bugün

Asgari ücretlede evlenen var haline şükret denilen insandır.
Çalışan eş bulduğu taktirde nüfusu 2 milyon altı olan şehirlerde babalar gibi geçinecek erkektir.
Yaşadığı sehire gore değişir iskenderun da krallar gibi evlenir ama komşusu antepte borç batağına girer .
Bir aylık maaşını telefona gömecek olan adam.
Eşi de kariyerli bir meslek sahibiyse toplamda 6 7 bin lira o eve gireceği için sıkıntı olmaz.
kredi çekip toki'ye girer, düğün takılarıyla kredi borcunu kapatıp evine de bir kaç parça eşya almaya çalışır, taksitler bitene kadar bebek yetişir imdatlarına. sağlam bir gider kapısı da bebek zaten. eskidenmiş ağlar ağlar susar zamanları. her çişe bir bez, bütçe mi dayanır buna? yıka yıka kullan desen hanım çığlığı basacak benim çocuğumun diğer çocuklardan geri kalır neyi var diye. işte durum bu.
750 fazlasıyla şu haliyle zor geçinen erkeği iyice kuyuya düşürür.
eşi de aynı maaşa sahipse sıkıntı olmaz. ülkede asgari ücretle 5 kişilik aile geçindirmeye çalışan var 3500 çok iyi bence?
O paraya ancak 2 gece eskort kiralar 3 postadan sonra hanımefendinin uykusu gelir 1 postada sabah atarsın der uyur. Ülkemizin geldiği duruma bak 2023 senesin de dilenci ve o.. sayıları 10 kat artacak sanırım. Bir şekilde oluyor ama herkesin cep telefonu var sonuçta.
Karıya para yedirmeye meraklı enayi erkektir. Bok mu var evlenmek istiyorsun? otur kendi evinde kendi başına hayatını yaşa işte amk manyak mısın?

edit: bak koca parası yemeye meraklı kızlar nasıl da eksilemiş hemen.
gelsin beni bulsun haci.

sozluk formatini bicmek.
kira verirse, faturalar da çıktıktan sonra elinde yarısı kalacak olan erkektir. eşi çalışmazsa işi zor. eşine aşıksa tabiiki evlenecek ama aşık değil de toplum dayatmasından ya da cinsel ihtiyaçlardan ötürü evleniyosa, bence de büyük hata yapıyordur.
Artık evlenme gereksinimi duymaya başlamış erkektir.
Gayet doğaldır.