bugün

doktorlardan gıcık olduğu gerekçesiyle entrylerimi seri eksileyen güzel insandır. erkek bedenine hapsolmuş bir kadın ruhuna sahiptir.
Bardayken bir kaç saat sonra daha elini tutarken titreyen hatun. Gecesi çok güzeldir sabahı giderken veya gönderirken arıza çıkarır. Eeee buda güzel bir gecenin ceremesidir çekilmesi gerekir.
girdiği entryleriyle insanı gülmekten yara yara bitiren yazar. çok yaşasındır. *
bir dönem çaylak olmuş şimdi geri gelmiş yazardır.
sözlükte bir tat, bir doku. fantezi insanı. *
(bkz: hoş geldin harun abi)
nickine yaraşır entrylerine rastladığım yazardır. entryleri güldürendir. *
troll olduğu gibi başarısızdır da.

hani bekliyorsun ki her entrysinden ayrı bir pussy juice aksın ama yok. milyon tane entry girse 2-3 tanesi trollere yakışır cinsten. hani bağırıyor ben trolüm diye ama beceremiyor.
troll olduğunu asla iddia etmemiş yazardır. nickde ne diyor abazan hatun, abazanız dedik nazlı mı çıktık nedir bu sinir bu stres ya?
adam king.
yanakları sıkılıp sağa sola deli gibi sallanması gereken yazar.
"sapık mıdır nedir amk" yazarıdır.
abazan altında bırakılması gerekilen bir seovidir.

edit: belki bu deyimi bilmiyordur. sonra bana abazan altında kalsın dedi diye modlara şikayet etmesin.*

(bkz: zan altında bırakmak)
gerçek hayatta bir türlü karşınıza çıkamayacak olan çıksa da seksten soğutma ihtimali bulunan hatundur.
zan altında kalması gerekmeyen yazardır, zira ne artı ne de eksi oy vermemektedir.
tam olarak şöyle bir şeydir:

http://www.incicaps.com/r/albeni.swf

(bkz: teyze yanmış)*
bazı entrylerini okurken "reelde tanıdığım" * hatta çok çok yakın arkadaşım olan bir hatun olduğunu düşündüğüm hatun kişisi. ne zaman aklıma gelse yok olmaz diyorum, sonra bir entry'yi okuyorum yok arkadaş olmaz böyle şey kesin o diyorum. böyle arada kaldım işte. sırf çözebilmek, aradan cımbızla laf çekip bilgi edinebilmek için bütün entrylerini okudum. sorsam da olurdu tabi... bilmiyorum çok kafam karışık.
gördüğüm en iyi entry + nick uyumuna sahip yazar.

(#12544173)
Ağzına lap lap lap vurulacak yazar.
(bkz: salih abi lan bu)
am var dediler geldik. (bkz: hani nerede)
bir yazar.

nickini görünce aklıma cengiz üstün ün l manyaktaki karakterlerinden mokar hastası nihan geldi.
http://missipisi.com/wp-c.../2009/09/kafam_girsin.jpg
acaba kendisi bfik diye birsey oldugunu biliyor mu diye merak ettim. Zira girdigi entrylerin yarisi bfik entrysi. Ee tabi coktan caylak olmaliydi. Peki moderasyon su an ne yapmakta acaba?
sözlüğün en mükemmel yazarlarından, çörek otlu bal adeta.
© copyright 2005 - 2026