bugün
- kadın olsaydım çok açık giyerdim16
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
- sürekli kendine hatırlatmak zorunda olduğun o söz7
- kızımın ismini teresa koymak istiyorum5
- en büyük pişmanlığınız7
- kadınların en büyük düşmanı4
- namus takıntısı olan erkek17
- türkiye avustralya maçı8
- kavurmalı yumurta7
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi17
- ece irtem6
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak4
- sözlük yazarlarının suları5
- bar taburesinin kan dolaşımına etkisi2
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi5
- kadınsı erkek4
- futbol8
- sürekli gözünün içine bakan kız2
- insan değişmez ortaya çıkar3
- çince öğrenmek2
- namus5
- kürtlere hırt diyen paramesyum3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- nesrin cavadzade2
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek11
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı2
- ekber ve erşed kanunları3
- neden oy veriyoruz2
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı7
- deniz undav2
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- yerli malı haftası2
- savaşların ana sebebi dinlerdir2
- geçmişi çok fazla düşünmek3
- regl dönemi çirkinliği5
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- açık giyinebilmek özgürlüktür2
- güzel kızların isimleri9
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı4
- ulaşınca sıkılmak2
- iran'a iltica etmek3
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- kadınlar sözlük5
- platonik aşk4
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- talkan ve curcan katliamları4
- yanık kremi2
- diyete başlama pazartesisi5
- curaçao6
o 1yazar.
beşinci nesil, eski dost yazar. zor anlarda, ortaya çıkan ilk kişi. "ben ne yapacağım şimdi?" diye düşündüğünüz an, sesi duyulan. ilk sözü "senin için yapabileceğim ne var?" olan. sahte değil, gerçek olan. "hiç" değil, çok şeydir.
(bkz: #9290336) numaralı başlığı ile sempatimi kazanmış kişidir.
(bkz: #9456795)
bir yazar...
bir yazar...
(bkz: bir troll kolay yetişmiyor)
boş yazar.
(#12157070) sesli güldüren yazardır.
(bkz: #9456795)
bu entry ile aslında kim olduğunu açık seçik belli etmiş insandır. yazardır demiyorum çünkü işi gücü birilerine
bok atmaktır. sevdiği yazar ise bir şey demez ama sevmediği bir yazarsa hemen başlar çemkirmeye.
boş biridir. işi gücü de budur. gelelim iddialarına. evet dediğini yapıyorum yani kaideyi taciz eden istisna nın
başlıklarına yazıyorum. seviyorum adamı okumayı bu bir suç mu ? bende bir entry giriyorum sanırım bu da suç değil ?
kimseye bir zararım yok. iftira atmıyorum. olanı söyledim diye bu saldırı neden ?
gerçekten nickin gibi bir hiçmişsin. bir insanı sevmenin, onu seni sevmeyeceğini bile bile sevmenin ne demek
olduğunu bilmeyen bir adammışsın. hatta adam bile değilmişsin. insanlar sana dikkat etsin diye başlık açan
dikkat çekemeyince sağa sola saldıran biriymişsin. yazık ! belki şimdi utanırsın. bir kızın masum duygularını
artık herkes biliyor. umarım mutlusundur. allah bildiği gibi yapsın seni.
bu entry ile aslında kim olduğunu açık seçik belli etmiş insandır. yazardır demiyorum çünkü işi gücü birilerine
bok atmaktır. sevdiği yazar ise bir şey demez ama sevmediği bir yazarsa hemen başlar çemkirmeye.
boş biridir. işi gücü de budur. gelelim iddialarına. evet dediğini yapıyorum yani kaideyi taciz eden istisna nın
başlıklarına yazıyorum. seviyorum adamı okumayı bu bir suç mu ? bende bir entry giriyorum sanırım bu da suç değil ?
kimseye bir zararım yok. iftira atmıyorum. olanı söyledim diye bu saldırı neden ?
gerçekten nickin gibi bir hiçmişsin. bir insanı sevmenin, onu seni sevmeyeceğini bile bile sevmenin ne demek
olduğunu bilmeyen bir adammışsın. hatta adam bile değilmişsin. insanlar sana dikkat etsin diye başlık açan
dikkat çekemeyince sağa sola saldıran biriymişsin. yazık ! belki şimdi utanırsın. bir kızın masum duygularını
artık herkes biliyor. umarım mutlusundur. allah bildiği gibi yapsın seni.
(#12303430)
bildiğin düz adam. daha ben buna ne diyim. espri banal bile olsa espriye ciddi hakaretle karşılık veriyor. üstüne bir de bunun felsefesini yapmaya çalışmış.
bildiğin düz adam. daha ben buna ne diyim. espri banal bile olsa espriye ciddi hakaretle karşılık veriyor. üstüne bir de bunun felsefesini yapmaya çalışmış.
Allah a küfür eden ve çaylaklık ile ödüllendirilen 'lock' isimli yazarın başına gelenleri hatırlatmak istediğim yazar. sen bu toplumun kutsallarına dil uzatırsan küfür de yersin sopada! sevmiyorsan dahi saygı duyacaksın!
eşeğe olan aşkını anlayamadığım yazar. *
kendi başlığına entry dolduran eski forumculardan.
futbolda bi' terim vardır ya; hırslı ama yeteneksiz. bi' sabri değil.
futbolda bi' terim vardır ya; hırslı ama yeteneksiz. bi' sabri değil.
(bkz: cafer getir peçete)
ırkçısiken bir hermafrodit.
hak ettiğine hak ettiğini vermektedir. kaşınanı kaşıyan, diğer nickname'inin hakkını veren bir kobra sahibi.
gene saldıranı bol insansever yazarlardan biri. modlar da uyuyor heralde. ya da sözlüğün yapısı bu. milliyetçi!ysen hakaret etmekte özgürsün. kürtsen veya kürtleri savunuyorsan direk siliksin.
ırkçıların kendisine saldırmasını şeref bilen ve bunu gören kardeş gözlere ifade etmek isteyen yazar. bana hakaret etmeleri umrumda değil, güler geçerim.
çirkefle çirkef olması gerektiğini de iyi bilir. kan çığlığı atanları kanatmakla meşgul şu sıralar.
çirkefle çirkef olması gerektiğini de iyi bilir. kan çığlığı atanları kanatmakla meşgul şu sıralar.
nikiyle müsemma yazar.
nickini kendini bi bok sananlara ithaf etmiştir. amacı, siz bir boksanız ben hiçim ben hiçbirşeyim demektir. nazım hikmet misali..
kendi ırkçılara karşıymış gibi gösteren ama ırkçılıdığın daniskasını yapan şahsiyettir.
sözlükten kafalarına santimetrekareye 300 ton sperm gelen yazar üçlüsüdür.
(#12896403) terbiyeli yazar.
pek küfürlü yazan yazardır, sanırım türk ırkına karşı bir nefreti var, toplumla veya ailesiyle sorunları da olabilir bilemiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar