ayrıca birkaç kez başka yazarlarda da görmüştüm. Bir çeşit bug olabilir.
(#23544090) entry si lie anlık kahkaha attırmıştır. entry nick uyumu diye buna derim.
yedi sözlüğe reklam olmuş ama hala rahat tavırlı fake yazar.
günün ilk entrysini giren yazardır. bu hız böyle.

3 eylül 2014.
kendisiyle futbol muhabbeti ettiğim ve futboldan anlayan yazar.
(#25829613)

sabahtan akşama kadar dine, manevi değerlere hakaret eden anası sikilmişleri görmeyip, bam teline basıldığında zırlayan insanımsıdır. eee aslanım komşuda pişen size de düşer.
gece gece bir meleğin sürekli artılayıp mutlu ettiği yazar. artılayan kişiyi merak etmiştir ayrıca.
gece gece güldüren yazar. *

((#26660974))
futbol hakkındaki görüşlerini beğenmediğim için donuza eklemekten mutluluk duyduğum yazar. bu vesileyle sözlüğe donuzu kazandıran zall" a teşekkür ederim.
futbol hakkındaki görüşlerinden ve katılmayıp beğenmediğim bazı entrylerinden ötürü donuza eklemeye karar verdiğim yazar. bu vesileyle sözlüğe 6 sene sonra dönmemin ardından istemediğim yazarları okumamama fırsat tanıyan donuz butonunu sözlüğe kazandıran değerli admin zall' a teşekkür ederim.
© copyright 2005 - 2026