bugün
- bir bela geliyor28
- artık özlemek istemiyorum6
- film önerileri10
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı23
- günde 3 litre su içmek3
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- karması eksi olan bayan yazar6
- emniyet teşkilatı3
- damarlı kol kası fetişi11
- her derdini içine atan insan5
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- hamas4
- iftira atmak4
- duyusal biri olmak5
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- sözlükten çıkış yapmak3
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- matematikten bile espri çıkarmak4
- bugün can sıkan şeyler10
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- kadınlara bir soru2
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- 150 boyuyla stanley termos taşıyan plaza kadını2
- zor zamanlarını tek başına atlatan insan3
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- üzülünce üşümek4
- g i l d e d l i l y3
- sokak köpekleri3
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- beni seven var mı aranızda5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- makyaj yapmayan kızlar2
- bekarlık8
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- burcunu açıklamayan insan9
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- antipanik4
- iyi birisi olmak dinle alakalı değildir2
- ismail kartal32
- yumruk atmak3
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- yeni partiye isim önerileri5
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
fenerbahçe spor kulübü yönetiminin kalemidir.
aziz babalarından hala haftalık ne kadar harçlık koparabildiklerini açıklamamış oluşum
merakla bekliyoruz..
merakla bekliyoruz..
paralı askerdir. az sonra otobüslerle aykut kocaman'ın evinin önüne konuşlandırılıp 'istifa etme' dedirtileceklerdir. çünkü domino taşları alex'ten sonra tek tek devriliyor sıra aziz'e gelmemeli.
(bkz: paralı asker)
(bkz: paralı asker)
12 mayıs 2013'te, kadıköy'de kim '12 numara'ymış görülecek. (bkz: didier drogba).
hayatımda gördüğüm en terbiyesiz, mesnetsiz, karaktersiz taraftar şeysi. Drogbadan özür dilemektense hala bok atmaya çalışıyorlar. Yemin ediyorum suriye ile savaş filan çıksa karışıklıktan yararlanır ilk bunları öldürürdüm.
@12Numara'dan Ali Şen'e ağır sözler;
Alper Potuk'u, modası geçmiş kişilerin yıpratmasına izin vermeyeceğiz. 12 Numara olarak her daim Alper Potuk'un yanında olacağız.
sizin vizyonunuz bu işte yıllarca o kulübe hizmet etmiş başkanı bir söyleminden dolayı silip atıyor modası geçmiş olarak itham ediyorsunuz !
geçmişinize saygınız bu kadar. tombalacı meirelesi göklere çıkarmaya devam ediyorsunuz ama size de bir tombala çeker merak etmeyin.
Alper Potuk'u, modası geçmiş kişilerin yıpratmasına izin vermeyeceğiz. 12 Numara olarak her daim Alper Potuk'un yanında olacağız.
sizin vizyonunuz bu işte yıllarca o kulübe hizmet etmiş başkanı bir söyleminden dolayı silip atıyor modası geçmiş olarak itham ediyorsunuz !
geçmişinize saygınız bu kadar. tombalacı meirelesi göklere çıkarmaya devam ediyorsunuz ama size de bir tombala çeker merak etmeyin.
bu oluşuma destek veren insanlar fenerbahçeliyim diye sokaklarda dolaşmasın lefter'e can bartu'ya alex'e herşeyden önce armaya ihanet etmiş olursunuz.
fenerbahçe gibi ulu bir çınarın az sayıda olan çürük yapraklarından biridir. tam bir gerizekalıdırlar ve dönektirler gfbden hiç farkları yoktur ikiside ayrı kutuplarda aynı işlevi görürler biri saadettini diğeri azizi yalar. antu zaten ayrı bir alem . o yüzden fenerliler olarak en büyük desteği vamos a cefakar kanaryalara vermeliyiz . ben bunların fenerli olduğundan bile şüpheliyim hepsi paralı asker .
sanaldır..
ultraslan gibi anaokulu çocuklarının oluşturduğu taraftardan fersah fersah daha delikanlı olan taraftar grubudur.
taraftar grubu değil sadece bir internet oluşumudur.
Fenerbahçe'de futbolcuların alamayacağı numara.
yedek kalecidir, genelde yeşil kazak giyer.
kaleci olanlar iyi bilir o numarayı, o duyguyu.
not : taraftar grubu olan 12 numara ile ilgili bir entry değil, futboldaki 12 numaralı forma hakkında bir entry girdim.
kaleci olanlar iyi bilir o numarayı, o duyguyu.
not : taraftar grubu olan 12 numara ile ilgili bir entry değil, futboldaki 12 numaralı forma hakkında bir entry girdim.
aziz yıldırım'ın şike döneminde gündemi belirlemek için yönettiği site.
bir takım f.bahçe taraftarı bunların ağzından çıkan her şeye inanıyor koşulsuz ya ahahah
olm salak olmayın ya
bir takım f.bahçe taraftarı bunların ağzından çıkan her şeye inanıyor koşulsuz ya ahahah
olm salak olmayın ya
(bkz: 12numara org)
dünyanın en gereksiz taraftar oluşumu. bir taraftar oluşumu ancak bu kadar beyinsiz olabilirdi. akıllı fenerbahçelilerin bu hesabı takip etmeyeceğini ya da bu hesabın aklına uygumayacağını düşünüyorum.
https://twitter.com/12num...status/478937487830941696
galatasaray'ı hükümete şikayet etmekle meşgul oluşum. *
(bkz: azizin trolleri)
galatasaray'ı hükümete şikayet etmekle meşgul oluşum. *
(bkz: azizin trolleri)
Son skandalları Prandelli'nin oruç tutmasına din somurusu demeleri oldu.
Belli, bunlarda beyin yok. Bunları takip eden adamlarda beyin var mı ondan da şüphe etmiyor değilim.
Şunu da ekleyelim, din somurusu oyle olmaz. Din somurusu dediğin, gol attıktan sonra rabia işareti yapan Emre Belözoğlu'nun yavşaklığıdır.
Belli, bunlarda beyin yok. Bunları takip eden adamlarda beyin var mı ondan da şüphe etmiyor değilim.
Şunu da ekleyelim, din somurusu oyle olmaz. Din somurusu dediğin, gol attıktan sonra rabia işareti yapan Emre Belözoğlu'nun yavşaklığıdır.
fenerbahçe taraftarına aittir.
pavayla çalışırlar. önceden salladıkları hükümete şimdilerde kul köle olmuş, mahmut adındaki karaktersiz yöneticinin 'paralellleeeeer' laflarını gururla yayınlamış kanal. en komik olanı da 1 sene kadar önce 'ulan amk şerefsizi matematikçi ya 2 puanla teşekkürü kaçırdım' diye tweet atmış birinin yönettiği sayfadır.
bir de ultraslan ın sayfasına bakın !
feneronline
12numara
bu gibi 7-8 sayfa var twitter da. ve hepsi istisnasız fb likten çok cimbom düşmanlığı yapar. cimbom turkish airlines ile anlaşıyor bunlar cemaat devlet desteği diyor. ulan bu ne kafa ya..
bir de ultraslan ın sayfasına bakın !
feneronline
12numara
bu gibi 7-8 sayfa var twitter da. ve hepsi istisnasız fb likten çok cimbom düşmanlığı yapar. cimbom turkish airlines ile anlaşıyor bunlar cemaat devlet desteği diyor. ulan bu ne kafa ya..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar