bugün
- yazarların sabahın 6 sında ayakta olma nedenleri6
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar4
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sütte leke var cemil tugay da yok3
- yurtsuz john3
- fake yazar anlama kılavuzu7
- berna laçin'in gözaltına alınması3
- tibet e gidip kendini budizm e vermek3
- dating uygulamasında eşleşme algoritması3
- özgün müzik seven yazarlar3
- 7 ekim 2026 izmirin fethi2
- ahmet hakan'ın fon krizi yazısı2
- rks skyjet2
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler10
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama3
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek6
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- antalya da caretta yavrularının denizle buluşması2
- çok uykum var sözlük6
- bir bela geliyor9
- sabahları sevilen şeyler11
- izmir'in mis gibi kokması10
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- mezut barzani nin yahudi olması18
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- salat namaz değildir12
- bir gün herkes ak partili olacak14
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- çocuğa israil diye isim koymak17
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- ucan tekme atan hipopotam28
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- meksika açmazı macerası15
- iltica38
- anın görüntüsü31
- enayimiknatisi9
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- bu durumda ne yapardınız9
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- gece arabayla giderken dinlenilecek şarkılar2
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi4
futbolu gerçekten seven, galatasaraylısı, beşiktaşlısı, fenerbahçelisi, trabzonsporlusu, futbolun içindeki insan duruşunu yitirmeyen herkesi bağrına basan yazar. sahte centilmenlik gösterisi yapmamaktadır. galatasaray' ın adı ve transferleriyle dalga geçerek sözlükteki galatasaraylıları aşağılayan bazı sevimsiz fenerbahçelilerden ciddi biçimde nefret etmektedir ve sözlüğün huzuru adına kendilerine centilmenlik yolunu sunmaya, sevimsiz üsluplarına doğru düzeltmeler getirmeye devam edecektir.
sözlükteki değerli dostlarından da, tuttuğu takımların renklerinden gözleri futbolun içindeki insan duruşunu ayırt edemez olmuş çirkinlere yer bırakmamalarını rica etmektedir.
çünkü uludağ sözlük yazarları, tuttuğu takım ne olursa olsun, kardeştir, provokatörlerin tüm çabalarına karşın kardeş kalmaya devam edecektir. *
sözlükteki değerli dostlarından da, tuttuğu takımların renklerinden gözleri futbolun içindeki insan duruşunu ayırt edemez olmuş çirkinlere yer bırakmamalarını rica etmektedir.
çünkü uludağ sözlük yazarları, tuttuğu takım ne olursa olsun, kardeştir, provokatörlerin tüm çabalarına karşın kardeş kalmaya devam edecektir. *
aşırı derecede fanatik olmasına rağmen centilmenlik kisvesi kullanması nedeniyle sözlükte futbol ile ilgili yaptığı yorumları beni en çok rahatsız eden yazar. çünkü aslında yorum yapmıyor, yanlış bilgi verip, kibarca çamur atma yolunu seçmiştir. neyse o olmalıdır, gerek yok böyle çirkin sahteliklere.
12 bin küsür entry girdiğini görünce önce esas duruşa geçtiğim, selam çaktığım, ardından sadece benim başlığıma 3 yorum yaptığını gördükten sonra "eeee normal o zaman" diye düşündüğüm. her ne kadar galatasaraylı olsada, benim fanatik fenerbahçeli olmamdan ötürü fanatik galatasaraylılara atfen yazdığım entryleri eleştirsede, centilmen olduğunu söyleyip hatamı görse bile özelden msj atıp uyarıda bulunacağı yerde başlığıma yazıp kırıcı olsada, en önemliside beni sadece yazdığım derby entryleri ile değerlendirerek haksızlık etsede, adem oğludur, rabbin kuludur, uludağsözlük yazarıdır. yaratılanı sev yaradandan ötürü. saygı ve sevgilerimle...
sabrına ve sonsuz fair play ruhuna hastayım. ben olamıyorum onun kadar.
misafirperver bir yazar. bizi msn de ağırladı.
ricamızı bir an tereddüt etmeden kabul ederek bizi kırmadığı için kendisine olan saygımız bir kat daha artmıştır..
boynuna sarılıp çok seviyorum ben bunu çok seviyorum diye hırpalanası sevimli, tatlı, sessiz sakin, kardeş yazar.
güzel insan, canım abim, zirve demirbaşı, kafein deposu.
çok bir şey yazmama gerek yok, o beni anlar.
çok bir şey yazmama gerek yok, o beni anlar.
istanbulda yol bilir iz bilir benide götürür diyerekten güvendiğim ancak uykusuzluktan bindiğimiz vapurun bizi aynı yere getirdiğini sanan bir adet yazar namzeti.
ayrıca beykoz dolmuşu olayında benimde suçum vardır.
şöyleki;
abber:abi şimdi üsküdara gitmemiz gerekiyor
ck29kr: (istanbulu hiç bilmediğinden) abi bak şu minibüsün üzerinde üsküdar yazıyor gidiyordur heralde.
abber: heh doğru binelim.
ck29kr: binelim.
20dk sonra...
ck29kr: abi biz üsküdar'a gidicektik ama
şöför: siz nerden bindiniz ki?
ck29kr: nerden bindik abber?
abber: nerden bindik?
not: minibüse binilen yer üsküdardır.
ayrıca beykoz dolmuşu olayında benimde suçum vardır.
şöyleki;
abber:abi şimdi üsküdara gitmemiz gerekiyor
ck29kr: (istanbulu hiç bilmediğinden) abi bak şu minibüsün üzerinde üsküdar yazıyor gidiyordur heralde.
abber: heh doğru binelim.
ck29kr: binelim.
20dk sonra...
ck29kr: abi biz üsküdar'a gidicektik ama
şöför: siz nerden bindiniz ki?
ck29kr: nerden bindik abber?
abber: nerden bindik?
not: minibüse binilen yer üsküdardır.
ayrıca beni jorge campos gibi tipsiz bir fultopçuya benzeten yazar.
istiklal de yürürken "abi şu turist sana göz kırptı, şu kız seni acaip kesti" gibi türlü türlü şeylerle götümü kaldırıp duygularımla oynayan yazar. *
zirve aparatı.
evrensel calısır. bir bakmıssın ingiltere de bir bakmıssın amerika da zirve yapmıs.
can dostum güzel insan.
evrensel calısır. bir bakmıssın ingiltere de bir bakmıssın amerika da zirve yapmıs.
can dostum güzel insan.
gariplikler silsilesi adam.
an geliyor, bu adam cok sevecen, cok anlayisli. yirim ben o abberi modunda.
an geliyor, ki bu anlar genel de maclar zamaninda geliyor, cildirmis. cok kizgin, kizginligi gonul burukluguna donustugu icin kirilgan abber modunda.
an geliyor, her kisiye yetismeye calisiyor. dertlere derman abber modunda.
an geliyor, hic anlayissiz. sizi dinlemeyen, bunalttin beni abber modunda.
veeee
an geliyor, onca yasanan gonul kirginliklarina, uzuntulere ragmen aranan liman abber modunda oluyor.
bir erkek icin diyecegimi hic dusunmezdim ama bu adam icin guzel bir benzetmem var;
gul bahcesindeki gelincik.
an geliyor, bu adam cok sevecen, cok anlayisli. yirim ben o abberi modunda.
an geliyor, ki bu anlar genel de maclar zamaninda geliyor, cildirmis. cok kizgin, kizginligi gonul burukluguna donustugu icin kirilgan abber modunda.
an geliyor, her kisiye yetismeye calisiyor. dertlere derman abber modunda.
an geliyor, hic anlayissiz. sizi dinlemeyen, bunalttin beni abber modunda.
veeee
an geliyor, onca yasanan gonul kirginliklarina, uzuntulere ragmen aranan liman abber modunda oluyor.
bir erkek icin diyecegimi hic dusunmezdim ama bu adam icin guzel bir benzetmem var;
gul bahcesindeki gelincik.
"aber biber naber?" diye sorulan.
msn zirvelerinin vazgeçilmezi, benzetme ustası büyük şahsiyet.
aralıksız zirve düzenleme potansiyeline sahip bir paul gascoigne'dir kendisi. evet.
okulu bitirdiğim gibi yıllardır düzenleyemediğim eskişehir zirvesini düzenleyip, porsuk kıyısında kırmızı şarabına beyaz şarapla eşlik edeceğim yazar. ahh ahh, bitse de gitsem...
bugün sol frameyi başlık manyağı yapması muhtemel kişi.
mastar takılan yazar.
bu adamın üstünden bayağı bir cakas atma durumu var ki sormayın.
sözlüğün sıcak kanlı elemanlarından bu. arkadas canlısı. sevgi kelebeği gibin bir sey işte. tek kusuru insanlara fazla değer vermesi. ben kızdım bunaldım artık o kızmadı hayret ediyorum.
sözlüğün sıcak kanlı elemanlarından bu. arkadas canlısı. sevgi kelebeği gibin bir sey işte. tek kusuru insanlara fazla değer vermesi. ben kızdım bunaldım artık o kızmadı hayret ediyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar