bugün

Fenerbahçe tarafından bayağı hareketli geçen sezondur.

Galatasaray için ise sadece taraftarı heyecanlandırmak içindir. ÇÜNKÜ bu srzon kadroda 28 kişinin olması gerekiyor gsde 46 kişi var.bunun çözümüne varılmadan transfer zor görünüyor.

Beşiktaş Şenol Güneş ile yeni bir sisteme geçiş yapıyor. Konoplyanka'yı alabilirse iyi olabilir.
MESSi VE C.RONALDO HARIC. GERISI TURKIYEYE YAZILACAK SEZONDUR.
galatasaray profesyonel a takım kadrosunda 46 değil 28 kişi var. kiralıktan döneceklerle takribi 35-36 kişi var ama onlar zaten a takım listesine zaten dahil değiller ve gönderilmeleri madden zor da değil.

http://www.galatasaray.org/pl/futbol-takim-kadrosu/9

o bakımdan galatasaray'ın transfer konusunda büyük bir sorunu olmayacaktır.

podolski, de jong, van persie şu an için bilinen transfer hedefleridir.
Fenerbahçenin yaptığı harika ve mantıklı transfer görüşmeleri bu gelecek sezon büyük ihtimalle harika bir oyun ortaya sergileyecektir takımdan 8 kişinin gönderilmesi ve yeni yabancı 8 kişinin getirileceğini aziz yıldırım ve fenerbahçe tarafından doğrulanmıştır takım kaptanı volkanın bile gitmesi büyük bir adımdır.
Demba ba, ersan ve Atınç'ın satıldığı ve 25 milyon euro(75 milyon Türk Lirası) gibi bir paranın Beşiktaşın kasasına girmesi muhtemeldir.

Yerine alınacak futbolcular ile Beşiktaş içinde son anlarda hareketli ve sıcak geçmeye başlayacaktır.

Mitroglou ve diğer isimler ile ilgilenen Beşiktaş bu sezondan en ucuz ve kârlı şekilde ayrılmak isteyecektir.
trabzonspor mbia ile 3 yıllığına imzaladı.

yönetim çatladı. çözülene kadar başka transfer zor.
fenerbahçe'nin fırtına gibi estiği sezon. evet.
Fenerbahçe'nin transfer sezonudur.
bi aydır podolski beklediğimiz sezondur. ünal başganı özledik.
galatasaray'ın henüz haberinin olmadığı sezon.
sikmisim podolski sini. 3 kuruş fayda verirse adam degilim amk.

yok mu şöyle elmander tipi bi forvet!
galatasaraylı olmama rağmen fb nin sağlam transfer yaptığı sezondur.
Fikodan haber bekliyoruz.
beşiktaşın sattığı oyunculardan gelen paralarla parmak ısırttığı,
fenerbahçenin adı geçen isimlerle yankı uyandırdığı,
trabzonun ersun yanalı göndererek "ben adam olmam arkadaş" mesajı verdiği,
cimbomumun ise şu ana kadar sessiz kaldığı dönemdir.

beşiktaş gönderdiği oyuncular için rekor düzeyde bir bonservis geliri sağladı. umarım bu başarı, diğer takımlarımız için de örnek olur. ama oyuncu satmaktan daha önemli bir şey varsa, o da o oyuncuların yerlerini doldurabilmektir. yabancı sınırı da genişletilmişken, yönetimin bunu başaramaması için bir sebep göremiyorum.

fenerin ilgilendiği söylenen oyuncular çok üst düzey topçular ama şu ana kadar yapılan transferlere baktığınızda aynı tabloyu göremiyorsunuz. bugün bir kaleciyle stoper almışlar galiba. medyada ismi geçen oyuncular değillerdi bunlar. hadi stoper neyse de, kaleci yabancı. bu da demektir ki başka bir kaleci alınmayacak.

bizim ise önümüzde şampiyonlar ligi olması sebebiyle yönetime karşı olan güvensizlik, beraberinde bir endişeyi de getiriyor. hamza hoca da galatasarayı avrupada istediği başarılara ulaştırma konusunda yeterince güven veremiyor. eğer devler ligine uygun transferler yapılamazsa, taraftar geçen sene avrupada yaşanan hezimetin tekrarlanmasından korkuyor haklı olarak.

her ne kadar hamza hocaya çok güvenmesem de, yönetimin en az bir veya iki "yıldız" transferi yapacağını zannediyorum. ki zaten asıl korkum da o. yönetim hiç bir güven vermiyor, teknik heyet de öyle. ve eğer bunlar bir ay boyunca "biz takımımıza güveniyoruz" açıklamaları yapıp kampın sonuna doğru takımın içler acısı halini görüp sırf taraftarı yatıştırmak için iki tane 30+ yaşlı topçuya üçer yıllık 3-4 milyon euroluk mukaveleler imzalatırlarsa işte o zaman sıçtık demektir. bu ffp olayı çok ciddi görünüyor. ben yönetimin yerinde olsam beşiktaşı örnek alırdım. artık bizim takımların ölü yatırım yapmamaları gerekiyor. hele de parayı savurmaları, felaket getirir. takımda 2 milyon eurodan fazla ücret alanlar: Sneijder (4.5) Musli (3.3) Melo (3.1) burak (2.8) selçuk (2.8) hamit (2.75) chedjoue (2.2) ve dzemaili (2.1) şeklinde. 8 oyuncuya toplamda 23 milyon eurodan fazla para ödüyoruz. üstelik sneijder, muslera, melo haricindekiler elimizden kolayca çıkaramayacağımız oyuncular. beşiktaş yönetimi ise öyle bir takım kurdu ki geçen sene, ellerinden çıkarmakta zorlanacaklarını düşündüğüm, maliyeti yüksek tek oyunu demba ba idi. o da rekor bir ücrete çine gitti. hadi o şanstı diyelim, genç oyuncularına gelen teklifler ortada. üstelik bunu yabancı sınırına rağmen başardılar. artık bizim de maliyeti düşük genç oyuncuları alıp pazarlamayı öğrenmemiz gerekecek. aksi halde 30una dayanmış oyuncuları paraya boğarak ne sürdürülebilir bir başarı sağlayabiliriz, ne de finansal olarak iyiye gidebiliriz.