bugün
- azerbaycan2
- pakistan3
- hindistan3
- dünya7
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı7
- 2026 dünya kupası22
- yaşamak üzerine2
- futbol15
- düşün ki o bunu okuyor17
- fas6
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler2
- guyana4
- japonya4
- anın fotoğrafı2
- velvet13
- karadeniz ağaçlarından yapılan kağıt2
- bosna hersek3
- sözlük kızlarının vücutları15
- moğolistan2
- falıma bakmak isteyen var mı24
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- gülüm diyen kız10
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- ekonomi3
- kuzenin içine boşalmak14
- yılmaz güney12
- cezayir2
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- fakirin sevmesi hak mıdır6
- hızlı para kazanmanın yolları4
- bir insana inanmak2
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- kolu kıllı kız3
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- arnavutluk2
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- ona bir şey söyle10
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- türk moğol kardeştir3
- çekya3
- aşk her şeyi affeder mi4
- gün gelecek dün olacak5
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- avustralya2
- kemal kılıçdaroğlu18
- kılıçdaroğlu cemaati4
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı4
- iveco daily3
kızların iyi bir gelecek için koca baktığı yaşların başıdır. erkekler içinse okul bitince ne yapacaığım korkusu olduğu yaştır.
içinde bulunduğum yaştır , ergenliğin sonu ve kol gibi giren hayatın başıdır.
Cok zoruma gidiyor 22 mi olucam simdi ben.
Düşüncelerin değiştiği yaştır. Ayaklarının yere basma vakti gelmiştir. Hayaller yerine gerçeklerle yaşamaya başladığın yaştır.
bir zaman için de bulunduğum yaştı.
(hadi bakalım, nereye kadar gidecek bu yaş muhabbeti.)
(hadi bakalım, nereye kadar gidecek bu yaş muhabbeti.)
21 yaşındakilere tavsiyeler: Hayatınızda ileriye dönük kararlar alın, eğlenin ama hayatınız eğlenceden ibaret olmasın.
mayısta bitereceğim yaştır. 22 is coming.
neyse genel olarak bu yaşı özetlersek, artık yavaş yavaş yetişkinliğe geçiş yapmışsınızdır. insanlar sizi çocuk olarak görmez. biraz biraz fikir danışmaya bile başlayabilirler hatta. gelecek hakkında daha çok düşünür akılcı planlar yaparsınız. artık bi şeyler yapmanız için birilerinin sizi iteklemesine gerek yoktur kendi isteğinizle kendi yolunuzdan yürürsünüz. yine de de yaş boyunca genel olarak bir kuple uçarılık hakimken gönül meseleleri kendini daha fazla belli etmeye başlar.
yetişkinlik döneminde herkesin şikayetçi olduğu monotonluğa kapılmak bu yaşın başlangıcına denk gelir. hala biraz enerjiniz varken çeşitli hobilerle uğraşmalısınız. çünkü bu yaştan sonra tünelin ucu hiç de aydınlık değil artık yetişkinlik yolunda sürükleniyorsunuz seneler daha hızlı gececek ve o seneleri renklendirmezseniz zevk almazsınız. ben bunları nereden biliyorum, daha bitmedi ki 21 yaş. büyüklerim öyle diyorlar. evet bu yaşta tecrübelerden de yararlanmalısınız.
öyle işte.
neyse genel olarak bu yaşı özetlersek, artık yavaş yavaş yetişkinliğe geçiş yapmışsınızdır. insanlar sizi çocuk olarak görmez. biraz biraz fikir danışmaya bile başlayabilirler hatta. gelecek hakkında daha çok düşünür akılcı planlar yaparsınız. artık bi şeyler yapmanız için birilerinin sizi iteklemesine gerek yoktur kendi isteğinizle kendi yolunuzdan yürürsünüz. yine de de yaş boyunca genel olarak bir kuple uçarılık hakimken gönül meseleleri kendini daha fazla belli etmeye başlar.
yetişkinlik döneminde herkesin şikayetçi olduğu monotonluğa kapılmak bu yaşın başlangıcına denk gelir. hala biraz enerjiniz varken çeşitli hobilerle uğraşmalısınız. çünkü bu yaştan sonra tünelin ucu hiç de aydınlık değil artık yetişkinlik yolunda sürükleniyorsunuz seneler daha hızlı gececek ve o seneleri renklendirmezseniz zevk almazsınız. ben bunları nereden biliyorum, daha bitmedi ki 21 yaş. büyüklerim öyle diyorlar. evet bu yaşta tecrübelerden de yararlanmalısınız.
öyle işte.
Bir zamanlar "Büyüdüm ben ya" dedirten yaştır.22 den sonra yaş saymayı biraktım,hem her sene değişen şeyi ben nasıl aklımda tutayım.
4 yıl sonra benimsemiş olacağım yaş.
Bitiyor ulan, ağlıcam...
Bi bok değildir sadece rakamdır.
fatih'in istanbul'u fethettiği yaştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar