bugün

Bir mhp li milletvekili başvurmuş. Kabul edilirse fb'nin 14 bjk nin 10 gs nin 7 tane şampiyonluğu daha olacak.
Haklı bulduğum bir eylem.
Velevki o yılların içinde gs veya herhangi birbaşka kulübün 20 tane şampiyonluğu olsaydı, o takım şimdiye ortalığı birbirine katmayacak mıydı? O halde şimdi fenerbahçe ve beşiktaşın bu konuda görüşlerine hak vereceksin. Senin o yıllarda 1 tane şampiyonluğun mu var, işine mi gelmiyor? sen de git de ki; benim 1908 ile 1923 arasında 6 şampiyonluğum var, 1923 değil 1908'ten başla diyeceksin. Ki zaten yanlış bilmiyorsam 1958'ten önce bjk'nin 2 şampiyonluğu çok önceden kabul edilmişti. Yani zaten bu mevzubahis tarihten önceki 2 şampiyonluk kabul görmüştü. (tam tarihi konusunda emin olmamakla birlikte) O yüzden diğerlerinin kabul görmemesi için bir sebep yok diye düşünüyorum. Olayı 4 yıldız gırgırına bağlayanlara hak veriyorum. işte burada da fb yöneticilerine kızıyorum. Hani bjk'nin 2 şampiyonluğu verilip, 3. Yıldızı takıldı ya; hani o zaman tepki gösterip tüm tarihi araştırıp şampiyonluklarımızı tescil edeceğiz demiştiniz ya, işte o zaman halledecektiniz bu yarım kalan işi.
sikecilerin istegidir. herifler anladilar galatasarayi gecip sampiyon olamayacagiz eski defterleri acalim bari dediler. daha cok beklerler. bu sene 4. yildizi takinca fbjklilerin yuzunu gormeyi merakla bekliyorum.
gs 'nin ezikliğinin ortaya çıkacağı durumdur. yıldız savaşları başlar.
gs'nin aglayarak her zamanki gibi oraya buraya mektup yazmasini bekledigim olay.
olması gereken durumdur. takımların amblemine 1903, 1905, 1907 vs yazmayı biliyorsunuz da bu takımlar 50 yıl sadece antrenman mı yaptı? galatasaraylıların karşı çıkacağından bahsediliyor, tek yapmanız gereken onlara usulca yaklaşıp "sizi nasıl 6-0 yendik ama, hehe" demektir. anında "ama biz de sizi 1911 yılında 7-0 yenmiştik" diye cevap veriyorlar, ben denedim. ta ii. abdülhamit dönemindeki maçı sayıyorsunuz da 1958 yılındaki lig kupası mı sayılmayacak?

sonuç olarak (bkz: şampiyon 6 yıldız için sahada)
Ya arkadaş, bu Tinercilerin 2 şampiyonluğu var iyi güzel kabul ettiniz.
E ulan Fenerbahçe nin şampiyonluklarını neden kabul etmiyorsunuz?
Sadece Fenerbahçe’ ye yaranmak için yapılacak gereksiz işlem.
işte Galatasaray’ ın farkı burada: Masa başında da şampiyonluk kazanmadı şike soruşturması da geçirmedi.
Eğer gereksiz yere 1959 öncesi şampiyonluklar tescillenirse Galatasaray ligden çekilmelidir. Bizim alın terimize yazık değil mi ?
galatasaraylıların hebele hübele dediği olay.
tek yapmanız gereken onlara usulca yaklaşıp "sizi nasıl 6-0 yendik ama, hehe" demektir. anında "ama biz de sizi 1911 yılında 7-0 yenmiştik" diye cevap veriyorlar, ben denedim. ta ii. abdülhamit dönemindeki maçı sayıyorsunuz da 1958 yılındaki lig kupası mı sayılmayacak?*
son günlerde iyiden iyiye ayyuka çıkmış, başkanımız ali koç'un özenle üstünde durduğu şampiyonluklarımız. artık bu işin şaka tarafı kalmadı. bu kadar komedi hiç bir ülkede yok. sanki 1959dan önce türkiye'de futbol değil de, okey tavla falan oynanıyordu yeşil sahalarda. sanki lefterler, baba hakkılar futbolcu değil de simitçi kahveci gazozcuydu. ne yapıp edip bu şampiyonlukları yazdıracağız. bu işe galatasaraylıların son derece itiraz etmesi de gerçekten manidar, çünkü o yıllarda sadece 1 şampiyonlukları vardır. eğer tersi olsaydı, malum lobileri sayesinde bu işe çoktan el atmış ve bu işi bitirmişlerdi bile şimdiye kadar. lobi meselesi, anlarsınız ya! bu işten beşiktaş da çok muzdarip. buyrun en doğru şampiyonluk sayıları. tff nin kurulduğu 1923den itibaren. bazı kulüpler artık yok elbette.

fenerbahçe 28
galatasaray 22
beşiktaş 20
trabzonspor 6
harb okulu 3
gençlerbirliği 2
bursaspor 1
ankaragücü 1
göztepe 1,
istanbul güneş 1
ank.demirspor 1
esk.demirspor 1
muhafızgücü 1
istanbulspor 1
harbiye 1
hadi inşallah. bizimkiler iyice bastırmaya başladı. er ya da geç hakkımızı alacağız. inanıyorum.
https://www.uludagsozluk.com/e/20992127/

her seferinde 4 yada 5 yediği takımla oynamadan şampiyon olacağını sanan, tuttuğu takımın kaç yıldızı var bilmeyen bir andavalı görmemizi sağlayan tescillemedir.

adamlar her seferinde itina ile içinizden geçiyor aslan parçası, tatava yapma istsersen !
başarısız fb yönetiminin taraftara kendini affettirme çabası.
1959 dan öncelig yok, şl yok, uefa yok, gelir yok, kulüpler aralarında baklavasına maç yapıyordu aq.
Geri Alın o zaman bjk nin 2 şampiyonluğunu. Madem baklavasına.