bugün

2017'nin ilk dayağının çomarlar diyarı bursamızda atılmış olması biz bursalıları derinden üzse de iddiayı kazanan arkadaşları sevindirmiştir sanıyorum.

Bursa'nın mudanya ilçesinde budoyu beklerken restoranda yemek yiyenlere saldıran magandalar olmuş.
erzurum'dan göçmüş çomarlardır. o adet orada mevcut maalesef, askerken tanığım. (#36692782) yoksa yerli mudanya halkı öyle yobaz insanları aralarında barındırmaz.

edit: bursa'daki erzurum kökenli insan sayısı 400-450 bin civarındadır, bunların hepsi yobaz olmasa da maalesef çoğu fazla tutucudur. muş vb. yerleri eklemiyorum bile. bursalı biri asla bu şekilde davranmaz, ben bir tane bile böyle vaka duymadım.
http://www.bursa.com.tr/b...rzurum-gunleri-37753.html
şiddet dini islamın müminlerince gerçekleştirilmiştir.
baktı adamlar küme düşüyor bari ramazan dayaklar liginde şampiyon olalım demişler. (bkz: 2017 ramazan dayaklar ligi)
bizim buraların çomarı hakikidir. doğrudur, inanırım.
benim kuponu yatırdılar. halbuki bu konuda tecrübeli olan erzurum'a çok güvenmiştim.
Ben Erzurum bekliyorum .
bok gibi şehir ya böyle bi memleket olamaz.
Sahura kaklmadığı için karısını sekiz yerinden bıçaklayan beyinsiz şerefsiz Yozgatlinin biri bu yıl ki orucun ilk ve en tehlikeli açılımını yapti.
beklenmedik bir çıkış yaparak son kulvarda erzurum, sivas, yozgat ve konya gibi illerle farkı açıp öne geçiyor bursa. sürpriz kupona yazan arkadaşları tebrik ediyorum.
islam ile bağdaştırmak tam bir bağnazlıktır. islam dinine karşı olmak için boş beleş karalamalara girmeyin. Siz karaladınız veya karalamadınız diye yüzyıllardır ayakta değil bu din. ilk ramazan dayağını bağlayacaksanız eğitim ve öğretime bağlayın. Hem aile hem okul.
iyi para kazandırdı bana. Bursa demiştim.
Mudanya genelde girit göçmenlerinin, bulgaristan muhacırı türklerin ve emekli eski bursalıların mekanıdır. Yani yerli halkı fazlasıyla modern ve açık görüşlüdür. Bu işi yapanın mudanyalı olmadığına hemfikirim.

Bursada bursalıdan çok artık erzurumlu, rizeli, artvinli, trabzonlu, muşlu, bingöllü, ağrılı kaynıyor değerli dostlarım. Yani eğitimli, sanayi şehri, cumhuriyet şehri imajı yerle yeksan bir ölçüde. O nedenle çok da şaşırtmadı.çomar her yerde çomar. Batıya da gelse, deniz de görse.
Dün ve önceki gün yanı Ramazan in ilk 2 günü KPSS vardı. Uludağ üniversitesi gorukle kampüs çevresinde herkes yemek yiyordu valla ben de oruç tutmadım sınavlardan ötürü. Metroya bindim elimde su sisem vardı yaşlı teyzeler nasıl igrenir gibi bakıyordu var ya.
akp döneminde olmuştur. tayyip diktasının etkileri.
erzurum adına utanç verici bir hadisedir..
erzurum'da bayrakların yarıya indirilmesine neden olan hadise.
dayak yiyenler şikayetçi değilse, firma şikayetçi değilse sorun yok ortada dayağı yedikleriyle kalmışlar. ha muhalafet stadyum ismine öneri vereceğine bu tip işlerle uğraşsaydı daha faydalı olurdu ama nerede.
Ben Konya veya Erzurum.
Bu sene bomba geldi. Çok kişi yıkılmıştır, Yozgat, Erzurum, Malatya, Sivas dışına çıkmaz deniliyordu, milleti kötü silkelemişler.
demek ki artık hem ibneleriyle, hem de islami teröristleriyle ünlüler.
şiddetin vatanı insan. bursa'ya özgü bir olay değil maalesef bu magandalık hali.