bugün

iyice yalama olan sistemin, yeni rakam kombinasyonudur.
ülkede eğitim vermemek ve toplumu cahil bırakmak için oynanan son oyun.

eee, ne de olsa eğitim seviyesi yükseldikçe akp oylarının düşmesi diye bir gerçek var.
4-1-3-2 daha güzel taktik aslında.
Sürekli değiştirilen eğitim sistemimizde yapılmasının planlandığı söylenen yeni sistemdir.

http://www.kamudanhaber.com/m/?id=332251

Çocuk oyuncağıymışcasına sürekli eğitim sistemini değiştirmekten bir türlü bıkmadılar.
Çocukları yarış atıymış gibi yarıştırıp duruyorlar. Çocuklar sürekli ders çalışmaktan, sürekli test çözmekten kafayı yiyecekler artık. iş öyle bir hal aldı ki artık liseye giriş sınavlarında iyi bir yeri kazanamadı diye intihar eden çocuklar bile görmeye başladık artık.

Sistem iyi bir yere gitse insan gam yemeyecek ama gittikçe berbat bir hal alıyor.
4-4-2 yapalım kanatlar cok bos kaldı.
2 yılda bir eğitim sistemini değiştirmek yerine sistemleri eğitin !
Geleceğimizi embesilleştirme programı.

Deneme tahtası oldu .mına koyduğumun sistemi.
Madem beceremiyorsunuz bari ehline bırakın. insafa geldiler deriz bari.

Sistemlere öğretmenler uyum sağlayamıyor öğrenci ne yapsın.
Öğrenciyle birliktr veli ne yapsın.

Gelecek nesiller sizi çok fena anacak, bazılarınızın kulakları kızaracak, bazılarınız mezarında taklalar atacak.

Eee küfürbaz gençlik, seksi türbanlılar, türlü türlü sapıklık sizin zamanınızda arttı. Sonra başkasını suçlasanız da ne fayda.

imza: bir veli.
okul öncesi öğretmenliğinin yoluna taş koyan hede.

yurt dışında birçok ülkede ilkokula geçişte öğrencilerin belirli bir bilgi birikimine sahip olması bekleniyor hatta bazı ülkelerde öğrenciler sınava tabii tutuluyor, düzeyine göre ilkokula başlayıp başlayamayacağı belirleniyor.

3+3+3+4 sistemindeki kafa da bu olsa gerek. okul öncesi devri bitecek, erken çocukluk okulları açılacak. bu okul kapsamında hali hazırdaki okul öncesi öğretmenleri dilerse 5-7 yaş grubuna ilkokula hazırlık eğitimi verecek, dilerse ilköğretimin ilk kademesinde yani ikinci +3'te görev alabilecek. 2017'de hayata geçirilecek denmiş fakat böyle bir sistemi içselleştirmek zaman alır gibi, bakalım.
dns gibi olmuş. adettendir deyip xhamster'a giresim geldi. ramazan ramazan. allah sen büyük yareppi.
amaç eğitimi yavaştan özelleştirmektir. eğitim özelleşince devletin üstünden yük kalkar. öğretmen sorunu da ortadan kalkar. peki başka ne gibi faydası var hükümete ? özel dini vakıflar okullar açacak. buralarda dini eğitim verilebilecek istedikleri kadar. devlet okulunda istedikleri gibi at koşturamadılar. sıbyan mektebi modeli ile osmanlı ya dönüş özlemlerini sonlandırmayı istiyorlar. zaten maarif teşkilatı da kurulacakmış. sadece ismin değiştiği içerisi çürük bir sistemle bu kervan yürümez ayıktırayım.
© copyright 2005 - 2026