bugün

sıralama turları'nın bugün tsi 17.00'den, yarışın ise yarın tsi 14.15'ten itibaren trt 1'den yayınlanacağı yarış. formula 1'in tek gece yarışıdır aynı zamanda.
an itibariyle sıralama turları devam eden gp . gece olması ayrı renk katıyor , ancak singapur'un pisti ile ilgili sorunlar nasıl giderilecek buna cevap verilmesi gerekir zira araçların çoğu start-finish düzlüğünde tümseklere denk geliyor ve araçların altlarından alev parçacıkları çıkıyor .
sıralama turlarının bitimine 26 saniye kala durdurulan gp.barrichello virajı alamayarak duvara çarptı.pole position'u lewis hamilton elinde tutuyordu.
eziyet gibi geçeceği aşikardır. kanımca tek niteliği gece yarışı olmasıdır. her yarışı takip eden bir formula 1 hastası olarak, bu yarışı seyretmemeyi düşünüyorum. zaten kimi nin iddiası yok. peh!
gece yarışı olmasından başka hiç bir atraksiyonu olmayan yarış.
an itibariyle basın açıklaması yapılan yarış.
'bütün yarışları gece isteruk' diyerek yürüyen kalabaklıkların olduğu yarış olmuştur.*
organizatörlerin türkiye gp sini yarış takviminden çıkarma girişimlerinin sürdüğü şu günlerde, haksız yere yarış takviminde olduğunu düşündüğüm singapur pistinin yarışı. f1 in ruhu let ışıklar altında olmuyor, bu yarış falan değil, istanbulpark singapur dan kat be kat üstün bir pist, neon ışıklar falan gözümüzü boyamaya yetmiyor bay ecclestone. biz gerçek f1 yarışlarının yapılabileceği pistlerde bu organizasyonun sürmesini istiyoruz.
glock un yine hamilton ın arkasında bitirdiği yarış.
(bkz: serbest çağrışım)
vettel in sık sık duvara sürttüğü yarış.

(bkz: serhan acar)