bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle5
- hatay arap şehridir4
- insanın bu hayattaki amacı17
- kimseyi memnun edememek10
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması3
- bu haftanın bitmek bilmemesi2
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- aşık yorguni4
- uludağ sözlüğün cenaze namazı3
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- akademisyen egosu6
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- erkek ısrarı5
- güne bir şarkı bırak10
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması10
- ilk öpücük3
- kitap alıntıları2
- eylül akşamında eskişehir de yürümek2
- intihar etmek7
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı2
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- ilk buluşmada öpen kız2
- heyt bea vs herhangi bir yazar3
- heyt bea5
- azazzazzz2
- çok güzel seven kadın5
- ışıktan daha hızlı olan şey7
- destur zall hazretleri3
- sözlüğe gelince alınan koku7
- hukukportali com2
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- buddy dude22
- san sebastian cheesecake2
- biz dededen chp liyiz başka partiye oy veremeyiz2
- yeni sevgilide olması istenen özellikler6
- 17 haziran 2026 ırak norveç maçı3
- hayata dair iç burkan detaylar4
- ai analiz2
- 16 haziran 2026 diş hekimliğinde doktora skandalı2
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- erikli su5
- sedat pekmez4
- iha ve siha ile övünmek3
- kylian mbappe3
- daha 176
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
- türkiye maçı için abd'ye gitmek3
- idealist yakışıklı çok zeki güvenilir3
- fevzi kurtuluş2
- rahmi saltuk3
(bkz: seven seconds)
sözlüğe polonya'dan yazanlara istirham ediyorum, orada bolca üretilen seven days croisssant mamüllerinden bolca getirip benimle irtibata geçerlerse, fiyatının 2 katını vereceğimi bilmelerini isterim. Dün baya bildiğin oturdum polonya'ya turizm vizesi için ne gerekiyor onlara baktım. yok böyle bir tat ulan.
p.s. ya da türkiye'den bu ürünleri nasıl alabileceğime dair yol gösteren olursa ona da bir güzellik yapılacaktır elbette.
p.s. ya da türkiye'den bu ürünleri nasıl alabileceğime dair yol gösteren olursa ona da bir güzellik yapılacaktır elbette.
(bkz: 7 work days)
craig david in güzeller güzeli şarkısı. şu an bira fm in sokakta frekansında çalmaktadır ayrıca.
romanya ve sandığım kadarıyla bir çok avrupa ülkesinde bulunan maalesef ki türkiye'ye uğramamış olan croissant markasıdır. çikolatalısı, kremalısı, vişnelisi, çileklisi vardır. inanılmaz güzel bir lezzettir.
mutlaka türkiye'den birinin bunu farkedip distribütörlüğüyle neim uğraşması lazım gelir zannımca.
mutlaka türkiye'den birinin bunu farkedip distribütörlüğüyle neim uğraşması lazım gelir zannımca.
çocukluğumun en güzel şarkılarından biri. hele de craig david'in sesiyle birleşince...
keyif veren ve eskimeyecek olan güzel bir craig david şarkısı.
pazartesi günlerine başlarken dinlenildiği takdirde insanda pozitif enerji artışına sebep olan güzel şarkı.
craig david'in teker teker günleri saydığı şarkı.
2013 yılında bile gideri olan şarkı: http://www.youtube.com/watch?v=ABuWphlnZ1A
sözlerinin güzelliğinden ziyade craig david'ın o dinlendirici sesi için dinlenecek parça.
eğlendirir ama dans ettirmez bu parça.
oturacaksın, bir şeyler içerken dinleyeceksin.
eğlendirir ama dans ettirmez bu parça.
oturacaksın, bir şeyler içerken dinleyeceksin.
chipita isimli yunan firmasının türkiye pazarına giriş yapan ilk markasıdır.
lan daha 2 ay önce atina'da yerdik şimdi kıçımızın dibindeki bakkala gelmiş. küreselleşme ne acayip şey lan.
görsel
lan daha 2 ay önce atina'da yerdik şimdi kıçımızın dibindeki bakkala gelmiş. küreselleşme ne acayip şey lan.
görsel
2014 sonları gibi Türkiye pazarına girmiş olan Yunan menşeli kruvasan markası. Türkiye'de şuan normal kruvasanlarının sadece kakaolu, fındıklı, vanilyalı ve kayısılıları, ve mini kruvasanlarının da kakaolu ve vişnelileri bulunmaktadır. Umarım çilekli kruvasan (hani yeşil pakette olan), vişnelinin büyüğü ve Double (çift dolgu, çift lezzet) kruvasanları de Türkiye'ye gelir. Ben ilk olarak bu kruvasanla ablamın 2011 senesinde Comenius'la gittiği Polonya'dan dönerken yiyecek bir şeyler getirdiğinde tanıştım. Sanırım Double idi. ilk yediğimden sonra çok beğendim ve Türkiye'ye gelmesi için resmen 3 sene bekledim. Bu günlerde de Yunan menşeli olduğunu öğrendim ve bir Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı öğrencisi olarak çok şaşırdım ve sevindim de elbette. Türkiye'deki kruvasanları ise Kocaeli'nin Gebze ilçesinde üretilmekte, onu da söyleyeyim.
hiçbir şey el değmeden üretilemez. fabrikanda el değmeden üretim yapabilirsin fakat ya kullandığın ham madde?
Güzel bir craig David şarkısı. Bence hala eskimemiştir. Melodisi sözlerinden daha güzeldir.
lezzetlidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar