bugün

3 5 bölüm öncesinde karakter dersi vermiştir. duruşuna ve naif sesine sağlık.
güzel sesli efendi adamdır. hasan bazı insanlara sempatik gelen tipiyle aldı oyları. sesi güzel ama ne biliyim. bence birinci abdullahtı. o olmalıydı. çok naif, kibar, sakin, adam gibi adam.
bu tarz yarışmalarada herkes "ben" diye hareket ettiği için " arkadaş sonucu beğenmiyorsa tekrar yarışabilirim" diyerek aslında o gün kendisine final yolunu açmıştır. belki ses olarak fevkalade değil ama adamlık olarak örnek alınması gereken yarışmacıdır.
bizi sesinden mahrum etmemesini diledigim adam, acil bir albüm yapmali. şiir albümü bile olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=bulIsXGYNFU
o ses türkiye yarışmasının bu yılki finalistlerinden biri olmuştur. sayesinde ekranlarda güzel bir insan daha görmüş olduk, takdir ettik; ama kendisini yerlere göklere sığdıramayan bir tayfa var ki o yoğun ilgiden korkulur vallahi allah yardımcısı olsun. sesini, tarzını, duruşunu çok beğenmeme rağmen o kadar çok oy almasına haftalar öncesindeki 'helal olsun valla, adam gibi adam' dedirten davranışı etkili oldu diye düşünmekteyim; ama başarısındaki tek etmen o davranışıymış gibi sesi göz ardı edilip de 'o ses değil kesinlikle' diye eleştirenleri de haklı bulmuyorum. tarzı size hitap eder, etmez, o ayrı mesele. ben kulağına hoş geleni dinleyen bir insanım, bana kalsa saatlerce dinlerim kendisini. neyse ki albüm çıkartacakmış. hakkında hayırlısı olsun, yolu ve bahtı açık olsun ne diyelim.
Kaliteli adamdı geçen sene 2. Olunca derin bir oh çekmişti. Umarım iyi yerlerdedir.
Allah özenerek yaratmis, yaninda gezdir bak bak doyma.

Pet shoptaki cins hayvanlar gibi siz ise tekir.
© copyright 2005 - 2026