K
k i n9 yıl önce
welcome to the nhk
bir hikikomori'yi ve onun içinde bulunduğu anti-sosyal hayattan kurtarmaya çalışan bir kızı anlatan mükemmel bir anime. çok oyun oynuyorsanız, yeterince sosyal olamıyorsanız ve pc başında saatleriniz geçiyorsa izlemenizi tavsiye ederim. ben kendime b… devamını gör
K
k i n10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
k i n10 yıl önce
atmosferden atlamak
Her zaman öldürmeyen durumdur. Felix reyiz hala hayatta sonuçta. (img:#1121288)
K
k i n10 yıl önce
19 temmuz dünya fenerbahçeliler günü
yurt sathında ve dış temsilciliklerde fenerbahçe'ye gönül veren tüm fenerbahçelilerin coşkuyla kutladıkları gün.
K
k i n10 yıl önce
anın görüntüsü
K
k i n10 yıl önce
death note
2006'yı damgasını vurmuş ve 2007'de de vurmaya devam etcek gibi gözüken anime ve manga serisi. konusu liseli bir çocuğun önüne düşen üzerinde death note yazılı defter ile başlıyor. Bu deftere öldürmek istediğiniz insanların adını yazarak ne zaman v… devamını gör
K
k i n10 yıl önce
anın görüntüsü
K
k i n10 yıl önce
73 bin entry girmek
bazı kendini önemli sanan işsiz yazarların yaptığıdır.
K
k i n10 yıl önce
anın görüntüsü
K
k i n10 yıl önce
hatay da kalaşnikofla gezen iki ışid li
(img:#1107122)
K
k i n10 yıl önce
açık oylama vs tesettürlü oylama
gülmekten yerlere yatıran versustur. oğlum nereden buluyorsunuz böyle şeyleri ya. lan sandalyede ters takla attım yemin ederim, kahveyi de havaya püskürttüm düşerken. allah seni ne yapmasın. beyler bu arada "acil çıkış" butonu var mı?
K
k i n10 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh hali temsili görüntü
K
k i n10 yıl önce
en sevilen anime karakteri
Benim favorim tabiki kojiro hyugadır. Tsubasadan hoşlanmakta abes değil.
K
k i n10 yıl önce
anın görüntüsü
K
k i n10 yıl önce
sözlük yazarlarının telefon ana ekranları
(img:#937969) Hadi baylar bayanlar, başlıktan belli herşey.
K
k i n10 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
K
k i n10 yıl önce
gintama
Her şeyiyle mükemmel bir anime ve manga serisidir. Komedi ağırlıklı olmasına rağmen, aksiyon ve dram sahneleri de bir o kadar süperdir. Hikayeleri de sağlamdır. izleyiniz, izletiniz efenim.
K
k i n10 yıl önce
eminem
köyümün güzeli.(bkz)eminem köyümün güzeli(/bkz)
K
k i n10 yıl önce
küçükken ne olmak isterdiniz ne oldunuz
Ògretmen olmak isterdim ve oldum. Not henuz atanamadim o ayri mesele.
K
k i n10 yıl önce
heath ledger
brokeback mountain in aptal ve duygusal aşığı ~ayrıca hem kovboy ve hem de ibne~..ama bizim için onemli olan `christopher nolan` ın yonettiği 2008 de gosterime girecek 6. batman filmi olan `the dark knight` da `joker` rolunu ustlenmesidir..
K
k i n10 yıl önce
bilime göre varlık
Kardeş güzel diyon da bunları yazmak için doğru zaman mı yani şuan herkes sabahlıyor herkesin kafa bi milyooonnn (img:#1101328)
K
k i n10 yıl önce
vajinam açıkta gezsem bakamazsınız o kadar
yok öyle bir dünya ben bile bakarım.
K
k i n10 yıl önce
yu gi oh
bir zamanlar turk televizyonlarında da gosterilen kartlarla oynanan bir oyunu hikaye eden bir anime. karekterlerden bazıları eksi mısırdan kalma mistik kolyelere ve bu oyunla ilgili ozel gucleri sahitir. karekterlerden bazıları icin; (bkz:pegasus… devamını gör
K
k i n10 yıl önce
bir fotoğraf bırak
© copyright 2005 - 2026