bugün
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin18
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin13
- ara verelim diyen sevgili17
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi12
- yiğit bulut13
- anın görüntüsü17
- kendi kendine karakter ve npc ler tasarlayan ai12
- yazarların bitirme tezi konuları11
- sürekli çişin gelmesi14
- hannover 969
- pandela 310
- sevmek vs sevilmek8
- aslan burcu erkeği19
- ağrıdan uyuyamamak21
- sözlük kızlarına yavşarken dikkat edilecekler13
- 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü12
- as maca senin attığın capsleri inci sözlükte12
- sevişirken bana orospu de diyen kadın19
- abdulkadir geylani'nin allahı düşmekten kurtarması17
- kuranda namaz kılmanın olmayışı37
- arapzon8
- allah kitap küfür eden insan8
- ülkücü olmak8
- çilek8
- sözlüğün gerizekalılarla dolup taşması12
- bik bik'in iyice goculaşması8
- araba16
- nuhun gemisi batıyordu erdoğan kurtardı9
- almanya11
- saat13
- recep tayyip erdoğan16
- akp mhp dem ittifakı15
- 15 temmuz 2016 da ne yapıyordunuz12
- hiç kitap okumadığı halde kitap oku diyen arkadaş8
- libido yükselten şeyler16
- usame bin ladin'in kaptan adama ile sohbeti8
- keşke zamanı geri alabilseydik9
- sonunda öleceksem niçin yaşıyorum9
- evleneceğin karıyı iyi sikemezsen aldatır13
- kartal10
- yavrum diye hitap eden erkek16
- devşirme diye zırlayan tonguç'un devşirme olması18
- chpye verek de oyumuz pkkya mı gide diyen dayılar9
- bik bik'in evinin başka bir bölümüne konuk olmak17
- sözlüğün başkanını seçiyoruz18
- bu çiçekler nasıl9
- 15 temmuzda nerdeydin8
- yükselenimizi nasıl hesaplıyoruz9
- sözlükte aktrollere mikrofon uzatmak18
- ötekileştirici dil kullanan muhalefet14
http://www.360istanbul.com
linki vermek yeterli sanırım. mısır apartmanı'nın en üst katında konumlanan bir restoran. bir dönem Mike Normandı şefi. hala öyle mi bilemedim.
linki vermek yeterli sanırım. mısır apartmanı'nın en üst katında konumlanan bir restoran. bir dönem Mike Normandı şefi. hala öyle mi bilemedim.
(bkz: 360)
misir apartmanin en ust katinda size gorebileceginiz en hos istanbul panoramasini vermek iddiasindaki hos mekan. baslangic menusu icin erik tursusu tavsiye edilir. menude ise ozellikle deniz urunleri secilebilir. gidilmeden once rezervasyon yaptirmakta fayda var zira gittiginizde yer bulamayabilir ve kapidaki korumalar tarafindan igreti bakislara maruz kalabilirsiniz. kotu yanı yemek rezervasyonlarinin 20.00-22.00 ve 22.00 sonrasi olarak ayrilmis olmasidir. yemekten sonra biraz daha kalip muhtesem terasinin ve gecenin tadini cikarmak isteyenler icin biraz nahos olabilir. fiyatlari dengi olan mekanlarla hemen hemen aynidir, hergun gidilemese bile istanbulda yasayanlarin en azindan bir kere sevdicekleriyle ozel bir gunu paylasmalari icin bicilmis kaftandir, romantik ambiansi da yaz gecerinde bir istanbul hediyesidir.
herseyden once istanbulda yasayan biriyseniz manzarasiyla sizi cok fazla etkilemeyecek mekandir. evet guzel bir manzaraya sahiptir ama konum itibariyle halic ve bogaz girislerine hakimdir. yani guzelim bogaz manzarasini beklemeyin. sarayburnu manzarasi da bir istanbulluyu kolay kolay kesmez. bu son derece subjektif degerlendirmenin haricinde mekanin kendisine gelirsek, dekorasyonu ve ambiansi itibariyle de beklentilerin cok altinda. alelade bir club-restaurant. fiyatlari goz onunde bulundurursaniz yemekler de cok tatmin edici degil. cok pahali demiyorum ama alkol haric kisi basi 45- 50 lira gibi bir fiyata istanbulda cok daha leziz seyler bulursunuz. peki nedir bu 360 oyleyse? efendim herkes gidiyor ben de bir gidip goreyim mekanidir. veya istanbullu degilim ve istiklalde gezdikten sonra karnimi doyurmak istiyorum mekanidir. ozel gunlerinizde gitmek icin de alternatifler arasina pek almayin derim zira hizmet kalitesi ve musteriyle alakadar olma gayreti de cok dusuk.
velhasil, bu fiyatlara bogazdan sasmayin derim.
velhasil, bu fiyatlara bogazdan sasmayin derim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar