bugün

beşiktaşın yaptığı transferler ile ulaşmak isteyeceği ancak ona ulaşmak için karşısında en büyük rakibin fenerbahçe olacağı kupa.
en büyük rakibinin fenerbahce olmasi durumunda cok rahat olusabilecek durum.
(bkz: 2007 uefa kupası şampiyonu fenerbahçe) (bkz: özenti başlıklar)
her türk takımın olmasını istenildiği gibi besiktasinda alması istenilen kupadır. bu durumda nitekim besiktastan cok türkiye olacaktır. istememekte sanırım mantığa ve vatanseverliğe aykırıdır.
(bkz: bekleyin ve görün)
(bkz: numerator koyulması gereken başlıklar) *
(bkz: popülizm yapmak)
mevcut kadronun başında çok iyi bir teknik direktör olması durumunda gerçekleşmesi ihtimali %51 olan olaydır.
kulüp başkanı* bile hedeflerinin kupayı almak olmadığını, sadece gidebilecekleri yere kadar gitmek olduğunu söyledikten sonra, hoş bir anı olarak kalacak olan kişi kurum ya da kuruluş.
galatasaray'ın da uefa kupasına giderken yapılan yorumlara benzer yorumlar yapılan başlık.. neden olmasın denilebilir.. en koyu fenerbahçelisi bile galatasaray eufa kupasını aldığında fatih terim in gözyaşlarını görünce kendini tutamayıp ağlamadımı..
birazda galatasaraylılara hak vermek lazım çünkü fenerbahçe veya beşiktaş bu kapaya ulaşırsa ellerinde avuçlarında ayar verecek hiç birşey kalmayacak onlarda haklı..
ama ben bir fenerbahçeli olarak galatasaray kupayı aldığında arabamla tura çıktıysam , en koyu beşiktaşlı arkadaşım hayatında ilk defa galatasaray atkısı salladıysa bırakın bu fanatizmi demek geliyor içimden sonuçta biz başarıya aç bir milletiz.. liverpool şampiyonlar ligi şampiyonu oldugunda hangi everton lı sevinmiştir hangi blackburn lü sevinmiştir.. fenerbahçe veya beşiktaşın uefa da ilerlemesini bir galatasaraylı istemiyorsa vay bizim halimize değilmidir.. ama işte konunun tıkandığı yer şurasıdır galatasarayın elindeki avucundaki tek övünç kaynağı olarak kalan uefa kupasını bir diğer türk takımı alırsa ne olur.. ne özellikleri kalır içlerinde bunun savaşını vererek fenerbahçe ve beşiktaşın uefa şampiyonu olması bir hayaldir diye entry girerek kendini tatmin etmek bir erdemmidir.. neyse
beşiktaşlıların gerçekleşmesini istediğim büyük hayali
bağlı olarak şu yorumu yapmanın olanaksız olmadığı karşılaşmadır. "inanmak başarmanın yarısıdır ve bu çocuklar inanarak geliyorlar."
Finalde kayserispor ile eşleşirse neden olmasın dediğim durumdur.
(bkz: sakaysa komik degil ciddiyse cok komik)
(bkz: ironiden anlamayan nesle aşina değiliz) *
bugunku leverkuzen karşılaşmasında oynadıkları klasik türk futbolu ile hiçbir şekilde mümkün olmayacak olaydır. komiktir, gülüp geçilmesi gerekir.
dinamo bükreş ve leverkusen maçlarında verilen uydurma penaltılarla elenmeleri sonucu başka bahara kalan beşiktaşlı kardeşlerimin dilekleri.
2007-2008 sezonu sonuna yaklaşılırken beşiktaş'ın uefa ya bile katılması zor gözükürken inter toto için iddaası hala sürmektedir .
(bkz: uykusuza masallar)
intertoto kupasını kazanmak suretiyle uefa'ya katılması ve akabinde uefa kupasını da kazanması ile olabiliecek hadisedir fakat 2007 geçmiştir, kısmet 2008e dir.