bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- akp bitince ne olacak23
- ekrem imamoğlu11
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- aselsan satılırsa8
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- fusya semsiyeli yabanci17
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- gocu8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- ilkim sensin diyen kız3
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- her yerim pembe diyen kız3
- ölümün en iyi tanımı17
- cd devrinin bitmesi16
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- 9 temmuz 20263
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- kuranı kerim meali7
- kizlarsoruyor com6
- besim tibuk2
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- otel odasında ölü bulunmak12
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- bezelye yemeği9
- çocuk istememe nedenleri6
- ciguli kral20
- kürt lehçeleri2
- herzevekil6
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
http://www.360istanbul.com
linki vermek yeterli sanırım. mısır apartmanı'nın en üst katında konumlanan bir restoran. bir dönem Mike Normandı şefi. hala öyle mi bilemedim.
linki vermek yeterli sanırım. mısır apartmanı'nın en üst katında konumlanan bir restoran. bir dönem Mike Normandı şefi. hala öyle mi bilemedim.
(bkz: 360)
misir apartmanin en ust katinda size gorebileceginiz en hos istanbul panoramasini vermek iddiasindaki hos mekan. baslangic menusu icin erik tursusu tavsiye edilir. menude ise ozellikle deniz urunleri secilebilir. gidilmeden once rezervasyon yaptirmakta fayda var zira gittiginizde yer bulamayabilir ve kapidaki korumalar tarafindan igreti bakislara maruz kalabilirsiniz. kotu yanı yemek rezervasyonlarinin 20.00-22.00 ve 22.00 sonrasi olarak ayrilmis olmasidir. yemekten sonra biraz daha kalip muhtesem terasinin ve gecenin tadini cikarmak isteyenler icin biraz nahos olabilir. fiyatlari dengi olan mekanlarla hemen hemen aynidir, hergun gidilemese bile istanbulda yasayanlarin en azindan bir kere sevdicekleriyle ozel bir gunu paylasmalari icin bicilmis kaftandir, romantik ambiansi da yaz gecerinde bir istanbul hediyesidir.
herseyden once istanbulda yasayan biriyseniz manzarasiyla sizi cok fazla etkilemeyecek mekandir. evet guzel bir manzaraya sahiptir ama konum itibariyle halic ve bogaz girislerine hakimdir. yani guzelim bogaz manzarasini beklemeyin. sarayburnu manzarasi da bir istanbulluyu kolay kolay kesmez. bu son derece subjektif degerlendirmenin haricinde mekanin kendisine gelirsek, dekorasyonu ve ambiansi itibariyle de beklentilerin cok altinda. alelade bir club-restaurant. fiyatlari goz onunde bulundurursaniz yemekler de cok tatmin edici degil. cok pahali demiyorum ama alkol haric kisi basi 45- 50 lira gibi bir fiyata istanbulda cok daha leziz seyler bulursunuz. peki nedir bu 360 oyleyse? efendim herkes gidiyor ben de bir gidip goreyim mekanidir. veya istanbullu degilim ve istiklalde gezdikten sonra karnimi doyurmak istiyorum mekanidir. ozel gunlerinizde gitmek icin de alternatifler arasina pek almayin derim zira hizmet kalitesi ve musteriyle alakadar olma gayreti de cok dusuk.
velhasil, bu fiyatlara bogazdan sasmayin derim.
velhasil, bu fiyatlara bogazdan sasmayin derim.
Güncel Önemli Başlıklar