bugün

çıkmıştır. en üst kademede devam etmektedir. halka inmemesi en büyük dileğimizdir.
savaş çığırtkanlarının uludağ sözlüğe açtığı başlıktır.
bunlar bir de insanları ayırırlar,neymiş laik-çağdaş türklerle, müslüman türkler birbirine girecekmiş.
hadi canım, hadi oradan...
zaten insan, hem laik, hem çağdaş, hem müslüman olamaz di mi canım benim, zaten gerçek müslüman kim en iyi siz bilirsiniz, biz kimiz ki kendimizi müslüman sayıyoruz cık cık
müslümanlık Allah ve kul arasındadır sayın arkadaşım, bu basit gerçeği gör ve insanları hastalıklı düşüncelerinle rahatsız etme.
insanın aklına, böyle bir savaş çıkarsa ne kadar sürebileceği sorusu geliyor.

sanıyorum birkaç gün sürer.

hadi bu başlığın fanatiklerinin empoze etmeye çalıştıkları şekilde, taraflardan biri türk silahlı kuvvetleri olsun. öbür taraf kim olacak?

türkiye'de yalnızca bir tane tam teşekküllü ordu var; kimse kendini kandırmasın. gün olacak devran dönecek, ülkeyi şeyh, derviş, mollaların ahırına çevirmek isteyen yobazlar da tükürükleri içinde kuduruk köpekler gibi boğulup gidecekler elbette.*

eğlenceli edit: ben bu entry'yi yazınca "müslümanların kontrolündeki polis kuvvetleri var." şeklinde özel mesaj atan tosuncuğu, kendini anında deşifre edişi ve hayal gücünün kuvveti sebebiyle tebrik ederim.

ee, bakalım kiminki daha büyük; tsk'nınki mi yoksa polis gücününki mi?***
bazı bölücü halkların yok olmasıyla sonuçlanacaktır. geriye bu bölücü insanlardan iki üç tane kalırsa, kendim ettim kendim buldum diye türkü söyleyebilir.
savaş yerine tüm etnik grupların sevişmesini arzu ediyoruz.
kar yağınca köpeğe bayram olur sözünün kanıtıdır. ne savaşı olm?
günler önce bu iddiayı yabancı basın ortaya atmıştı,herşeyimize karışıyor adamlar, bırakın iç savaşımızı içimizde yaşayalım.
(bkz: 2010 yılında türkiye de sosyal isyan çıkacak)
(bkz: internet bağlantısı da kesilecekmiş)
yazımı tamamlanmış olup, matbaada basılan yeni politik kurgu romanımın adı.
tohumlarının şimdiden atılmaya başlandığı hadisedir. halk arasındaki, her an patlamaya hazır uç eylemlerin neden olabileceği ayrılıklara ne yazık ki siyasiler de çanak tutmaktadırlar.
(bkz: birlikçilik bölücülük savaşı)
olmayacak bir savaştır. birileri düğmeye basmıştır ama olmayacaktır.

birileri ısrarla pkk ile kürtleri bir kefeye koymaktadır. sonrasında da kapatılan dtp'nin sayesinde tartışmayı türk-kürt çekişmesine çoktan koymayı başarmışlardır.

artık konu hassas bir hava içinde olup, tahrikkar olunmaması gerekliliğini tüm yazar arkadaşlara öneririm.

ha diyelim savaş olursa ne olur?

savaşta taraf olması gerek,

bir tarafta türkiye cumhuriyeti ordusu, diğer tarafta kim ?

Neyin iç savaşı? güldürmeyin beni

(bkz: ikinci bir dersim mi olsun isteniyor)
--spoiler--
savaşın tarafları şunlar olacaktır: tsk, çağdaş-laik türkler vs. müslüman türkler, pkk karşıtı kürtler
--spoiler--

vay babam vay yeni bişey değil ama yeniden ortaya sürülen düşünceye gel sen! of hayran kaldım.
"çağdaş-laik türkler vs müslüman türkler" ne içiyosun ne yiyosun? ya da bu cümleleri afganistandan falan mı kuruyosun? çağdaş-laik olan müslüman olamıyo mu lan?! bi siz misiniz olm dinini seven sayan? bi size mi özel müslümanlık? Müslüman olmak için herkes desteklemek zorunda mı akdumun partisini ha?!? zihniyetine sokıyım.

Şahsen ben o senin çağdaş-laik türkler diyerek ayırdığın-ayrıştırdığın, ötekileştirdiğin milyonlarca türkten biriyim ve kürtlere hiç bi garezim yok. Ayrıca senin o güzelim partin piyasaya çıkana kadar, hayatımda hiç gözüme ya da düşünce biçimime batmadı başörtülüler falan.
Sen önce aylarca "açılımda açılım" diye diye bi bok yapmadan duracaksın, kalkıp 5 milyon dolara suçlu olan birine malikane yapıcaksın ki bu işin muhataplarının her bi boku suistimal ediceklerini bile bile bilmem kaç cm kare küçük yapıp, üstüne buna itiraz edenleri muhatap alıp yanıt vericeksin devletinin en yüksek kurumları aracılığı ile, karşı taraf hala tatmin olmayıp üstüne üstlük yavuz hırsız hesabı " ev hapsi" isteriz biz diye tutturmaya başlıyacak, bununla yetinmeyen bölücü kansızlar kalkıp sağı solu ateşe vericek, işinde gücünde olan halkın canına kastedicek ve en son aralarından biri çıkıp karşılık verince -keşke olmasaydı- vay efendim bunun sorumlusu çağdaş-laik türkler.

senin müslümanlığına tükiriyim ben. Allahından bul.

peşin not: Bi ton haber yapıldı dünden beri. birileri para vermiş al sık diye o vatandaşa gibisinden. tam olarak neler olduğunu bilmiyoruz ama ha evet iç savaşa doğru gidiyoruz. umarım olmaz. umarım yine kardeş kardeşi öldürmez ama eğer olurda yine oyuna gelirsek, olurda benim yerime yurduma kastederse birileri- türk, kürt - farketmez ben taraf olurum. onlarca kürt dostum, arkadaşım var benim ve akıllarını kullanmayı biliyolar. Diğer kürtlerde akıllarını kullanıp kendilerini kullandırmıcaklar- aynı şeyler türkler için de geçerli. kol kola kardeşçe çıkıcaz bu kaostan. buna inanıyorum. inanmak istiyorum.
böyle bir başlık hem yasal olarak türkiye cumhuriyeti topraklarında sözlüğe zarar verecek hem de inanılmaz bir şekilde gözü dönmüş insanların olduğunu bize gösterecektir. ciddi olarak yasal olarak incelenmelidir bu başlığı açan kişi.

türkiye'de biriç savaşın gerçekleşmesini binlerce belki milyonlarca insanın ölmesini istemek, buna çığırtkanlık yapmak ve tarihimizin şanlı kurtuluş savaşını müslümanlar kaybetti bu sefer kazanacağız diye nitelendirmek demek artık gözü dönmüşlüğün sınırlarını bile aşmaktır!

türkiye cumhuriyeti'nin ordusu sizin o peşinden koştuğunuz akp'nin ve yalakalarının eline yüzüne bulaştırıp, ülkeyi perişan ettiği bu durum karşısında doğru olanı yapıp sessiz kalıyorlardır. ama işte bu yobaz dincilerin tek istediği ordunun kışkırması olduğundan sürekli ve sürekli olayları körüklemek istiyorlar.

sizin kazanacağız dediğiniz savaş bu ülkede yaşayan mutlu mesut insanlara karşı vermek istediğiniz bir savaş yavaş derler adama. buna ne sizin çapınız yeter ne kapasiteniz.

ne o fetoşunuzu alıp ağlayıp mı bu devletin milyonlarca insanına kafa tutacak, ordusuna kafa tutacaksınız. kimisinz ki siz? bu devletin yapısına ve cumhuriyetine karşı gelmek sizin boyunuzu da aşar haddinizi de. o halifeleriniz de, sözde din adamlarınız da sırtlarını gavur dediğiniz adamlara verip, bu ülkeyi bölmeye kendilerine de oradan pay çıkarmaya çalışıyorlar.

hiç boşuna kudurmayın. türkiye cumhuriyet'i her zaman aynı gücüyle ilelebet varolacaktır.
başlamıştır ve bu hızla giderse ya 10 yıla kadar türkiye bir kaos ülkesi olacaktır, ya da bir darbe gelerek cunta döneminin başladığı, körelen nesiller çıkartan ölü bir ülke olacaktır.
çok fazla kişinin istediği savaştır.
faşist türkler, kürtleri öldürmek için çıkmasını ister.
faşist kürtler, bağımsız olup kendi devletlerini kurmak için ister.
bunu gerçekleşirse olan masum türklere ve kürtlere olur. tabi bunu kimse düşünmez.
şu an için mümkün olmasa da gidişat bu yöndedir.
(bkz: kaçınılmaz son)
böyle bir iç savaş olması durumunda başlangıç tarihi aralık 2009 sayılacağından, bu başlık mutlak butlandır.
çağdaş, laik türkler vs. müslüman türkler.
laik insan tanımında tıkanıp kaldım zaten ama çağdaş bir türk'ün müslüman olamama durumu da bünyemi bir garip yaptı.
şimdi allah yardımcımız olsun diyecektim ama o zekai kirişçi'den öte gitmeyen çağdaş anlayışlarla ters düşmek istemem. olaylar devletin kontrolünden çıkıyor. herkes sakladığı baltalarını bir bir çıkarmaya başladı. ak ve kara belli olacak. hatta ak'ın kara olduğu belli olacak. gerçek ak insanlar kalacak gibi gözüküyor. yıllar yılı sabrını koruyan bu milletin sabrın korkudan bambaşka bir şey olduğunu göstereceğini tahmin ediyorum.
avrupa'nın da gazete manşetleri ile her gün körüklediği muhtemel savaştır.

kimin kazanacağı bu sefer belli olduğu için normalde tek yakalayıp saldırabilen taraf, toplu halde saldırmaktan çekinmektedir.

benim tahminim rejim değişikliği ve 3 milyon türkün avrupa'ya gitmesi ile sonuçlanacaktır. en az 1 milyon müslüman türk de tc yönetiminin 90 senelik zulmü sebebiyle kaçtıkları çeşitli ülkelerden geri dönüp yeni halifeye biat edeceklerdir allah'ın * izniyle.
çoluk çocuk senaryosu...
eğer olursa, mimarı "bop eşbaşkanıyım" diyen kişi olacaktır.
(bkz: bop)
demokrasi amaç değil araçtır diyen kişinin yapacağı demokratik açılımdan başarı bekleyen safların suçu başkalarına yamama çalışmasıdır.

Malum kişinin ettiği sözlerin bazıları:
(bkz: sayın öcalan)
(bkz: sen ne mutlu türküm dersen o da ne mutlu kürdüm der)
(bkz: türklük alt kimliktir)

tarafları da şu şekilde olacaktır:
tsk, çağdaş-laik türkler, müslüman türkler, müslüman olmayan türkler, pkk karşıtı kürtler vs pkk yandaşları, akp

anlaşılan akp'lileri göt korkusu sarmıştır.
bugun itibariyle mus'ta cıkan olaylardan sonra olma ihtimali artan varsayım.
(bkz: hayılı olsun)
böyle bir iç savaşın çıkmaması mümkün değildir.zira ülkedeki polis gücü veya zor durumda kalınırsa asker gücü böyle bir savaş çıkmasına imkan vermez.böyle bir öngörü medyanın türk insanı üzerindeki etkisini gösteriyor.millet oturup mantıklı düşünmeyi unutmuş.
sonucu ne olursa olsun kararsız kalmak, yanlış karar almaktan daha iyidir sözünü doğrulayacaktır. allah *, türklere de tüm islam alemine de hakettikleri gibi yöneticiler göndersin inşaallah.
güncel Önemli Başlıklar