bugün

kim ne derse desin tamamen iyi niyetle başlamış olan demokratik kürt açılımını bilinçli olarak istismar edip akp yi indirmeye çalışan ordu mensupları, laik medya ve çağdaşların elbirliğiyle türkiye'yi götürdüğü savaşın ileride alacağı isimdir.

savaşın tarafları şunlar olacaktır: tsk, çağdaş-laik türkler vs. müslüman türkler, pkk karşıtı kürtler

apo'nun hücresinin ve kaldığı yerin kondüsyonunun sürekli bir kısım basın tarafından gündeme getirilip kürt vatandaşların tahrik edilmesi,

aynı basın tarafından sürekli kullanılan, türkler dışındakileri öteki ilan edici vurgular ve sloganlar,

ordunun hiçbir mensubunun bu kadar gelişme ile ilgili olumlu ya da olumsuz hiçbir açıklama yapmamasının verdiği güvensizlik duygusu,

türklükle gurur duymak gibi saçma bir kavramı islama uygun olmadığı için kabul etmeyen sıradan müslümanlara karşı artan zulümler,

sırf ortalığı karıştırmak amacıyla batı-doğu her yerden destekli yüzlerce dernek, kurum ve işyerlerinin girdiği aşırı teyakkuz hali,

30 senedir süren ve binlerce cana mal olan terör saldırılarının tamamının ihalesinin ak partiye kalması (mükemmel uygulanmış bir taktik),

aslında kim olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan, dili, dini, kıyafetleri, aile ilişkileri, yemesi, oturması, kalkması, kısaca insanı bireylikten çıkarıp topluluk yapan her şeyi unutturulmuş, desinforme edilmiş dünyadan bihaber türkiye sakinleri...

muhtemelen çok sayıda müslümanın ve kürdün katli ile ak parti yönetiminin iktidardan indirilip askerin yönetime el koyması şeklinde sonuçlandırılacak bu hareketin başladığını görmek hiç de zor değil artık bugün.

unutulmaması gereken en önemli nokta şu: allah * , bunların hepsinin hesabını sorar. düşünmemek, düşündüğünü sanıp da en büyük düşmanının arkasından gitmek yani kısaca gerizekalılık en büyük günahtır. hangi milleten olursa olsun bir insan müslümansa o kişi müslümanın kardeşidir. en safkan müslüman kürdü, dinsiz bir milyon türke tercih eder müslüman kişi.
bunları bilmek zorundadır her müslüman türk genci. ahiret günü "ama bunları kimse bana anlatmadı" gibi bir cevap söz konusu olamaz.

allah hepimizin yardımcısı olsun bu ikinci kurtuluş savaşında. geçen sefer müslümanlar kaybetmişti kurtuluş savaşını, bu sefer çok sayıda şehid verecek olsalar da kazanacaklar allah'ın izniyle...

http://www.stargazete.com...savas-bildirisi-86642.htm

http://www.medyafaresi.co...ten-sok-sozler-video.html

http://www.haber7.com/hab...08/Ic-savas-senaryosu.php

http://www.milligazete.co...en-ic-savas-mi-146351.htm
(bkz: ic savastan korkmak icin ille ibne mi olmak lazim)
diyerbakır'a giden eski dtp heyetinin alacağı kararlardan sonra gidişatının belli olacağı savaş.
sadece ve sadece kürtler için kötü bitecek kesinlikle tavsiye edilmeyen savaştır. türkler en fazla bir ağırlıktan daha kurtulmuş olurlar. kürt halkının bir parça aklı varsa böyle bir şeye kalkışmaz.

edit: ayrıca ne iç savaşı? savaş denk veya yakın kuvvetler arasında ise denilebilir ancak, olsa olsa kürt isyanı ve onu bastıran türkiye cumhuriyeti güvenlik kuvvetleri olabilir en fazla.
engellenmesinin tek yolunun acilen erken seçim yapılıp ak partinin halkın tekrar güven oyunu alıp yoluna devam etmesi olan savaştır.

türkiye'nin tam olarak ihtiyacı olan tek devrim yeni bir vaka-yi hayriye'dir. asakir-i mansure-i muhammediye ordusu yeniden kurulduğu, yeniçerilerin lağvedildiği bir sistem türkiye'nin tek kurtuluşudur.

bu yüzden tayyip erdoğan ile II. mahmud çok yönden benzemektedirler.
olmamasını umduğumuz savaştır.

savaş çığırtkanlığı yapmak savaşı çağırmaktır.

not: nasıl oldu da "müslümanların kaybettiği(!!!!!)" birinci kurtuluş savaşına laf atıldı diye düşünüyorum bu arada. yine başlık açan arkadaş inceden birinci(!!!) kurtuluş savaşını verenleri dinsizlikle* (en azından müslüman olmamakla) suçlamıştır. göz göre göre yapıyor ve kimse sesini çıkartmıyor o da ayrı bir mesele.

tamam halkımızın çoğunluğu müslüman. herkes ibadetini yapıyor işte. siz kim oluyorsunuz da milletin milli değerlerine saldırıp halkı kışkırtmaya çalışıyorsunuz?
akp nin döneklik yapıp apoyu salıvermemesi durumunda engellenemeyecektir ki zaten akp de oyle birsey yapamaz. sıkı yönetim gibi durumlar olabılır gerginlik artar. amerikan abilerimiz bitsin istemezse de bitmez. erken secim olsa miting alanları savas alanlarına döner bu arada demedi demeyin.
bir ütopyadır. varsayalım böyle bir durum oldu. şimdi sorarım size laz, çerkez, boşnak, abaza, arnavut ve kürt birbirine girer mi hiç!
bu savaş dediğin şey sadece bir kesimle olur, o da iç savaş falan olmaz. haa böyle olsun isteyen aklı evveller var bu memlekette onu biliyoruz ama o kadar da değil!
not: hangi kanalın neye hizmet ettiğini anlamanız için de bu akşam ve yarın sırasıyla tüm haber bültenlerini takip etmeye bakın, göreceksiniz tüm çıplaklığıyla herşeyi.
(bkz: provakatif başlık sıçmak)
akp nin kürt açılımı adı verilen toplumu ikiye bölme harekatının sonucudur maalesef. umarım yaşanan bu olaylar daha büyümez.
call of duty modern warfare 3 e konu olacak savaştır.
eklenen kaynaklar ile beni eğlendiren başlıktır.
bir kez daha akp zihniyetinin ne kadar cahil ve beyin yerine başka şeyler taşıdığının kanıtıdır.
ülke yanıyor, iç savaşa demokratik açılım denen abd projesi ile ilerlerken, bu et beyinliler hala akp'ye toz konduramayıp, ergenekon masalı ile ne kadar beyinlerinin yıkandığını gösteriyor.
abd gelip ülkeyi işgal etse bu ziyan beyinler çarşaf çarşaf başlık açıp " ergenekon ülkeyi işgal etti " falan der herhalde.
yüce yaradan akıl fikir ihsan eylesin diyecem ama bunca olaydan sonra hala bu noktada hareket eden bir zihniyete allah bile birşey yapamaz artık.

açılım ile gelinen nokta;
cahiller ve satılmışlar sürüsü ve ülkenin iç savaşa sürüklenmesi.
çığırtkan medyanın işidir. domuz gribini de medya yaydı iç savaşı da onlar çıkardı. ne yani önceden birbirlerine girmiyorlar mıydı!!! sanki herşey çok normaldi de dtp kapatıldıktan sonra iç savaş çıktı. bu başlıkları da bu sözlükte açtırıyorlar ya birşey demiyorum.
evet, olası bir savaş. Sonuçta olasılıklar dünyasında yaşıyoruz ve ben de diyorum, bir insanın beyni olmadan konuşabilme-yazabilme yetisi olasılıklar dahilinde, ahanda işte... here we go falan...

Demokratik kürt açılımının istismar edilme sebebi olarak AKP karşıtlığı gösterilmiş, yahu DTPliler dahi en tatlı su Kürt'ü yani tamamen asimile olmuş Türkleşmişleri dahi, saçmalık dedi. AKP'nin doğudan oy koparma telaşı, Avrupa'ya yaranma uğraşından başka bir boka yaramayacak, yoğurdun kaymağı kadar yüzeysel bir açılımdı. Kürtçe seçmeli ders olacakmış, yahu adamın tek bildiği dil Doğu'da, sen onu seçmeli ders yapmışsın neye yarar? Adam senden onu istemiyor, doğrudan eğitim dili Kürtçe istiyor... Bu açılımın ne kadar mesnetsiz olduğunun sadece küçük bir örneği...

Savaşın tarafları, TSK, Çağdaş-Laik Türkler, vs. Müslüman Türkler, PKK karşıtı Kürtler... Hey babam be... bu kadar ağızdan salya saça saça yazıldığını da ilk defa gördüm, ne yani bir Türk Müslüman olup Çağdaş olamaz mı? Müslümanlık çağdaşlık karşıtı bir şey mi? Ulan ne büyük günaha girdiğinin farkında mısın? Allah çarpar be inanıyorsan Allah'a... Her şeyden öte, Laiklik yanlısı bir Türk Müslüman olamaz mı? bunu da düşün. 500 kere dillendirildi, insanlar laik olmaz, toplumlar-devletler laik olur...

Bu arada bu kamplaşmada, PKK yanlıları nerede merak ediyorum...

Ordunun olaylar hakkında yorum yapmamasından dem vurulmuş, ee yaptığı zaman da "muhtıra mı verdiler ya?" diye göt atmalarına sebep oluyor. Adamlar ne yapsın? Ortada yargının verdiği kararlar var, bir yorum veya tanım getirilecek şeyler mi bunlar? Türklükle gurur duymak, islam'a aykırıymış, vallahi ben de müslümanım ama senle aynı dine mi mensubuz merak ediyorum, kusuruma bakma da dört halife devrinden sonra hatta onlardan da fazla şekilde islam'ı coğrafyalara yayan bir millet Türk milleti, bırak da Türkler gurur duysun, sıradan müslümanlar da gıpta etsin. Sıradan Müslümanlar neden bundan rahatsız olur biliyor musun? Çünkü sıradan müslümanlar dediğin kişilerde bir Arap özentiliği olur, Araplar da Türklerden daha çok kendileriyle gurur duyarlar, bundan emin ol...

AKP, 30 senelik terör ihalesini de kendi elleriyle üstüne aldı. Sayın Öcalan diye ben demedim, şehit analarına-babalarına ben hakaret etmedim kelle diye... Koskoca askeriye ve binlerce mensupları olan Mehmetçiklere, "Yan gelip yatmayın" demedim. Kendisi oğlunu moğlunu askere göndermediği için farkında değildir ama klasik göbekli-bıyıklı Türk erkeklerinin yüzde 95'inin spor alışkanlığı kazandığı kurumdur en yüzeysel kaba haliyle askerlik kurumu. Kim yan gelip yatıyor, Amerikalarda yaşıyor, kimin oğulları nerede herkes biliyor.

Dindarlık sende kindarlığa dönüşmüş be birader. Kendi haline bırakmak gerek seni, bu nasıl bir nefret, Allah-u Ekber deyip, uçağa atlayıp, gökdelenlere zıpla... Haydi koş.
evet, böylece kan dökülerek istenen barış ve huzur ortamı sağlanır öyle değil mi? binlerce, milyonlarca insan ölünce hep daha mutlu daha güzel günlere kavuşuyor insanlar.
(bkz: türklük kürtlük ve milliyetçilik)
(bkz: savaşma seviş)
Eski versiyonlarda **~80's gördüğümüz vahşet sahnelerini ne kadar ileri götürebileceğimizi merak ettiğim olası iç savaş...

--spoiler--
Yeni vahşetin konusu,sağ-sol çatışması değilde,türk-kürt-çerkez-abaza-roman vs. çatışması şeklinde olacakmış.Büyük paralara(!)çekilen bu filmde(!) kanlı sahneler için Tarantino'dan yardım alınacakmış... (bkz: biz öyle duyduk)
--spoiler--
kafası basmayan, siyasetle ilgilenmeye çalışan amele türk gencinin öngörüsüdür. bırakın bu işleri, takılın.
2010 yılının 5. ayının 21'inde başlayıp dalga dalga yayılacak olan iç savaştır. keto'ya sordum öyle dedi. keto'ya sorduğum için de medyum memiş'ten ve mustafa denizli'den azar işittim. savaşı önleyecek olan kişi de götü amerika'nın kucağına vermiş olan muhteremmiş. kurtuluş savaşını pensilvanya'dan başlatacakmış. keto dedi. keto ayrıca, amerika'nın kucağında oturan bir müslümanın dinsiz ama hiç kimseye zararı dokunmayan bir vatansevere tercih edilmesinin de son derece normal olduğunu söyledi.

(bkz: ne içtin sen)
türkiyenin kürtlerle kürt vatandaşlarımızında türklerle bir alıp veremediği yoktur.sadece ülkeyi bölmeye çalışanların başlarının ezilmesi olası bir savaştır.
sonucu ne olursa olsun kararsız kalmak, yanlış karar almaktan daha iyidir sözünü doğrulayacaktır. allah *, türklere de tüm islam alemine de hakettikleri gibi yöneticiler göndersin inşaallah.
böyle bir iç savaşın çıkmaması mümkün değildir.zira ülkedeki polis gücü veya zor durumda kalınırsa asker gücü böyle bir savaş çıkmasına imkan vermez.böyle bir öngörü medyanın türk insanı üzerindeki etkisini gösteriyor.millet oturup mantıklı düşünmeyi unutmuş.
(bkz: hayılı olsun)
bugun itibariyle mus'ta cıkan olaylardan sonra olma ihtimali artan varsayım.